hayatta neler neler olurken buda dert mi? abartıyor muyum ? çok mu kıskancım yoksa kısıtlanıyor muyum?
nerdeyse 7 yıllık bir ilişki ve biz 4 ay sonra evleneceğiz. ben hemcinslerimin %99 olduğu bir bölümde okuyorum ve Onunda tüm çalışma arkadaşları ve öğrencileri kadın. ben kendimden yaşça büyük birine (mecbur olmadıkça) soru bile sormuyorum , teşekkür etmiyorum kısacası hiç bir iletişimim yok. ama o spora gittiğinde kadınlar olabilir, odasını yaşıtı bekar bir kadınla paylaşıyor( hadi buna bir şey demedim kendisinden kaynaklanmadığı için) . Ben şuan bunları ağlayarak yazıyorum. Ben karaktersiz miyim de bu şekil bir muamele görürken o -Ben erkeğim ben konuşabilirim ama sen konuşamazsın diyor. bakın erkeklerle konuşmak derdinde değilim böyle bir şeyinde eksikliğini hissetmiyorum fakat gördüğüm muamele artık zoruma gidiyor. Bunu anlatmaya çalışınca benim iş ortamım böyle, para kazanmam gerek, başka ne yapabilirim, bana güvenmiyor musun diyor.
ne yapsam ne desem bilmiyorum.bide adam okumuş etmiş .kendime acıyorum.
aranızda bu şekil dertleri olan var mı?
Okuduğuna emin misin sevgülünün?Ben erkeğim ben konuşabilirim ama sen konuşamazsın diyor.
Belliki okuduğundan bisey anlamamis adam.Okuduğuna emin misin sevgülünün?
Böyleleri hep sevgililerini aldatmaya meyilli olur ya da zaten karşı cinsi hep tehlike olarak görür. Kişi kendinden bilir işi vol 162736518Belliki okuduğundan bisey anlamamis adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?