Konuyu anlamadimArkadaslar benm bi görüncem var düşman başına bende gorumceyim ama hiç bi zamn gelinimizi kiskanmadim bu çok tuhaf biri ben işten ayrıldım görüncem sırf ben çalışıyorum die ise girdi kendisi psikolojik hap kullanıo çocuğumu annesinden kıskanıo ona bakmasını istemio eşimi kıskanıo bakışları bi tuhaf igneleyici lafları var ne yapmalıyım yorum bekliorum
Uzak durmanizin pek imkanı yok sonuçta kocanizin kardeşi söylediklerini ve yaptıklarını görmezden gelin sonuçta rahatsız demissinizOlabilir ben ne yapiyim sizce? Çok yakın olmalımiyim? Görüncem le böyle insanlardan uzak durmammi gerekio
Neden bu kadar bozuk bir tarzda yazıyorsunuz?Tabikide herkez çalışabilir ama benim görüncem çalışmayı sevmezdi sever oldu benim yaptığım herseyi önce kıyaslandı sevmediğini şöledi şimdi sever oldu yoksa tabikide onun ekmeği bnden gitmio benin kide ondan gelmio
Aynen işte gel anlat çıktım ben şimdi rahatlamistir.Çalışmanızı mı kıskanıyor görümce?
İyi bir şey değil mi?
Çalışmak güzel bir olaydır.
Bir garip işler dönüyor ya burada hayırlısı inşallah...Aynen işte gel anlat çıktım ben şimdi rahatlamistir.
Anlamadım?Bir garip işler dönüyor ya burada hayırlısı inşallah...
İşte konu da bu.Anlamadım?
Ben işimden ayrıldım benim onun bunun iyi olmasını istemeyen biri tabikide kıskanır senin benim mutluğumdan mutsuz olan tek kişi at gözlüğü takmış koşuyor.İşte konu da bu.
Ben de anlamadım.
İşi kıskanmayı,işten çıkınca görümcenin rahat etmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?