Kıskanılmamak

Ondan çok daha gençsin acaba yanında hoş biri olsun dikkat çeksin diyemi böyle davranıyor :26:
Belki aile yapısı rahattır diye düşünürdüm ama kardeşinin sevgilisi için o lafı diyebiliyor.
Sıkıntılı bir durum

Bana göre çok anlayışlı kıskanç olmayan erkekler XL erkeklerdir.
Hep şöyle bir mantık yürütürüm insan sevdiğini başkalarından sakınmak ister çok dikkat çekici gözlerin onda olmasını istemez
insan rahatsız olur.Hele ki eski sevgiliyle arkdaş kalma çok saçmayken bide görüşülmesine izin veren erkek ayrı bir saçmalık...
Sonuçta eski sevgili sevgi paylaştığın sarıldığın öptüğün belkide birlikte olduğun ne bilim iğrenç bence.
Bir insan bukadar geniş oluyorsa kendisine yol açmak için rahatça bu bahanelere sığınıp haltlar karıştırmak kendini örtbas etmek içindir.

canım, benim erkek arkadaşım tam tersi çok kıskançtır yani leopar desenli elbiseye bile izin vermedi düşün yani:31: ben söyle düşündüm canım bence erkek arkadaşın yaşı gereği bazı heveslerini çoktan almış sen ise bu heyecanları yaşayacak yaştasın sana nacizane fikrim ileride pişman olma eğer gerçekten canını sıkan durumlar varsa bitir çünkü evlendikten sonra bunun farkına varacaksın ki o herşeyi senden önce yaşamış ve bıkmış olacak senin yaşamak istediğin heyecanlar ona çocukça gelecek şunu unutma ki herşey sevgi değildir birazda gerçeklerle yüzleşmek gerek düşün ya senin yaşına daha yakın bir sevgilin hatta eşin olsa siz aynı dönemin çocukları oolarak tüm heyecanları birlikte yaşayacaksınız .. senin şimdiki erkek arkadaşın senin şu anki duygularını 9 sene önce yaşamış lütfen mantığınıda ve bu yazdıklarımıda göz önünde bulundururarak birkez daha düşün ve ileride pişman olma ben bunun örneklerini çevremde çok gördüm ...

Giydiğin şeylere,arkadaşlarınla konuşmalarına,internette takılmana birşey dememesini doğal karşılayabilirim.
Demek ki kıskanç biri değil dersin rahat dersin geçersin..
Ancak şunu giy,tayt giy,omzunu aç vs. gibi şeyler sunması gerçekten çok farklı bir durum.
Benim açımdan bakınca bunun bir tek açıklaması oluyor erkek arkadaşın seninle çevreye hava atıyor.
Eğer sadece kıskanmıyor deseydin bunu düşünmezdim ancak,kardeşinin sevgilisi için bu resim konurmu faceye diyorsa,
sana tam tersi davranıyorsa açık giyin diyorsa ortaya bu sonuç çıkıyor.

Giydiğin şeylere,arkadaşlarınla konuşmalarına,internette takılmana birşey dememesini doğal karşılayabilirim.
Demek ki kıskanç biri değil dersin rahat dersin geçersin..
Ancak şunu giy,tayt giy,omzunu aç vs. gibi şeyler sunması gerçekten çok farklı bir durum.
Benim açımdan bakınca bunun bir tek açıklaması oluyor erkek arkadaşın seninle çevreye hava atıyor.
Eğer sadece kıskanmıyor deseydin bunu düşünmezdim ancak,kardeşinin sevgilisi için bu resim konurmu faceye diyorsa,
sana tam tersi davranıyorsa açık giyin diyorsa ortaya bu sonuç çıkıyor.

Ben de bunları yazacaktım. Bir de seven insan kıskanç bir kişiliğe sahip olmasa bile çok zorlayınca sınırları , kıskanıyor ama tayt giy felan hadi kıskanmazsın anlarımda bir de üstüne açık giyin gibi bişeyler demiş. Bilemedim biraz sıkıntı var çözemedim tam olarak.

Ben de bunları yazacaktım. Bir de seven insan kıskanç bir kişiliğe sahip olmasa bile çok zorlayınca sınırları , kıskanıyor ama tayt giy felan hadi kıskanmazsın anlarımda bir de üstüne açık giyin gibi bişeyler demiş. Bilemedim biraz sıkıntı var çözemedim tam olarak.

Benimde çözemediğim o işte..
İstediğin kadar dekolte giy birşey demesin sorun olarak görmem bunu
yapı sonuçta bu..
Ama sana özel olarak açık giyin demesi itici bir durum bence

Düşün demesi kolay ama inanın 1 seneyi silip atamam ben.. onu çok seviyorum,bütün hayallerim onunla.. Evet o herşeyden hevesini almış 9 sene var aramızda haklısınız.. Ben daha yeni yeni yaşamaya başlıyorum birşeyleri.. Zaten arada bana 'çıtırım' diyor.. ' Seni alıyım koluma takıyım karımı görsün millet diyor ... Ya inanın çok endişeliyim çok mutsuzum.. Şuanda film izliyorum arada da facebookta sohbet ediyorum dedimm kıskansın diye.. Tamam askım ben yattım tatlı rüyalar ....... Diyor .. nedir bu nedir ...

Düşün demesi kolay ama inanın 1 seneyi silip atamam ben.. onu çok seviyorum,bütün hayallerim onunla.. Evet o herşeyden hevesini almış 9 sene var aramızda haklısınız.. Ben daha yeni yeni yaşamaya başlıyorum birşeyleri.. Zaten arada bana 'çıtırım' diyor.. ' Seni alıyım koluma takıyım karımı görsün millet diyor ... Ya inanın çok endişeliyim çok mutsuzum.. Şuanda film izliyorum arada da facebookta sohbet ediyorum dedimm kıskansın diye.. Tamam askım ben yattım tatlı rüyalar ....... Diyor .. nedir bu nedir ...

sana cok güvenıyor,cunku sen ona hep bılgı verıyosun yaptıklarınla ılgılı en ayrıntısına kadar.neden kıskansın kı mutlu.gızlı saklı bı sey yapsan söylemezsın.ve akıllı bılıyo nasıl davranması gerektıgını.ayrıca onu sevdıgınden de emın .ben böyle dusunuyorum

kıskanclıkla ölculmez bence sevgı.cok yakın bı arkadasımın yasadıgı olaydan bahsetmek ıstıyorum bunun üzerine.arkadasımın erkek arkadası kendısıne cok asık ,cok kıskanc .gıydıgı ,yedıgı ,ıctıgı ,konustugu ,olay olurdu ılıskı de. sureklı kıskanılırdı.hatta dısarı cıkmak ıstemezdı kı erkek arkadası üzülmesın dıye .cunku her dısarı cıktıklarında kız arkadasıma kıme baktın ona baktın suna baktın,arka masada kı kımdı fılan gıbı durumlar yasatırdı.arkadasım mutlu ,bız de ılıskıye hayrandık. cok sevılıyodu, cok guvenıyodu.erkek arkadası is seyahatlerıne gıdıyo guven tam.derken bı gece ıs seyahatınde aradıgında sesı bı tuhaf gelıyo, nerdesın dıye sordugunda banyodayım dıyo.neden banyodasın ıcerı gec ısın bıtınce rahat rahat konusalım dıyo.bekle bekle arayan yok .kendısı aramaya baslıyo 15 dakıka fılan sonra cevap yok.geceyı baskasıyla gecırmıs.evet yasananlar böyle.bence bıraz da ınsan kendısı yapınca da baskasının yaptıgını dusune bılıyo.kendısının gözu dısarda oldugu ıcın süreklı böyle davranmıs yanı.karısık durumlar bunlar.kıskanmamak degıl olay her ınsan kıskanctır.ama kıskanılmayı gerektırmeyen bı durum yoksa neden kıskansın.hem kendınden emın arkadasın erkek arkadası, hem de kız arkadasından.bizim incelık dıye dusundugumuz eve kadar bırakmalar fılan bazıları ıcın yapmacık olabılıyo.bazen erkekler olsun kızlar olsun kıskanclıgı bellı etmeyebılıyo.güvendıgı ıcın.zaman zman kontrol edemezse kendısını ortaya cıkar ama hala kontrollu davranıyo bu arkadas .kız arkadasını kaybetmemek ıcın de böyle davranıyo .ben kesınlıkle akıllı oldugunu dusunuyorum.kendıne daha cok baglıyo cunku esrarengız oluyo...kız arkadası da ona asık oluyo :))) ayrıca su da var ınsanlar 30 lu yaslardan sonra ılıskı de huzur ıster .ve yenı bı ılıskısı baslamıssa hep huzur arar.29 yasındakıbu arkadas huzurlu olmak ıstıyo huzuru gereksız kacırmak ıstemıyo ... ben böyle dusunuyoırum.... sevgıler

kıskanclıkla ölculmez bence sevgı.cok yakın bı arkadasımın yasadıgı olaydan bahsetmek ıstıyorum bunun üzerine.arkadasımın erkek arkadası kendısıne cok asık ,cok kıskanc .gıydıgı ,yedıgı ,ıctıgı ,konustugu ,olay olurdu ılıskı de. sureklı kıskanılırdı.hatta dısarı cıkmak ıstemezdı kı erkek arkadası üzülmesın dıye .cunku her dısarı cıktıklarında kız arkadasıma kıme baktın ona baktın suna baktın,arka masada kı kımdı fılan gıbı durumlar yasatırdı.arkadasım mutlu ,bız de ılıskıye hayrandık. cok sevılıyodu, cok guvenıyodu.erkek arkadası is seyahatlerıne gıdıyo guven tam.derken bı gece ıs seyahatınde aradıgında sesı bı tuhaf gelıyo, nerdesın dıye sordugunda banyodayım dıyo.neden banyodasın ıcerı gec ısın bıtınce rahat rahat konusalım dıyo.bekle bekle arayan yok .kendısı aramaya baslıyo 15 dakıka fılan sonra cevap yok.geceyı baskasıyla gecırmıs.evet yasananlar böyle.bence bıraz da ınsan kendısı yapınca da baskasının yaptıgını dusune bılıyo.kendısının gözu dısarda oldugu ıcın süreklı böyle davranmıs yanı.karısık durumlar bunlar.kıskanmamak degıl olay her ınsan kıskanctır.ama kıskanılmayı gerektırmeyen bı durum yoksa neden kıskansın.hem kendınden emın arkadasın erkek arkadası, hem de kız arkadasından.bizim incelık dıye dusundugumuz eve kadar bırakmalar fılan bazıları ıcın yapmacık olabılıyo.bazen erkekler olsun kızlar olsun kıskanclıgı bellı etmeyebılıyo.güvendıgı ıcın.zaman zman kontrol edemezse kendısını ortaya cıkar ama hala kontrollu davranıyo bu arkadas .kız arkadasını kaybetmemek ıcın de böyle davranıyo .ben kesınlıkle akıllı oldugunu dusunuyorum.kendıne daha cok baglıyo cunku esrarengız oluyo...kız arkadası da ona asık oluyo :))) ayrıca su da var ınsanlar 30 lu yaslardan sonra ılıskı de huzur ıster .ve yenı bı ılıskısı baslamıssa hep huzur arar.29 yasındakıbu arkadas huzurlu olmak ıstıyo huzuru gereksız kacırmak ıstemıyo ... ben böyle dusunuyoırum.... sevgıler

Bu konuda haklı olabilirsiniz,
herkes kendine göre youmluyor sonuçta.
Ancak açık giyin demesi konusunda düşüncelerim hala aynı benim.
Kıskanmaması dışında ki asıl sorun bu bence

bitanem..
konunu daha şu an gördüm ve okuduklarıma çok şaşırdım..böyle bi sorun yaşadığını bilmiyordum.kıskanılmak güzeldir,dozunda olduktan sonra insan bunu ister.biz karşılıklı birbirimizi kıskanırız bunun sevginin bir tepkisi olduğunu düşünenlerdenim ben..ama o benden fazla kıskanır..biraz da büyüdüğü aile ortamı nedeniyel giyimime çok karışır(dı)
ama konuşa konuşa arada kavgayla da olsa orta yolu bulduk..
neden böyle yazdım..bulunduğumuz durumlar az çok aynı,yaş farkı bizde de var.fakat kıskanmanın yaşla alakası yok ya da yaşanmışlıkla..
tüm anlattıklarını göz önüne alarak biraz umarsız bir yapısı olduğunu düşünmeye başladım ve dengesi arada bozulan..çünkü kardeşinin sevgilisine aa ne biçim giyinmiş deyip sana tam tersiyse,sevgisinin yanında senin ondan daha genç oluşunun durumu da olabilir.cidddi olamaz diyemeyeceğim çünkü az çok anlattıklarından ciddi olduğunu görüyorum.
klasik olacak ama seven insan kıskanır ayrıca hiçbir erkek kız arkadaşının yanında orasını burasını açmasını istemez rahatsız olur,olmalıdır.
tatlım,sevgilini al karşına ciddi ciddi konuş.ilişkiye zarar verdiğini bu umursamazlığın ilişkiye yansıdığını anlat ona
ve unutma..
hiç kimse vazgeçilmez değildir ve eğer o senin kaderinse zaten seninle olacaktır hep.
eğer işin içinden çıkamazsan da uzak kalmayı dene,özlesin çaba sarfetsn senin için,merak etsin seni..
baktın olmuyor,bilmiyorum..
biz tam bir sene ayrı kaldık ama demek ki Allah bana kısmet etmiş ki,tek bir mailiyle yeniden başladık..ve 4seneyi devirdik bile.
kendini üzme ama mutlaka bu onuyu konuş.
sen onun mankeni değilsin,benim erkek arkadaşım da benim ondan daha küçük olmamdan çıtırı olmamdan çok memnun ama orta yolu buluyoruz.ne kadar menun da olsa kıskanç,hatta bu memnun olduğu durum yüzünden daha da kıskanç.
msne uzunca bir süre giremeyeceğim tatlım..bir ay evdeyim ve evde netim yok ama bana özelden arada yaz ki haberim olsun seni gördüğümde konuyu bilelim de öyle devam edelim dertleşmeye:128:
hem sen de yazdıkça içini dökmüş olursun.
sevgiyle kal.öpüyorum seni..:127:

Son düzenleme:
sasırdım walla canım ınsan kıskanmaz mı hıc nedemek acık gıyın bılmem ne erkek dedıgın kadınını kıskanıcak abartmadan kıskanacak tabı
mesela benım nısanlım anadolu yakasında ben taa esenlerde oturuyorum halama teyzeme bıle gıtsem gelıo o goturuyor onsuz gıttım yerlerede bı bakıyorum karsımda nerden cıkacagı bellı olmuyo yılbasında kırmızı elbıse altırmadı bana cok guzel seksı olurmusum erkekler bakarmıs belkı ıstedıgım elbıseyı alamadım ama hosumada gıttı kıskanmak sevgıden gelır canım kıskanclık duygusu olmayan tek canlı domuz derler. bılmem nekadar dogru ama hayvanlar bıle eslerını kıskanır bu kadar genıslık olmaz bence sen ılıskını gozden gecır :(

Back
X