kıskandırmak için

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
643
42
Ya kızlar ben eşime çok güveniyim yanlış birşey yapacağımı aklıma bile getirmem . öyle şeyler düşünmem eşimde yapacak biri değil ama söyle bir durum var. sevgili kocacığım sürekli beni kıskandırmaya çalışıyor.yok sarışın yok esmer yok kızlar çoğu zaman böyle şeyler söyler. ama eminim yapmaz öyle birşey. sizce kıskandırmakmı istiyor. o böyle yaptığında nasıl bir tepki vereyim. sizinkilerde böyle şeyler yapan olurmu.Bende hiçbirşey söylemem güelr geçerim ne yapayım sizce.

canım gülüp geçmeye devam et dicem ama madem eşin kıskanılmak istiyor sende azcık gönlünü yap madem kız birazcık bakalım mutlu olacak mı?

Bende nişanlıyım benimde nişanlım aynısını yapar,ama tamamen benikıskandırmak için.İlk zamanlar bende güler geçerdim,bir iki kızardım,ama artık aynı şeyibende yapıyorum ve felaket bozuluyor,o bi kız için güzel dediyse bende bi erkek için yakışıklı diyorum,sonra tartışma çıkıyor bir daha söylemezsen bende söylemem diyorum :) böyle geçinip gidiyoruz

ilk 1 ay demişti bir iki kere tepki verdiydim..şimdi bana kızıyor bişi oluyor msn de konusurken ben cıkıyorum hadi eyvallh diyor ii güle güle diyorum.erkeklerin taktiğinde karsı bu işte...ama içim içimi yemiyor mu yiyor..bide her zaman bunu yapamıyorum

sende aynısını yap canım bakalım senin gülüp geçtiğin gibi o gülüp geçecek mi

ben aşırı kıskancımdır.. sevgili kocacım öyle şaka yapsa benmi tansiyon tavan yapar.. gerçi ben yanık yemekler yapınca şaka yaparak bir tanede yardımcı getirelim diyo bende hemen evet o zaman senin içinde getirelim diyorum derken konu kapanıyo.. kısasa kısas...

ama onun dışında asla sadece bayanların olduğu sahnelere çok bakmaz.bilir huyumu..

evet ayni seyi bende yaparim o zamanda kuser
ama simdi oyle yaptigi zaman kafasini patlatiyorum

Back
X