Kıskançlıktan ölüyorum yardım edin lütfen

Böyle güvenilir bir adama güvenmeyip kıskanmanı anlayamıyorum gerçekten. Oysa ki seni sade ve sadece 3 kez aldatmış, dört kez aldatsa amenna güvenme kıskan ama üç nedir ya, üç nedir, lafını etmeye değmez???
sorumun cevabı bu değildi ama neyse.seni eğlendirebildiysem ne mutlu

Seni aldatan adamla evlenmen hata:KK12:
1yıl anormal ..
başkası da olabilir. .
Boşan kurtul. .

sorumun cevabı bu değildi ama neyse.seni eğlendirebildiysem ne mutlu

Sorun ne tam olarak?

Seni 3 kez aldatan bir adama güven duyabilmen için sana kim tavsiye verebilir? Dünyada hangi kadın ya da erkek kendisini üç kez aldatan birine hiçbir şey olmamış gibi davranıp güven tazeleyebilir????

Sana nasıl bir tavsiye de bulunursak seni rahatlatırız? Erkek bu aldatır sende uzatma ve güven mi diyelim?

Senin derdinin çözümü yok, psikolog bile birşey yapamaz, sen bile bile lades diyip evlendiysen ömür boyu bu adam beni aldatır mı diye düşünecek ve her potansiyel aldatma adayını kıskanacaksın. Ya da üç maymunu oynayıp görmezden geleceksin.

Hani aldatmayan, güvenilir bir adam olsa sana tavsiyelerim farklı olurdu hatta aşırı kıskançlık bir hastalıktır git tedavi ol derdim ama senin durumun öyle birşey değil..

Kusura bakma başa gelen çekilir..

canım sen kıskansanda kıskanmasanda aldatmak içinde varsa yapar gözü dışardaysa yoldan gecen kıza bakar gene bakar bunu engelleyemezsın. kıskanmak yerıne kendını sevdır kendınden uzaklastrma hemsire kızları dusunecegıne esinle cinsel munasebetını duzeltmelısın. kendi özgüvenini kazanmalısın ve boş vakitlerini doldurkı dusunme
Hiç boş vaktim yokki zaten. Çalışıyorum. Bebeğim var.ev işleri falan. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Evlilik terapisti ne beraber gitmeye ikna ettim. Yoksa ayrılcam dedim.

Seni üç kişiyle aldatan insanla evlenmişsin. Buradan daha ne tavsiyesi vereceksek...
Vajinismus var, paranoya var.
Daha ne olsun.
Vajinismus yok. Sorun bende değil. Eşim ev işlerine yetemediğim için istemiyormuş. Öyle diyor. Ama buna kimse inanmaz. Altında başka bir neden var. Evlenmeden önce üç kadını idare eden bi adam sonradan iktidarsız olabilirmi bilmiyorum. Bir sene sonra cesaretimi toplayıp ilk kez cinsel anlamda yanaştım. O yanaşmadığı için. Çok afedersiniz Onu cinsel anlamda uyarmak için ne gerekiyorsa yaptım ama hiç bir hareket olmadı. Neyse benim istediğim tavsiye şu kıskançlığı mı göstermelimi yoksa gizlimi tutmalıyım. Gizli tutmak daha iyi derseniz gizlemenin bi yolu varmı? Veya kıskançlık duygusu nasıl yenilir.

Vajinismus yok. Sorun bende değil. Eşim ev işlerine yetemediğim için istemiyormuş. Öyle diyor. Ama buna kimse inanmaz. Altında başka bir neden var. Evlenmeden önce üç kadını idare eden bi adam sonradan iktidarsız olabilirmi bilmiyorum. Bir sene sonra cesaretimi toplayıp ilk kez cinsel anlamda yanaştım. O yanaşmadığı için. Çok afedersiniz Onu cinsel anlamda uyarmak için ne gerekiyorsa yaptım ama hiç bir hareket olmadı. Neyse benim istediğim tavsiye şu kıskançlığı mı göstermelimi yoksa gizlimi tutmalıyım. Gizli tutmak daha iyi derseniz gizlemenin bi yolu varmı? Veya kıskançlık duygusu nasıl yenilir.

Şu durumdaki en temel sorununuz kıskançlığınız mı sizce? Evet kıskançlık aşırı olunca hoş değil ama sizin de çok gerçekçi nedenleriniz var. Hem daha önceden gelen bir güvensizlik hem de ihmal edilme. Bence önce cinsel sorunlarınıza eğilin.

sıkıldım sahip çıkmaktan :KK43:( sahip çıkmassak gözleri dışarda keşke böle olmasaydı
Canım bir adamın içinde varsa sen nekadar engellemeye çalışsanda gözü dışarda olur.sen kadınlık görevlerini elinden geldiğince yap daha gözü dışarda oluyorsa yapcak bişey yok Allaha havale et dua et akıllansın diye.Benim Allaha şükür eşim bana evine bağlı bir insan Allah herkezin kocasına akıl fikir versin eşlerinin değerini anlasınlar

Flört döneminde aldatıldığını öğrenmişsin hemde 3 kişiyle
Ama eşini 1 yıldır boşluyo paşa
Gelmişsin kıskanıyorum yetişin diyosun, sorun kıskanmak mı sence
Bence eşine camdan fanus yaptır ne hemşireye ne başka kıza ulaşamaz
Duvara Çivilemek en iyisi. Görüp göreceği karşı duvar olur :)

sızı 3 kez aldatmıs bırıyle evlendıgınızıcın sureklı suphe duymanız normal
bu bıle bıle lades demektır
bende baska erkeklere bakarım ozaman dedıgınız ıcın kocanıza vb. sozler onunda sızınle boyle konusmasına fırsat vermıs oluyorsunuz
ne denirkı...
evlendkden sonra aldatmasını gormedıysen gercrkten aldatmıyorsa bu davranısın senı ve evlılıgı bıtırır
Yani misilleme tehditinde bulunmamak ve kıskandığımı belli etmemek gerekiyor öylemi. Aynı duyguyu benimde ona yaşatmam lazım ki içim huzur bulsun. Kıskançlıktan kudursun. Kıskandıracak için tiyolar rica edeyim o zaman :(

Bekarlığına verdim ne demek sende bekarsın ama aldatmıyosun dimi
Demek ki karakterle ilgili bişey bu medeni hali ile ilgili değil
Keşke evlenmeseydin ama madem evlendin güven probleminizi çözmeniz lazım
Güven yokken çocuk yapmakta mantıklı değil, neyse...

Yoksa tek kiracı olarak değil her yer kız dolu ki, eşine güvensen kaç kız gelmiş nerde oturmuş umrunda olmaz mesela
Ama sen kocan bulunmaz hint kumaşı da tüm kızlar ona yazılıyo gibi amanın yetişin kaybetmekten korkuyorum diyosun, eşin seni kaybetmekten korkmalı güvenini kıran o çünkü
Eşin de havaya giriyo olabilir
İşte ona bu kaybetmekten korkma hissini nasıl veririm.

İşte ona bu kaybetmekten korkma hissini nasıl veririm.
Kusura bakma ama bu saatten sonra çok zor
Daha sevgiliyken 3 kez aldattım ama o zaman bile benden kopamadı
Şimdi evliyiz hiç kopamaz modundadır

Rest çekmek için bile geç kalmışsın
Şimdiden sonra çekebilir misin ona da emin değilim
1 yıl çok uzun bi süre
Geçmişi sabıkalıyken bi de 1 yıl sallamak ne demek ?

Yani misilleme tehditinde bulunmamak ve kıskandığımı belli etmemek gerekiyor öylemi. Aynı duyguyu benimde ona yaşatmam lazım ki içim huzur bulsun. Kıskançlıktan kudursun. Kıskandıracak için tiyolar rica edeyim o zaman :KK43:
Bakın sizin kıskançlık sorununuzun altında güvensizlik var ve boyutu epey ilerlemiş. Konuya bu şekilde yaklaşarak esas meseleyi göz ardı ediyorsunuz. Bu ruh hali ilerlerse daha ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz, bu yüzden eşinize misilleme yapmayı değil bir uzmanla görüşmeyi düşünün bence.

Eşin kıskanılacak bir adamdan çok güvenilmeyecek biriymiş.
Sen seni 3 insanla aynı anda aldatan adamla neden evlendin ki?
Ortada kesin bir şey yokken bile psikolojin bozulmuş..
Sevdim çok sevdim. onsuz nefes alamıyordum sanki. Zindana kapatılmış gibi karanlığın ortasında hissediyordum kendimi ondan ayrılınca. Hep affetmicem diyordum ama duygularımın esiri olmuştum mantığımı yitirdim. Onu görünce kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi çarpıyor elim ayağım titriyordu. Yaşayan bi ceset gibiydim onsuz. Aldatması ardından 4 ay ayrı kaldık Özür diledi haklısın dedi bi daha olmayacak ben bi seni sevdim dedi evlenmek istedi. Acılarım son buldu kavuştum sevdiğime sandım. Daha kavuşamamışım. Kınam düğünüm rüya gibiydi bir masalın içindeydim sanki. Hiç aklımın ucundan gecmezdi Doğumuma üç ay kala kocamla kardeş gibi olacağımız ve bu süreç uzayıp gidecek. Onca kadından sonra erkekliğini kaybedebilir mi bi insan. Onun soğukluğu işte benim kıskançlığı mın sebebi

Bakın sizin kıskançlık sorununuzun altında güvensizlik var ve boyutu epey ilerlemiş. Konuya bu şekilde yaklaşarak esas meseleyi göz ardı ediyorsunuz. Bu ruh hali ilerlerse daha ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz, bu yüzden eşinize misilleme yapmayı değil bir uzmanla görüşmeyi düşünün bence.
Randevu aldım 2 eylülde aile terapistine gidicez . O benim kıskançlığı mı kendine mâletmiyor. Benim kafamda kurup, onu üstünden geçen sinekle bile yakıştırıp senaryo kurup sonra ona inandığımı aslında benim yanlız başıma terapi almam gerektiğini söylüyor.

Back
X