kıskançlık. .

Canim benim esimde sevgililik nisanlilik donemlerinde asiri kiskancti tek basima disari cikamiyodum ama evlendik kocam gayet normal birine dondu haha :KK76: Yani sıkintı yapma bunlar gecici nisanlilik sozluluk donemlerinde hep oluyo surekli seni goremedigi icin aklinin kaldigi icin ama evlendikten sonra duzeliyolar .. merak etme :)
Ablacım bunaltti gerçekten..Polis okulunda simdi göremiyor belki ondan ama söyledikleri de zoruma gidiyor..sahiplendigim için yapıyorum diyor ama iyice bunaltti.

Ablacım bunaltti gerçekten..Polis okulunda simdi göremiyor belki ondan ama söyledikleri de zoruma gidiyor..sahiplendigim için yapıyorum diyor ama iyice bunaltti.
Haklisin tatlim seni cok iyi anliyorum ama emin ol gercekten sevdigi ve onemsedigi icin evlenince onlar tatli kiskancliklara donusuyo.. :) bende bunaliyodum ama okadar cok seviyodum ki sabrettim .. ve sabrin sonu selamete erdi :)

anne-babaların el bebek gül bebek büyüttükleri, hiç bir şeyde gözlerinde kalmasın diye kısıtlamadıkları kızları bir adam geliyor tüm hayatına ediyor. neden? çünkü kızımız onu çok seviyor. yapmayın etmeyin. ne kadar severseniz sevin kendinizden vazgeçmeyin
Sevmek
Haklisin tatlim seni cok iyi anliyorum ama emin ol gercekten sevdigi ve onemsedigi icin evlenince onlar tatli kiskancliklara donusuyo.. :) bende bunaliyodum ama okadar cok seviyodum ki sabrettim .. ve sabrin sonu selamete erdi :)
Bende seviyorum kaybetmek istemiyorum. İnşallah dediğin gibi olur Ablacim

Asla değişmiycek , buna emin ol , eğer seviyorsan böyle bir hayat sürmeye şimdiden kendini hazırla , çünkü hep aynı kalıyor ve hattâ bu kıskançlık illeti ilerliyor ,Allah yardım etsin

Back
X