Kiskanilmak istiyorum

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
Slm kizlar,

Sevgilimin beni kiskanmasi icin ne yapabilirim sizce? Kiskanilmak hosuma gider ama erkek arkadasim sanki hic sallamiyo gibi geliyo, ne yapsam ne yapsam?

senin ifadenle seni hiç sallamıyorsa umrunda bile değilsindir..
seven insan kıskanır bitti kıskanmıyorsa sevgisiden süpe ederimm ben umrunda değilsin galiba.. böyle biri için ne ugraşırsın hala :ssz:

kıskanç bir erkek kadar beter birşey yoktur, rahatlığın keyfini çıkar,
kıskanılmak için saçma hareketler yapma tatlım, sonra pişman olacağın sonuçlar çıkabilir.

ne çok kıskansın nede bu kadar umursamaz olsun erkke.dengeli yapsın.ama neyi dengeli yapabiliyorlarki :) ya hiç yapmıyor yada bokunu çıkarıyorlar. madem kıskanmıyor sende nabız yokla biraz abartmadan. hala farklılık göremiyorsanda umut edip bekleme. değiştiremezsin.. belkide aşırı güven verdin seni kıskanmıyor merak etmiyor olabilir. eve gidişlerini evden çıkışlarını bir kac kez söyleme bakalım ne yapacak

Ya ben daha kiskancim ve bu hosuma gitmiyo, hani sakasina falan nasil yani o cocugun guzel gozleri var falan der mesela bende hemen duzeltirom yok guzelm senden yakisiklisi varmi bu dunyada diye, o kiskanc oldugumu bilir yapmaz kiskanilcak seyler ama, ya mesela ben bile bile bi cocuga baksam hani sirf farkedickmi diye, farketmio bilee, ben istiuorum desin niye bakiosun elin adamina, ama Ztn benm gozum ondan baskasini gormuo, onunda oyle ama kiskansin istiyorum coddi ciddi, sorun bendemi ya

Evden cikislarimi soylemesem 2 kere sorar, gormemezlikten geliim yada konuyu degistoriim unutur, hic cevap vermeZsemde anneme sorar yada eve gelir

Canim bende cok kiskaniyo diye konu actim garsona gulumsesem aa bak arkadasin da burdaymis desem bile kiskaniyo niye bakiyosun diye.. Asiri seviyorum seni icime sokayim kimse gormesin diyo buda hastalik derecesinde daha kotu dayanilmiyo bence kafan rahat bunun tadini cikar..

Elifey sanirim ben sevgilinin durumundayim, kimse ona baksin istemiyorum, en basta tam tersiydi simdi boyle oldu, hastalik gibi ayni, obsesiflestim

Allahım hayat ne garip !!ben eşimin beni kıskanmaması için kendimi yırtıyorum.,kıskanılmak hiç hoş bişey değil ..hayatın cehenneme dönüyo..oraya baktın buraya baktın onunla niye konuştun niye güldüm kim aradı ne konuştun bu artarak devam ediyo en sonunda tahammül edemeyeceğin hakaretleri görüyosun neden ne yaptın ki sen ..sorun onun seni kıskanması sen bişey yapmadın ama acı çeken sen oluyosun..bunları mı yaşamak istersin yoksa sağlıklı güvenli saygılı güzel bi ilişki mi...

kıskançlık iyi bir şey değildir, mümkünse kıskanmasın
ömrümü yedi ömrümü

canım aynı dert bende de vardı o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum ve kıskanılmamayı yaşamamış birinin bunu anlayabileceğini pek sanmıyorum..
şöyleki benim 2buçuk senelik eski erkek arkadaşım beni hiç kıskanmazdı bakımıma giyimime dikkat ederdim yine kıskanmazdı yapısı buymuş beyfendinin, ama iş ciddi boyuta ulaştı zamanla..arkadaşlarımda bana saçmalama ne güzel işte rahatsın karışmıyor etmiyor diyorlardı ama o da bi yere kadar, insan kıskanılmadıkça değeri yokmuş gibi hissediyor..bana göre kıskanılmak sahiplenme duygusudur, kaybetme korkusudur.

dozunda olmalı herşey.hiç kıskanılmamak da insana kendini değersiz hissettiryo acaba sevmiyo mu diye düşünüyoruz ister istemez aşırısı da çok sıkar bopar insanı. denge tutturulmalı işte ama nasıl :)

Burcuda önemli canım yengeçse güvende verdiysen kıskanmaz kıskansda belli etmez. Çünkü yapı meselesidir konu büyüsün istemez :) Sevgisine bağlamamak lazım hemen.

belki kıskanıyordur , ama bu tür oyunlar tehlikeli yani heyecan olacak kıskanılacam diye daha büyük yaralar almayın . Direk söyleyin kendine sen beni kıskanmıyor musun diye ?

Back
X