Kiskancmiyim? Normal mi?

Normal bir adam olsa iş arkadasiyla arada bir denk gelip ogle yemegini yiyebilir ama guven vermeyen bir tip olunca rahatsiz etmesi olağandir.

Garsondan ziyade disarda tanimadigi kadinlara mal mal espriler yapmasi veya takilmasi hoş degil. Kiskancliktan ziyade rahatsiz olurdum. Kendim de alakasiz, tanimadigim bir adamin aptal saptal şakalarindan hoşlanmam.

Diger maddelerde de ben size hak verdim.👍
Birbirinize uygun degilsiniz.

Kimse normal ya da anormal değil, kişilikler farklı sadece. Ben kıskanmayan, rahat, kendine güvenen bir kadınım sadece. Ya başkasına giderse endişem yok, gitmek isterse gider zaten. Arkadaş ortamlarım, erkek arkadaşlarım var. Yemeğe de giderim içip eğlenmeye de. Garsona espri de yaparım. O yüzden karşımdaki insanı bu konularda kıskanmam, rahatsız olmam.
Rahatsız olacağım tek şey başkalarıyla kıyaslanıp küçümsenmek olur sizin konunuzdaki maddelerden. Ha bir de önüne gelene bakması, güzel kadına her insan bakar, göz bu kayar. Ama rahatsız edecek derecede dikkatli bakıyorsa sıkıntı.
Benim mesela erkek arkadasim yoktur, arkadaslarim kizdir hep. Herkes farkli farkli iste, belki o insana kötü diyemem onu da öyle kabul etcel vardir belki ama benim hayat görüsüme ters gelen seyler. Sokakta baska kadinlara baktiginda kendimi asagilanmis hissediyorum, halbuki benle ilgili bir durum degil onla ilgili bir durum.

Ya şöyle söyleyim hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım bana ters gelen bir durumu da karşı taraf hiç yapmadı, yapsaydı da anında beni rahatsız eden şeyi söyler ona göre davranmasını isterdim. Baktım ki aynı durum devam ediyor karşı taraf benim rahatsızlıklarımı takmıyor ben de onu takmazdım, emin olun siz özgüvenli olduğunuzda karşı taraf bu olaylara asla teşebbüs edemiyor, ona niye baktın bunla neden konuştun diye dır dır etmeye başladığınızda Karşı taraf iyice havaya girip sizi ezmeye çalışır. Öyle bir durumda özgüven tavan yapıp süslenip püslenip hiç yok gibi çok meşgulmüş gibi onun dışında çok fazla alternatif varmış gibi davranacaksın ki anlasın
Aslinda cok dogru, bu tespiti ben de yapmistim ama asagilanip deger görmediginiz bir iliskide artik o özgüvenli dediginiz gibi yapabilcek bir kadin kalmiyor. O durumu gelince sadece uzaklasiyorum ben böyle, ayrilmayi tercih ediyorum.

Benim mesela erkek arkadasim yoktur, arkadaslarim kizdir hep. Herkes farkli farkli iste, belki o insana kötü diyemem onu da öyle kabul etcel vardir belki ama benim hayat görüsüme ters gelen seyler. Sokakta baska kadinlara baktiginda kendimi asagilanmis hissediyorum, halbuki benle ilgili bir durum degil onla ilgili bir durum.
En başta dediğim gibi birbirinize uygun değilsiniz belli ki. Anormal ya da normal denecek bir şey yok, kişilik, bakış açısı, hayat görüşü farklılıkları.

Aslinda cok dogru, bu tespiti ben de yapmistim ama asagilanip deger görmediginiz bir iliskide artik o özgüvenli dediginiz gibi yapabilcek bir kadin kalmiyor. O durumu gelince sadece uzaklasiyorum ben böyle, ayrilmayi tercih ediyorum.
Aşağılanıp değer görmediğiniz hiç bir ilişkinin içinde olmayın. Siz çok değerlisiniz ve bir hayatınız var😊 yaşınız geçiyormuş şuymuş buymuş hikaye bugün geride kalan hayatın ilk günü😉 yarın ne getirecek belli değil o değer görmeyip, aşağılandığınız ilişki içinde debelenirken kim bilir neleri kaçırdınız bunu düşünün.

Aşağılanıp değer görmediğiniz hiç bir ilişkinin içinde olmayın. Siz çok değerlisiniz ve bir hayatınız var😊 yaşınız geçiyormuş şuymuş buymuş hikaye bugün geride kalan hayatın ilk günü😉 yarın ne getirecek belli değil o değer görmeyip, aşağılandığınız ilişki içinde debelenirken kim bilir neleri kaçırdınız bunu düşünün.
Cok tesekkür ederim, cok tatli bir yorum. Malesef gelecekten umutsuzum. Umarim dediginiz gibi olur.

Size hak veriyorum uzaklaşmak bence en doğrusu bu durumda. Zaten karşı tarafın sözleri ve yaptıkları ilişkiyi laçkalaştırmış. Umarım hayatınıza karakterli, iyi insanlar girer bundan sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Size hak veriyorum uzaklaşmak bence en doğrusu bu durumda. Zaten karşı tarafın sözleri ve yaptıkları ilişkiyi laçkalaştırmış. Umarım hayatınıza karakterli, iyi insanlar girer bundan sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.

Diyemeden bitti. Atom nasil parcalanir onu mu konusuyosunuz dedim:)
İnsanların çoğunluğu ortalama zekaya sahiptir.Kendini kandırmasın.Sana accık ucundan biraz özgüven yüklemek lazım.Raad ol yegenim modu lazım sana.Ama cıks bu adama değmez.Sen ne yap biliyor musun? Kurtul bundan bir restorasyon dönemine gir bence:KK52:İyi gelir sana...

1) iş arkadaşıyla yemek yemesi çok doğal. Lise arkadaşı da olabilir, mahalleden arkadaşı da, apartmandan da. Kadın erkek eğitim ve iş hayatında yıllardır iç içeyken arkadaşı kadın erkek ayırmak doğru değil.

2) karşılaştırma yapması hoş değil ama özel ders verdiği kızla ne yaşamasından korkuyorsunuz? Yine güvensizlik yapmışsınız

3) burda haklısınız. Çok çirkin bir durum

4) Bana normal gelmedi garsondan kıskanmak. Burada gereksiz kıskançlık yapmışsınız.

5) Elbiseyi beğenmesi gayet normal. Eski eşinin de üstündeki elbiseyi beğenebilir iş arkadaşının da. Burda rahatsız olacak ne buldunuz anlamadım

Sonuç olarak evet siz fazla kıskançsınız. Karşınızdaki adam da saygısız bunu kendisinden küçük kızlara baktığını yazdığınız ve sizi başkalarıyla karşılaştırdığı için yazıyorum

Herkese merhaba, bir kac gün önce uzun süreli bir iliskim bitti ya da bitme asamasinda şöyleki ben ayrilmak istedigimi söylemistim o istemedi, haftaya görüselim dedi ben de uzatmamak icin tamam dedim ve bir daha konusup yazismadik henüz ama ben kafamda bitirdim. Bu sürede kendimi sucluyorum bir yandan da degerlendiriyorum bir iliski de neleri yanlis yapiyorum diye. Tartistigimiz konular genel de kiskanclikla ilgili yani o öyle söylüyordu ama ben emin degilim. Bu konu kafami cok kurcaliyor ben mi yanlis davraniyorm karsimdaki mi yanlis insan diye. Mesela,
1)Genc bir kadin is arkadasiyla ögle yemegine falan giderse rahatsiz oluyorum.
2)Özel ders aldigi bir kiz var onun evine gittiginde rahatsiz oluyorum(tartistigimizda bana onu övüp onla karsilastiriyordu)
3)Yürürken kendinden kücük yasta ki kizlara bakiyordu rahatsiz oluyordum
4)Garsonlarla gereksiz sohbete giriyordu.
5)Eski esiyle cocugunu almak icin bulustuk kadinin üzerindeki elbiseye güzelmis dedi rahatsiz oldum. (Ve adimi vok kiskancsin koydu)
Su an aklima gelenler bunlar, bu tür seyler beni rahatsiz ettigi icin ben mi kiskancim onun yaptigi seyler normal mi? Yoksa bunlar bir iliskide gercekten kabul edilmeyecek seyler mi? Sizi böyle seyler rahatsiz eder mi?
Simdiden tesekkür ederim.
Kendini yıpratmaya degmez. Genıs mezhep bir erkek. Kısılıgınızden odun vermeyin dogru yoldasınız

1) iş arkadaşıyla yemek yemesi çok doğal. Lise arkadaşı da olabilir, mahalleden arkadaşı da, apartmandan da. Kadın erkek eğitim ve iş hayatında yıllardır iç içeyken arkadaşı kadın erkek ayırmak doğru değil.

2) karşılaştırma yapması hoş değil ama özel ders verdiği kızla ne yaşamasından korkuyorsunuz? Yine güvensizlik yapmışsınız

3) burda haklısınız. Çok çirkin bir durum

4) Bana normal gelmedi garsondan kıskanmak. Burada gereksiz kıskançlık yapmışsınız.

5) Elbiseyi beğenmesi gayet normal. Eski eşinin de üstündeki elbiseyi beğenebilir iş arkadaşının da. Burda rahatsız olacak ne buldunuz anlamadım

Sonuç olarak evet siz fazla kıskançsınız. Karşınızdaki adam da saygısız bunu kendisinden küçük kızlara baktığını yazdığınız ve sizi başkalarıyla karşılaştırdığı için yazıyorum
Özel ders aldigu kizla daha önce ayni evde yasamislar kiz ev bulamamis ev bulana kadar. Bu beni rahatsiz etti. Ve o kizla bizim iliskimiz hakkinda konusuyorlar, kiz ben senin yerinde olsam ayrilirim hemen falan demis o yüzden kizdan rahatsiz oluyorum. Belkide hayatimda ki kisiye güvenmiyordum, güvensem bunlar sorun olmazdi.

Özel ders aldigu kizla daha önce ayni evde yasamislar kiz ev bulamamis ev bulana kadar. Bu beni rahatsiz etti. Ve o kizla bizim iliskimiz hakkinda konusuyorlar, kiz ben senin yerinde olsam ayrilirim hemen falan demis o yüzden kizdan rahatsiz oluyorum. Belkide hayatimda ki kisiye güvenmiyordum, güvensem bunlar sorun olmazdi.

Poff ne zevzek adammis ya siz kendinize ya da baskasina güvenmiyor olabilirsiniz ama bu adam resmen zevzek ve zirva

Sizi baskalariyla karsilastirinca o zaman begendigine git bekleme yapma diyemediniz mi

Anormal hareketi olan kisinin normal hareketleri de bi sureden sonra insana batar zaten . Ben okurken sinir oldum

Bence kız yerine size laf taşıyan sevgilinizden rahatsız olun. Kalkıp size bunu anlatması çok gereksiz. O yüzden ayrılmakta doğru olanı yapmışsınız.

O genis mezhep ben de dar. Tam zit karakterleriz:)) Dogru yoldayim hissediyorum bunu ama yine de kalbim aciyor.
Eminim o geniş mezhep de kendinedir siz aynı şekilde davransanız ortalığı yıkardı, ya kızım ne kıskançsın diyip aynı şeyi siz yapsanız görürdüm ben o rahatlığı

Bence kız yerine size laf taşıyan sevgilinizden rahatsız olun. Kalkıp size bunu anlatması çok gereksiz. O yüzden ayrılmakta doğru olanı yapmışsınız.
Zaten kizla konustugu seyi bana anlatmasi da ayri bir sacmalik sonra da neyi sorun yapiyorsun diyor. Bu sorunlardan uzaklastigim icin kafam rahat en azindan

Back
X