- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi souklima20
Evet sizin ki çok farklı bir hal almış artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giydiğin şeylere,arkadaşlarınla konuşmalarına,internette takılmana birşey dememesini doğal karşılayabilirim.
Demek ki kıskanç biri değil dersin rahat dersin geçersin..
Ancak şunu giy,tayt giy,omzunu aç vs. gibi şeyler sunması gerçekten çok farklı bir durum.
Benim açımdan bakınca bunun bir tek açıklaması oluyor erkek arkadaşın seninle çevreye hava atıyor.
Eğer sadece kıskanmıyor deseydin bunu düşünmezdim ancak,kardeşinin sevgilisi için bu resim konurmu faceye diyorsa,
sana tam tersi davranıyorsa açık giyin diyorsa ortaya bu sonuç çıkıyor.
Ben de bunları yazacaktım. Bir de seven insan kıskanç bir kişiliğe sahip olmasa bile çok zorlayınca sınırları , kıskanıyor ama tayt giy felan hadi kıskanmazsın anlarımda bir de üstüne açık giyin gibi bişeyler demiş. Bilemedim biraz sıkıntı var çözemedim tam olarak.
Düşün demesi kolay ama inanın 1 seneyi silip atamam ben.. onu çok seviyorum,bütün hayallerim onunla.. Evet o herşeyden hevesini almış 9 sene var aramızda haklısınız.. Ben daha yeni yeni yaşamaya başlıyorum birşeyleri.. Zaten arada bana 'çıtırım' diyor.. ' Seni alıyım koluma takıyım karımı görsün millet diyor ... Ya inanın çok endişeliyim çok mutsuzum.. Şuanda film izliyorum arada da facebookta sohbet ediyorum dedimm kıskansın diye.. Tamam askım ben yattım tatlı rüyalar ....... Diyor .. nedir bu nedir ...
Bukadarının güvenle alakası yok bence
Canım kiminle konuştuğunu sormadı mı ?
kıskanclıkla ölculmez bence sevgı.cok yakın bı arkadasımın yasadıgı olaydan bahsetmek ıstıyorum bunun üzerine.arkadasımın erkek arkadası kendısıne cok asık ,cok kıskanc .gıydıgı ,yedıgı ,ıctıgı ,konustugu ,olay olurdu ılıskı de. sureklı kıskanılırdı.hatta dısarı cıkmak ıstemezdı kı erkek arkadası üzülmesın dıye .cunku her dısarı cıktıklarında kız arkadasıma kıme baktın ona baktın suna baktın,arka masada kı kımdı fılan gıbı durumlar yasatırdı.arkadasım mutlu ,bız de ılıskıye hayrandık. cok sevılıyodu, cok guvenıyodu.erkek arkadası is seyahatlerıne gıdıyo guven tam.derken bı gece ıs seyahatınde aradıgında sesı bı tuhaf gelıyo, nerdesın dıye sordugunda banyodayım dıyo.neden banyodasın ıcerı gec ısın bıtınce rahat rahat konusalım dıyo.bekle bekle arayan yok .kendısı aramaya baslıyo 15 dakıka fılan sonra cevap yok.geceyı baskasıyla gecırmıs.evet yasananlar böyle.bence bıraz da ınsan kendısı yapınca da baskasının yaptıgını dusune bılıyo.kendısının gözu dısarda oldugu ıcın süreklı böyle davranmıs yanı.karısık durumlar bunlar.kıskanmamak degıl olay her ınsan kıskanctır.ama kıskanılmayı gerektırmeyen bı durum yoksa neden kıskansın.hem kendınden emın arkadasın erkek arkadası, hem de kız arkadasından.bizim incelık dıye dusundugumuz eve kadar bırakmalar fılan bazıları ıcın yapmacık olabılıyo.bazen erkekler olsun kızlar olsun kıskanclıgı bellı etmeyebılıyo.güvendıgı ıcın.zaman zman kontrol edemezse kendısını ortaya cıkar ama hala kontrollu davranıyo bu arkadas .kız arkadasını kaybetmemek ıcın de böyle davranıyo .ben kesınlıkle akıllı oldugunu dusunuyorum.kendıne daha cok baglıyo cunku esrarengız oluyo...kız arkadası da ona asık oluyo :))) ayrıca su da var ınsanlar 30 lu yaslardan sonra ılıskı de huzur ıster .ve yenı bı ılıskısı baslamıssa hep huzur arar.29 yasındakıbu arkadas huzurlu olmak ıstıyo huzuru gereksız kacırmak ıstemıyo ... ben böyle dusunuyoırum.... sevgıler