• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskandığını belli etmek?

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.251
5.456
358
Kütahya
Ben ne hissediyorsam, bu sadece kıskançlık konularında değil her konuda, bunu sevgilime doğrudan söyleme taraftarıyım. Sizce bunun doğrusu ne? Mesela sevgilimin kız arkadaşlarından birinin sevgilimden hoşlandığını düşünüyorum, hem kadınlar hisseder durumu hem de bazı tavırlarından dolayı böyle düşünüyorum. Sevgilimin başka kız arkadaşları da var, onlardan rahatsız olmuyorum bu kıza has bir şey bu. Bir de üstüne bu ara sürekli o kızın konusu geçiyor, sürekli onu duymaktan sıkıldım, iş dolayısıyla da kızla zaten aynı ortamda bulunuyor. Açıkça o kızdan rahatsız olduğumu ve bir daha bana ondan bahsetmemesini söylemeli miyim?
Sadece bu konuda değil genel olarak sevgilinizi kıskandığınızda tavrınız nasıl oluyor?

Güncelleme: Bilin bakalım ne oldu :) Kız sevgilime en başta ondan hoşlandığını ancak sevgilisi olduğu için vazgeçtiğini, artık arkadaşı olarak gördüğünü bu konuda rahat olması gerektiğini, sevgilisi olan birinin peşinden koşmayacağını ancak söylemeden de geçemeyeceğini söylemiş:) ısrarla su an arkadasım olarak görüyorum demiş, ilk günler hoşlanıyordum demiş. Niyet gayet açık bana kalırsa.
Baya haklıymışım yani. Hangi niyetle bir insan hala gidip bunu söyler ki?

Son düzenleme:
Sevgilim diyorsam güveniyorumdur, yani bahsetmeniz bence bir şeyi değiştirmez ortada onunla ilgili bir durum yok iş arkadaşı sonuçta
Eğer sizi seviyorsa yanlış bir şey olmaz.
Kıskanmak yerine güvenmediğim erkekten direkt uzaklaşırım ben.

Son düzenleme:
Hayır. Söyleme. Dostunu yakın düşmanını daha yakın tut. Arkadaş ol. Sevgili olduğunuzu iyice görsün. Bunu yaparken ne kadar iyi hissetmeseniz de bunu yapmak en iyi çare.
Başıma bir kaç kez geldi. Çözüldü. Eşimle sevgiliyken de nişanlıyken de bir kaç kız vardı yaklaşıp duran. Sonrasında hiç biri kalmadı.

Ben ne hissediyorsam, bu sadece kıskançlık konularında değil her konuda, bunu sevgilime doğrudan söyleme taraftarıyım. Sizce bunun doğrusu ne? Mesela sevgilimin kız arkadaşlarından birinin sevgilimden hoşlandığını düşünüyorum, hem kadınlar hisseder durumu hem de bazı tavırlarından dolayı böyle düşünüyorum. Sevgilimin başka kız arkadaşları da var, onlardan rahatsız olmuyorum bu kıza has bir şey bu. Bir de üstüne bu ara sürekli o kızın konusu geçiyor, sürekli onu duymaktan sıkıldım, iş dolayısıyla da kızla zaten aynı ortamda bulunuyor. Açıkça o kızdan rahatsız olduğumu ve bir daha bana ondan bahsetmemesini söylemeli miyim?
Sadece bu konuda değil genel olarak sevgilinizi kıskandığınızda tavrınız nasıl oluyor?
Yanlış düşünce. Cepte olursunuz.

Bu kızın muhabbeti niye bu kadar açılıyor ki aranızda?

Hissediyorsan doğrudur. Şaşmaz bu. Söyle ama çok darlama. Peki sevgilinin o kıza karşı tutumu nedir asıl önemli olan o
Yakın arkadaşı gibi görüyor ama sürekli ondan bahsetmeye başladı. Ara ara arkadaşlarından tabi ki bahsediyor ama bu kızı artık her gün duymaya başladım bir şekilde konusu geçiyor o açıyor.

İşte şöyle şöyle oldu x de şunu yaptı. X bu konu hakkında şöyle düşünüyor. X de şöyle dedi. Nasıl oluyor bilmiyorum ama her gün bir kez lafı geçmeye başladı.iş hakkında da genel havadan sudan şeylerde de.
X sunu dusunuyor dedıgınde ben olsam banane? Derdım agagsjsjsjaja
Hay allahım ya.
Bır kere rica et ismini duymak istemiyorum diye, devam ederse bakarsın.

Ne şekilde geldi ve ne oldu?
Bir kız vardı iş yerinden tanıştığı. Ben normalde kıskanmam. Önce arkadaşıdır dedim. Ama artık sürekli durduk yere lafını etmeye başladı birşey olduğunu anladım. Sonra öğrendim ki kız ona hoşlandığıyla ilgili birşeyler söylemiş bu da güya o taraflı olmamış bana söylediği bunlar. Doğru mu bilemem

Back
X