Merhaba hanımlar, eşimle üç yıldır evliyiz.Evliliğimizde çok derin sorunlar yaşıyoruz.En başından beri ereksiyon sorunu vardı.Ancak Evlenmeden önce birliktelik yaşamadığımız için bilmiyordum.Birkaç kez birlikteliğimiz oldu yarı ereksiyonla eşim beni hep üste almak istedi ve o şekilde gerçekleşti birkaç kez ilk zamanlar sorun olduğunu biliyordum ancak daha yeni evlenmiştik bu sebeple düzelir alışma dönemi dedim kendisi de ağlıyor sorunu çözeceğine dair sözler veriyordu.Zamanla ben bunun gerçek bir sorun olduğunu anladım ve büyük tepkiler vermeye başladım.Bu arada aramızda anlaşmazlıklar da büyüyordu aşırı kusjançlığı her gece annesini arayıp konuşması beni irite etmeye başlamıştı ve kavgalar çatışmalar çığ gibi büyüdü daha sonra şok dalga tedavisini gördü eşim ancak yine ereksiyon sorunu devam etti sonrasında cinsel terapi aldık ama ben de aşırı soğukluk oldu eşime karşı ve bir araya gelmek istemedim eşimin ikinci evliliği benimse ilk aramızda da 11 yaş fark var.Ailem onaylamadı bu evliliği ancak ben çok istedim.Çok yıprandım çok acı çektim ama bir sonuç elde edemedim.Boşanmak istiyorum ana hayatımı nasıl yapılandıracağım çok korkuyorum ailemle yaşamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin....