kıskançlıkk!! ah erkeklerrrr vah erkekler..:)

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
kızlar benım gıbı bı ınsan daha varmı cok merak edıyorum..sevgilisini bu derece kıskanan:s hemde 4 yıllık bi ilişkide birkere bile güven kırıcı bir hareket olmadığı halde...(bu huyumu gecmıste yasadıgım aldatılma olayına baglıyorum)..mesela sevgilimin çalıştığı daha doğrusu staj yaptığı yerde 5 bayan bıde sevgilim var..bende kendı kendımı yıyorum..benım gibi bu dertten muzdarip olan varsa gelin çare bulalım ben bıktım arkadaslarım :1no2:a.s.

bennn
az önce sevgilimin facebookuna girdim. 2007 de (daha biz tanışmadan)bir kıza gönderdiği hafif samimi ve flört tarzı mesajını gördüm. şu an kıskançlıktan ve sinirden çatlıyorum. kan beynime sıçradı. birisi arasa kız mı erkek mi diye düşünüyorum. bizim de 2 yıl oldu. 2 yıl içinde herhangi bi durumla karşılaşmadım. geçmişi hariç mafoldumben

kendimize zarar ama ya.. ben kurtulmak istiyorum artık bu huydan kızlar yok mu bi fikri olan klava:

mafoldumben ben de kurtulmak istiyorum. kendi kendimi mutsuz ediyorum :a015:

ne ya bu kadar kıskançlıkkk bence kıskanclık birazda kendinize ve sevdiğinize olan güvensizlikkk hatta o kişiye hakarettt lütfennn bırakın su huylarıı eğer cok güzel bi ilişkiniz varsa bişeyleri didiklemeyi bırakınn lütfenn sizin gibi olan nişanlım yüzünden şuan ne büyük acılardaımm.sevgilinze sevginizi eksik etmeyn aşırı olmamak sartıyla ilgilenn yeterr ya nereye kadar onları kızlardan uzak tutucaksnzz toplumda iki tür çeşitiz zaten topu topu biri kız dieri erkekkk [azınlıkta ki cinsiyet hariç]siizn bu tür kısknclıklar ypmanz ve bunu ona belli etmenz ona sanki bunu yapmaya hakkı var gibi bi duygu olstrr ben de bi bayanm ben de sizler gibi kıskncm ama sevgilimi bogmadım bunlarlaa ..içimden kıskandm ve nadir belli ettimm sevilmediğini sanmasn diee cünkü hersey tadnda güzell ama o naptıı sizin gibi kısknclıkları yüznden düğünümüze ramak kala herseyee yeterrrrrr dedirttii..... lütfenn sevdiğinizi bi kuş gibi düşününn o kuşu kafese koysanz kapak acılır acılmaz kaçar gider ama sevgiyle muhabbetle yannda olursanzz o bütün duvarlar kalksada omuzunuzdan asla inmezzz bilmiorm ben böle hiisetio böle düşünüormm

ayy geçmişi nie takıyorsun cnmm çok hoşsunn ne diim sana kaydirigubbakcemile3 o zaman sen yoktun ki öyle yazması normal ne yazmalıydı ki karşı cinsten hoşlanıyor sonuçta elbette ki samimi tarzda konuşabilir sonuçta sen yoktun bunu kafana hiç ama hiç takma bence şimdi yapmıyorsa kendini nie mahfedesin ki önemli olan şimdi nasıl olduğu... bu kadar kıskançlık insanı sıkar cnm hele ki bunu karşı tarafa hissettiriyorsan.. eski ilişkilerinde yaşadıklarını silip atacaksın eğer atmazsan şu an mutlu ve huzurlu bi ilişki yaşayamazsın. unutma her erkek aynı değil eski ilşkinde bunu yaşadın diye bu ilşkinde de aynı şeyler olcak diye birşey yok kendine ve sevgiline bu yüzden haksızlık etme opuyorumnanaktan

Benimkide beni kıskanıyor ya
Amcamınoğlundan bile en basiti bende onu nasıl değiştirebilirm her seven bu derece kıskanır mı? Onunda bahanesi bu hee valla seviyorum işte seven kıskanır diyor kıyafetlerimi falan çok kıskanıyor..Her evlenen kıyafetlerine çeki düzenmi veriyor ben evlenipte askılı,kolsuz giyeni çok gördüm onlar sevmiyor mu yani diyorum susuyor

senin ki iyi cnm yine susuyor benim ki ben onlar değilim ben giydirmem diyor hadi ordan diom bende kaydirigubbakcemile3 banane diom beni böyle mi sevdin evt böyle sevdim diyor o zamn böyle sevmeye dvm et çünkü ben değişmicem diom aynen amcaoğlumdan benimki de kıskandıkaydirigubbakcemile5

Sırf evlendim diye mesela tunik falan giyecekmişim neymiş tshirt kalcalarımı kapatacakmış neden evlendim çünkü..
bana saçma geliyor yaa oysa şimdi askılı kolsuz giyiyorum bu aralar pek birşey demiyo
karşı çıkmıyo ama bu köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek değildir inşallah:Saruboceq:

sende dar tunik giy o bence daha hoş oluyor kıvrımları daha ortaya çıkarıyor görsün gününü. ya evlenince zaten sen kendinden dikkat edersin niye karışırlar ki senin benim aklım yok mu sanki? bence cnm karışmaması gerektiğini karışılmasını sevmediğini anlatmaya çalış...

Kıskançlık işte aslında kısançlıkta değil benim sevgilim eşim giyemez bence sadece seviyorum kıskanıyorum lafının arkasına saklanıyor..
Bazılarıda seni alana kadar diyor hatta bazı arkadaşlarım kendi akrabalarından böyle olupta evlenince değişen kocalar gösteriyorlar :)

=) valla ne olduğuna bende karar veremedim kıskançlık mı nedir bilemiyorum...

=) valla ne olduğuna bende karar veremedim kıskançlık mı nedir bilemiyorum...

Bazen dozunu aşıyor bakkala gitsem neden gittin oluyor yada bana neden haber vermedin alt tarafı bizim sokağın köşesini dönücem bizde baştan 2.binada oturuyoruz sanki gezemeye gidiyorum haber vericem:1shok:

Bazen dozunu aşıyor bakkala gitsem neden gittin oluyor yada bana neden haber vermedin alt tarafı bizim sokağın köşesini dönücem bizde baştan 2.binada oturuyoruz sanki gezemeye gidiyorum haber vericem:1shok:

aynı cnm aynı heryere giderken hbr vermeliyim ya da gittiğim yeri önce ona sölicem o kabul ederse gidiyordum bi zamanlar ama resti çektim artık çekilmiyor çünkü...

aynı cnm aynı heryere giderken hbr vermeliyim ya da gittiğim yeri önce ona sölicem o kabul ederse gidiyordum bi zamanlar ama resti çektim artık çekilmiyor çünkü...

ya bi psikologa falanmı gitseler valla ben zorla da olsa gitmesini istiyorum dedim tamam dedi ama şuan ailesinin yanında sinopta belkide beni daha fazla sinirlendirmemek için öyle demiştir..

Tabii kaçacağını sandı herhalde götürmeden rahatlamam ben çünkü hastalık haline gelmeye başlıyor bir yerden sonra Çok üzgünüm çoook

evt haklıısn cnm aslında iyi olur gitmeleri ama benim ki gider mi bilmiyorum. evt belki o yüzden öyle demiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…