Kıskanılmamak

Benim sevgilim de çok kıskanç bazen bunalıyorum fakat kıskanılmakta sevgi belirtisi diye düşünüyorum fazla sıkmadan normali biz bayanların hoşuna gider sevildigini hissetmek, yalnız kıskanma ile güven arasında çok ince bir çizgi var onun aşılmaması taraftarıyım.

1 yıllık beraberliğim var ..Çoğu erkeğin ayrılmamı beklediğini söyliyim allaha şükür gencim güzelim elim ayağım düzgün.. Gel gelelim benimki beni hiçbir konuda kıskanmıyor.. Tersine açık giyin tayt giy böyle giyin şöyle giyin diyor.. Kendisi 10 da yatıyor ben 4 lere 5 lere kadar netteyim hiç bir şey demiyor.. Neden kıskanmıyorsun diye sorduğumda sana güveniyorum benim olduğunu biliyorum diyor.. Bu konu arkadaşlarıma bile yanısıdı bu saatte senin ki kızmıyor mu diyorlar.. Ne diyeceğimi şaşırıyorum.. KISKANILMAK istiyorum.. Onun düşüncesi nedir neden kıskanmıyor beni ne olur birşeyler yazın.. Kafam çok karışık .. :50:

malesef ayni sorun bendede var allaha sukur guzellim yasim 27 oldugu halde 20 gosteriyom giyindiyim yakisiyor ama benimki hic kiskanmiyor bende kac kere dedim neden beni kisakanmiyon sana guveniyom bende sabahlara kadar internetteyim ama hicde rahatsiz olmuyor anlicagin ayni bendede o sorun var yani bu konuda tek degilsin acik insan kisaknir ya diyorum

malesef ayni sorun bendede var allaha sukur guzellim yasim 27 oldugu halde 20 gosteriyom giyindiyim yakisiyor ama benimki hic kiskanmiyor bende kac kere dedim neden beni kisakanmiyon sana guveniyom bende sabahlara kadar internetteyim ama hicde rahatsiz olmuyor anlicagin ayni bendede o sorun var yani bu konuda tek degilsin acik insan kisaknir ya diyorum

ya sanki kendim yazmış gibi hissettim beni kıskansın diye neley yapıyorum bilemezsiniz kızlar belki çocukluk ama kıskansın istiyorum yaa bence değar verdiğinin bir göstergesidir :( ben onu aşırı kıskanırım mesela hiç bir şey de yapmaz ama kıskanıyorum işte napayım normal bir kız arkadaşından dahi kıskanıyorum ama o beni hiçbir arkadaşımdan kıskanmıyor çok da seviyor anlamış değilim :(

Yapmayın Allah aşkına kızlar, şükredin ki size güvenen anlayışlı insanlar var hayatınızda..
Benim nişanlımla en büyük problemimdi kıskançlık çünkü bu lanet şey hastalık boyutuna ulaşabiliyor ve tüm hayatı karartabiliyor :(

hep yapıcı yorumlar yazılmış ama ben öyle düşünmüyorum canım..seven kıskanır aşırısı abartıdır azı karardır. ama hiç kıskanmaması doğru değil bence..üstünü örtme kurcala bu sorunu.. ilerde keşke dersin.. kıskanılmamak insanı yer bitirir. acaba neden diye sorgular durursun.. ama benim naçizane fikrim şu ki, güvenmek bi yana bence senin onu çok sevdiğini biliyor ve sizi kaybetmeyeceği gibi eminlik duygusu var bence.. insanda biraz kaybetme korkusu olmalıdır..eğer yoksa rahattır zaten ki anlaşılan seninki çok emin ve rahat.. biraz gözdağı vermelisin..mutlaka onunda zayıf olduğu bi noktası vardır..o noktadan kurcala başarırsın emin ol..fazla güven duygusu aşılama..bırak azıcık şüphe kalsın içinde..

vallaha bence çok şanslısın.kıskanmak güzel bir durum değil.çok cocukça.her önüne gelenden kıskanmaz ama ne bileğim biri sana asılsa ya da senden öyle bir şey görse rahatsız olur.sana güveniyor demek ki.

kıskançlığı çok sevmem.. kısıtlamalara hiç gelemem.. ama insan azıcık da olsa sahiplenilmek istiyor.. en azından eve bırakması evden alması önemli şeyler.. ben şahsen beklerim.. ben kendım gidemicek kadar aciz miyim, hayır.. ama ondan o inceliği görmek isterim.. "benim kadınım" hissini uyandırmasını isterim.. güzel giyinmeni istemesi anormal deği.. bu adam ya kendine fazla güveniyor, ya da seni boğmak istemiyor.. belki geçmiş yllarında kıskançlık yüzünden eski ilişkilerinde sorun yaşamıştır.. mesela ben 2 ayrı insandan ki biri nişanlımdı kıskanç oldukları için ayrıldım.. ve şuanki nişanlım bu durumu bildiği için bana kısıtlamalar getirmemeye çalişir.. ama çok da geniş değildir..

kıskanmayan ve üstüne rahat davranan bir adamın "sevgisi" konusunda kesinlikle şüphe ederimm:19: özellikle de altını çizmek isterim..iki yıllık yaşanmışlığım bana bu sonucu elde etmem de en büyük gerekçedir...

Back
X