Kiskancmiyim? Normal mi?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba, bir kac gün önce uzun süreli bir iliskim bitti ya da bitme asamasinda şöyleki ben ayrilmak istedigimi söylemistim o istemedi, haftaya görüselim dedi ben de uzatmamak icin tamam dedim ve bir daha konusup yazismadik henüz ama ben kafamda bitirdim. Bu sürede kendimi sucluyorum bir yandan da degerlendiriyorum bir iliski de neleri yanlis yapiyorum diye. Tartistigimiz konular genel de kiskanclikla ilgili yani o öyle söylüyordu ama ben emin degilim. Bu konu kafami cok kurcaliyor ben mi yanlis davraniyorm karsimdaki mi yanlis insan diye. Mesela,
1)Genc bir kadin is arkadasiyla ögle yemegine falan giderse rahatsiz oluyorum.
2)Özel ders aldigi bir kiz var onun evine gittiginde rahatsiz oluyorum(tartistigimizda bana onu övüp onla karsilastiriyordu)
3)Yürürken kendinden kücük yasta ki kizlara bakiyordu rahatsiz oluyordum
4)Garsonlarla gereksiz sohbete giriyordu.
5)Eski esiyle cocugunu almak icin bulustuk kadinin üzerindeki elbiseye güzelmis dedi rahatsiz oldum. (Ve adimi vok kiskancsin koydu)
Su an aklima gelenler bunlar, bu tür seyler beni rahatsiz ettigi icin ben mi kiskancim onun yaptigi seyler normal mi? Yoksa bunlar bir iliskide gercekten kabul edilmeyecek seyler mi? Sizi böyle seyler rahatsiz eder mi?
Simdiden tesekkür ederim.

2)Özel ders aldigi bir kiz var onun evine gittiginde rahatsiz oluyorum(tartistigimizda bana onu övüp onla karsilastiriyordu)

Sen kıskanç değilsin o sapkın ve şeref yoksunu kabullensen iyi olur..

Herkese merhaba, bir kac gün önce uzun süreli bir iliskim bitti ya da bitme asamasinda şöyleki ben ayrilmak istedigimi söylemistim o istemedi, haftaya görüselim dedi ben de uzatmamak icin tamam dedim ve bir daha konusup yazismadik henüz ama ben kafamda bitirdim. Bu sürede kendimi sucluyorum bir yandan da degerlendiriyorum bir iliski de neleri yanlis yapiyorum diye. Tartistigimiz konular genel de kiskanclikla ilgili yani o öyle söylüyordu ama ben emin degilim. Bu konu kafami cok kurcaliyor ben mi yanlis davraniyorm karsimdaki mi yanlis insan diye. Mesela,
5)Eski esiyle cocugunu almak icin bulustuk kadinin üzerindeki elbiseye güzelmis dedi rahatsiz oldum. (Ve adimi vok kiskancsin koydu)
Su an aklima gelenler bunlar, bu tür seyler beni rahatsiz ettigi icin ben mi kiskancim onun yaptigi seyler normal mi? Yoksa bunlar bir iliskide gercekten kabul edilmeyecek seyler mi? Sizi böyle seyler rahatsiz eder mi?
Ben hiç kıskanç biri değilimdir karşındakine güvenirim eğer güvenmezsem o ilşkiye başlamam yada hemen bitiririm ama seninki farklı boyut seninkinin sana saygısı yok arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir ama başka kadınlara bakması filan yada başka kadını övmesi hoş değil bence ilişkini bitirip yoluna bakmalısın

Kendinden küçük yaştaki kızlar derken reşit olmayan ya da yaş farkı fazla ise sepetle hiç düşünme. Sapıkça geliyor bu tür şeyler bana.
Bir de sizi başkasıyla karşılaştırıp diper kiliyi övmesi çirkin bir davranış. Sal ipini gitsin.
Kendi kirk yasinda yirmili yaslarda ki kizlar deyim. Saldim zaten ama hala kendimde suc ariyorum, ben mi kiskancim diye:(

1.bana göre normal. İnsanlar cinsiyetini önemsemeden iş arkadaşlarıyla yemek yiyebilirler. Bundan rahatsız olmak kıskançlık bence.
2.özel ders aldığı kız koynuna girmeyecek herhalde. Ders için uygun ortam evse eve gidilir. Karşılaştırma hoş değil.
3.Bu hiç hoş değil.
4. Garson ne alaka? İnsanlar garsonlarla muhabbet edemez mi? Bunun rahatsız olacak neyini buldunuz?
5.elbiseyi beğenmesi ve dile getirmesi normal. Çok mu kendinize güvensizsiniz?

Kendi kirk yasinda yirmili yaslarda ki kizlar deyim. Saldim zaten ama hala kendimde suc ariyorum, ben mi kiskancim diye:(
Midem bulandı. O kırk yaşında siz kaç yaşındasınız? 40 yaşında birinin 20 li yaşlardaki kızlara salyalarını akıtarak bakmasının normal bir tarafı olabilir mi? Bunu sormanız bile hata. İlk farkettiğinizde sepetlemeliydiniz. İnşallah siz de 20 li yaşlarda değilsinizdir.

1.bana göre normal. İnsanlar cinsiyetini önemsemeden iş arkadaşlarıyla yemek yiyebilirler. Bundan rahatsız olmak kıskançlık bence.
2.özel ders aldığı kız koynuna girmeyecek herhalde. Ders için uygun ortam evse eve gidilir. Karşılaştırma hoş değil.
3.Bu hiç hoş değil.
4. Garson ne alaka? İnsanlar garsonlarla muhabbet edemez mi? Bunun rahatsız olacak neyini buldunuz?
5.elbiseyi beğenmesi ve dile getirmesi normal. Çok mu kendinize güvensizsiniz?
Kadin bir garsonla söyle bir konusma mesela. Kadin bizimle kapinin arasinda duruyordu, sizin sayenizde cereyanda kalmaktan kurtulduk gibi bir sey söyledi. Benim icin flörtöz bir tavirdi. Yoksa garsonla konusmasini tabiki anormal bulmuyodum.

Back
X