bennn
az önce sevgilimin facebookuna girdim. 2007 de (daha biz tanışmadan)bir kıza gönderdiği hafif samimi ve flört tarzı mesajını gördüm. şu an kıskançlıktan ve sinirden çatlıyorum. kan beynime sıçradı. birisi arasa kız mı erkek mi diye düşünüyorum. bizim de 2 yıl oldu. 2 yıl içinde herhangi bi durumla karşılaşmadım. geçmişi hariç mafoldumben
Benimkide beni kıskanıyor ya
Amcamınoğlundan bile en basiti bende onu nasıl değiştirebilirm her seven bu derece kıskanır mı? Onunda bahanesi bu hee valla seviyorum işte seven kıskanır diyor kıyafetlerimi falan çok kıskanıyor..Her evlenen kıyafetlerine çeki düzenmi veriyor ben evlenipte askılı,kolsuz giyeni çok gördüm onlar sevmiyor mu yani diyorum susuyor
senin ki iyi cnm yine susuyor benim ki ben onlar değilim ben giydirmem diyor hadi ordan diom bende kaydirigubbakcemile3 banane diom beni böyle mi sevdin evt böyle sevdim diyor o zamn böyle sevmeye dvm et çünkü ben değişmicem diomaynen amcaoğlumdan benimki de kıskandıkaydirigubbakcemile5
Sırf evlendim diye mesela tunik falan giyecekmişim neymiş tshirt kalcalarımı kapatacakmış neden evlendim çünkü..
bana saçma geliyor yaa oysa şimdi askılı kolsuz giyiyorum bu aralar pek birşey demiyo
karşı çıkmıyo ama bu köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek değildir inşallah:Saruboceq:
sende dar tunik giy o bence daha hoş oluyor kıvrımları daha ortaya çıkarıyor görsün gününü. ya evlenince zaten sen kendinden dikkat edersin niye karışırlar ki senin benim aklım yok mu sanki? bence cnm karışmaması gerektiğini karışılmasını sevmediğini anlatmaya çalış...
=) valla ne olduğuna bende karar veremedim kıskançlık mı nedir bilemiyorum...
Bazen dozunu aşıyor bakkala gitsem neden gittin oluyor yada bana neden haber vermedin alt tarafı bizim sokağın köşesini dönücem bizde baştan 2.binada oturuyoruz sanki gezemeye gidiyorum haber vericem:1shok:
aynı cnm aynı heryere giderken hbr vermeliyim ya da gittiğim yeri önce ona sölicem o kabul ederse gidiyordum bi zamanlar ama resti çektim artık çekilmiyor çünkü...
evt haklıısn cnm aslında iyi olur gitmeleri ama benim ki gider mi bilmiyorum. evt belki o yüzden öyle demiş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?