• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan çatlayacağım

hayatkader

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
32
38
18
35
Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef :((. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.

Hali hazırda misafir varken bir de başka kadın davet etmek nedir, mantıklı bir açıklaması yoksa ben olsam ben de art niyet arardım. Ama asıl sorun bu değil, asıl sorun başkalarına sarkan bir adamla hala beraber olmanız.

tövbeler tövbesi. kıskançlıktan kudururum. adamı baglayamam kı. ama boyle de ömür geçmez. ınsan kafayı sıyırır. uc maymunu bır omur oynayamayacagına gore ayrılmak daha mantıklı degıl mı?

işveren kendiyse bi otel motel ayarlasın, yok başka biriyse zaten ayarlamak zorundalar. Niye kuzeninde kalmasına izin veriyosunuz ki.Kıskançlığı da geçtim, kuzeni size gelip haftalarca kalsa kabul eder miydiniz. Adama bu kadar güvenmiyorken sinir hastası olursunuz bu adamla

Back
X