Kıskançlık

Hakaret edenler zaten banlaniyor ve hakaret karaktersizliktir bana gore. Ama buraya konu acarken her turlu sert elestiri gorusleri goz önüne alarak acmalisiniz ve bunu sorgulamak icin ayrı bir konu acmakta komik olmus bana gore

Bunu sorgulamak için değil. Biri bana popon kalkık yazmış da :D bi an sinirlenip açtım :D şimdi geçti gerçi. O kişi de sağolsun. Aslında düşününce güzel de bir şey.

beni tanımıyorlar etmiyorlar diyorsun kıskanıyorlar diyorsun. ne için kıskansınlar sizi :D
belki eleştiriyorlardır yazdıklarınıza göre, olamaz mı? bence mümkün. eleştiriye açık değilseniz de bir daha konu açmazsınız olur biter

Buraya bir konu yazıyorum. Yok sen şöylesin, yok sen böylesin. Ya resmen buraya yargısız infaz için girenler var. Tanımadan atıp tutanlar... Hakaret edenler... Görmediği insanı çekemeyenler... Ne diyeyim :) Herkesin gönlüne göre...
kişi kendinden bilir işi

Bence burada siz de eleştirmek için var gibisiniz. Yerli yersiz. Cünkü mantıksız bir konu açtığımı sanmıyorum. Hakaretin mantıklı yanı olamaz. Tanımadan hakaret oluyorsa kıskançlık da olur. Umarım yukarıdaki hakaret kelimesini görürsünüz. Kıskanılmayı sanmak ya da ne derseniz iste, o bana göre değil. Üzerinize alınmanıza gerek yok üstteki mesajı. Demek istediğimi anlamayan insanlarla konuşmuşum. Konuyu kilitlesinler herkes rahat etsin.

Ben ''eleştirel'' kısmından yorumladım farkındaysanız. Hakaret anlayışı eşiğiniz nedir bilemem.İnsanları eleştirdiğim doğru, ama saldırgan yada kırıcı davrandığım bir yorumumu hatırlamıyorum. Çünkü savaşmıyorum, yorumluyorum.Fakat bazı üyelerin eleştiriye dahi tahammülü olmadığının farkındayım. Ve ne yazıkki direkt konu kapatılsın filan diyerek yazınızı sonlandırdığınıza göre sizinde öyle olduğunuz kanaatindeyim. Bir iki yorumdan kişilik analizi yapılmaz bilemiyorum. Bu şuanki görüşüm ama, genel görüşüm bile bu yönde olsa ''herkesin kendi düşüncesi''diyip saygı duyulması gerektiğini de düşünüyorum. BENCE.

beni tanımıyorlar etmiyorlar diyorsun kıskanıyorlar diyorsun. ne için kıskansınlar sizi :KK70:
belki eleştiriyorlardır yazdıklarınıza göre, olamaz mı? bence mümkün. eleştiriye açık değilseniz de bir daha konu açmazsınız olur biter

Evet hakaret ederek elestiriyorlar. Haklısınız sizde tabi. Elestiri demedim orda hakaret dedim. Okuyun isterseniz.

Buraya bir konu yazıyorum. Yok sen şöylesin, yok sen böylesin. Ya resmen buraya yargısız infaz için girenler var. Tanımadan atıp tutanlar... Hakaret edenler... Görmediği insanı çekemeyenler... Ne diyeyim :) Herkesin gönlüne göre...
Eski konuları birleştirince kişilerin durumları çıkıyor ortaya onlara göre yazıyoruz nedeniniz alınıyorsunuz ki

ben kk çok seviyorum olumlu olumsuz herkesin görüşü farklıdır saygı duymalıyız.

Bence kıskançlık ya da çekememezlik değil. Burda bazı insanlar açılan konulara olumsuz yorumlar yapmak ya da insanları ezmek için varlar sanki...

Töbeler olsun kimsin, nesin, neye benziyosun bilmeyiz. Neden kıskanalım senı :))

çok doğru bi konuya parmak basmıssın..

bişey anlatıyoruz yaşanan kendi başına gelse rivrivriv yapar gelmiş bana aaa keşke benim olsa diyor..

sırf herkesten farklı yorum yapmak için itici bişey yazıp beğeni toplamaya çalışıyor çok garip insanlar var burda..

çok doğru bi konuya parmak basmıssın..

bişey anlatıyoruz yaşanan kendi başına gelse rivrivriv yapar gelmiş bana aaa keşke benim olsa diyor..

sırf herkesten farklı yorum yapmak için itici bişey yazıp beğeni toplamaya çalışıyor çok garip insanlar var burda..
Bu sözlerimize de laf gelir şimdi :KK48:

Back
X