Kıskanılmaktan rahatsız olmayan var mı?

İlişkim varken açılmıştı, şuan görüşmüyorum.
hmm şimdi sevgilin senin arkadaş çevrendeki erkeklerin, ilişkisi olan bi kadına açılacak kadar alçak olduğunu düşünüyor muhtemelen
tabi eğer bu sadece 1 kişi ile sınırlı kaldıysa senin çevrenin bu tarz adamlarla dolu olduğunu düşünmek gereksiz bi genelleme olur
ama bu arkadaşın hareketi sevgilinde bi önyargıya sebep olmuş
senin o adamla görüşmeyi kesmen doğru bi hareket, bunu da göz önünde bulundurması lazım
bu sevgilinin, "kız arkadaşımın arkadaşları ilk fırsatta ona asılırlar" kafasından çıkıp, "kendisine asılan olduğunda kız arkadaşım doğru tavrı koymayı bilen biridir " kafasına geçmesi lazım
sen eğer normal erkek arkadaşlarınla mesafeni doğru ayarlayabilen biriysen, açıkçası sevgilin için çok da yapabileceğin bişey yok
belki sevgilini o erkek arkadaşlarınla tanıştırıp onlarla olan ortama biraz dahil edebilirsin
en azından çevrendeki adamların "zararsız" olduğunu anlayabilmesi açısından
çünkü sevgilinde bi önyargı oluşmuş ve bunun sonucunda triplere giriyor
ortada yaşanan bi vaka var, buna ek olarak sevgilin de eğer kadınla erkek arkadaş olamaz düşüncesi taşıyan birisi ise, değişmez ve arkadaşlarından rahatsız olmaya devam eder
eğer böyle biriyse umutsuz vaka, sana uymuyorsa boş yere zaman kaybetme derim
bu konuda orta yol bulmak bazı partnerlerle çok zor oluyor

bi de karşı cinsle arkadaşlık konusuna erkeklerle kadınların bakış açıları farklı
erkekler genellikle , "o normal arkadaş ayağı yapanlar ilk fırsatta arkadaşım dedikleri kadına yanaşırlar" düşüncesi taşırken
biz kadınlar genelde "ben onu kardeşim gibi görüyorum, ondan bana zarar gelmez" düşüncesi içinde oluyoruz

Onunda isteği bu yönde aslında, en azından biri ile beni tanıştır diyor ama ne gerek var kafasındayım ben de. Sonuçta ben iletişimimi sürdürüyorsam bana güvenmeli. Durup dururken ne diye tanıştıracağım ki, ne gerek var?

senin bu kararının sizi ayrılığa kadar götürebileceğini düşünüyorum

Gereksiz, abartı ve süreğen kıskançlıktan asla hoşlanmam..

yoklukla terbiye edilmeli bu tarz erkekler bana göre. Benim tarzım bu mesela hiç hoşlanmam kendimde yapmam

Özgüvensiz olduğunu düşünürum. Zihninde kötü olduğunu. 10 yıllık evliyim böyle kiskancliklarimiz olmadi . Ki calisiyorumda konuşurum muhabbet ederim selam veririm . Tuhaf geliyor bana

Hep travma olur bir şey olur.Yoksa karşıdaki kişiyi nasıl ikna edecek böyle tavırlara.Travma yaşayan da gitsin tedavi olsun.Elin kızını darlamasin...

Benim eşim de hep merak eder gelen mesajı aramayı. İlk sevgili olduğumuz dönemde çok sinirleniyodum bu tavrına ama sanırım alıştım artık ben de soruyorumkim yazdı diye (geceleri gelen mesajlara sadece tavrımız)
Ciddi anlamda kıskandığım bir durum yaşamadım yanımda açık açık asılan biri bile oldu ama sonra gülüp dalga geçip konuyu kapattık. Çok kıskanc değilim galiba ya ama benimkinin yüzü hemen düşer dısarıda bir adama dönüp yol sorsam bile uyuz olur ses cıkaramaz

Benim eşim beni daha hiç kıskanmadı çünkü kendiyle barışık egoları olmayan biri kıskançlığın saçma olduğunu düşünüyor....

Ha ama benim bir şeyimi kıskanıp bana laf sokan veya fesatlıktan kaf sokan insana acayip ayar olurum cevabını veririm veremezsem kafama takılır sinirden uyuyamam ama ters cevap veririm bu da ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…