İlişkim varken açılmıştı, şuan görüşmüyorum.
hmm şimdi sevgilin senin arkadaş çevrendeki erkeklerin, ilişkisi olan bi kadına açılacak kadar alçak olduğunu düşünüyor muhtemelen
tabi eğer bu sadece 1 kişi ile sınırlı kaldıysa senin çevrenin bu tarz adamlarla dolu olduğunu düşünmek gereksiz bi genelleme olur
ama bu arkadaşın hareketi sevgilinde bi önyargıya sebep olmuş
senin o adamla görüşmeyi kesmen doğru bi hareket, bunu da göz önünde bulundurması lazım
bu sevgilinin, "kız arkadaşımın arkadaşları ilk fırsatta ona asılırlar" kafasından çıkıp, "kendisine asılan olduğunda kız arkadaşım doğru tavrı koymayı bilen biridir " kafasına geçmesi lazım
sen eğer normal erkek arkadaşlarınla mesafeni doğru ayarlayabilen biriysen, açıkçası sevgilin için çok da yapabileceğin bişey yok
belki sevgilini o erkek arkadaşlarınla tanıştırıp onlarla olan ortama biraz dahil edebilirsin
en azından çevrendeki adamların "zararsız" olduğunu anlayabilmesi açısından
çünkü sevgilinde bi önyargı oluşmuş ve bunun sonucunda triplere giriyor
ortada yaşanan bi vaka var, buna ek olarak sevgilin de eğer kadınla erkek arkadaş olamaz düşüncesi taşıyan birisi ise, değişmez ve arkadaşlarından rahatsız olmaya devam eder
eğer böyle biriyse umutsuz vaka, sana uymuyorsa boş yere zaman kaybetme derim
bu konuda orta yol bulmak bazı partnerlerle çok zor oluyor
bi de karşı cinsle arkadaşlık konusuna erkeklerle kadınların bakış açıları farklı
erkekler genellikle , "o normal arkadaş ayağı yapanlar ilk fırsatta arkadaşım dedikleri kadına yanaşırlar" düşüncesi taşırken
biz kadınlar genelde "ben onu kardeşim gibi görüyorum, ondan bana zarar gelmez" düşüncesi içinde oluyoruz