kıskançlıkk!! ah erkeklerrrr vah erkekler..:)

yok cnm öyle düşünme allah ayrımasın hakkında hayırlısı neyse o olsun. bak ben 6 senedir çekiyorum bu kıskançlığı bende öyleydim ama ben kendime dur dedim o da der zamanla. iyi geceler Şeniz :a015:

ya kızlar ben geçmişini de geleceğini de çok kıskanıyorum. Ben ölsem başka biriyle evlenir diye bile kıskanıyorum. Psikopat gibiyim. Dün facebook unu okuduğumu ve o maili gördüğümü söylemedim. akşam çok soğuk davranmak geldi içimden, boşyere üzülmeyelim diye kendimi frenledim ama içim yanıyor mafoldumben

kızzz durr bakamm kimin ne zaman ölceğini nerden biliyon allah ayırmasın belki beraber ölürsünüz allahımm yaa elinden kaçırırsınn oğlanı benden demesii yapma bu kadar hayat geçer mi öyle? tabi söyleme sakın oğlana sıkarr fazla kıskançlık uçuverir elinden kalakalırsın o zaman. sakın soğuk davranma aa sakın aksine yakın davran ki boşluktan kaçıvermesin elinden...opuyorumnanaktan

abowww haliniz harap valla kızlarr noluyoruzz bu kadar adam kafayı yerr. kendinize gelin eski ilşkilerinizi silin bi iz kalmasın evt hayatınızı eski yaşama göre ayarlıyoruz doğruları yanlışları öyle biliyoruz ama eskiden aldatıldım yine aldatılabilirim kısıtlayayaım kıskançlık yapayım olmaz kendinize dur demeyi bilmelisiniz.opuyorumnanaktan

oof off çatlıyorum sinir krizleri geçiriyorum...dısarı bile çıkartmıyorum artıkk cocuğu:)) napımm ben kendi kendimi yiceme oda düşünsün birz oda cok kıskanc benim gbi nelr çektiriyoruz birbirimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…