• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanilmiyorum

Ben gerçekten anlamadığım için soruyorum obez insanlar neden tedaviye yanaşmıyor?
Yakınımda da var 1-2 tane

Mide operasyonunu geçtim ozempic’e bile yanaşmıyorlar
Ben kilolu olsam mutlaka çaresine bakarmışım gibi geliyor

Ben gerçekten anlamadığım için soruyorum obez insanlar neden tedaviye yanaşmıyor?

Konu sahibi 160 170 kilo en az. Bağırsak sorunum var diyor Bağırsak sorunu da beslenme kaynaklı. Bir de veganmış. 3 kilo alsam diyete başlıyorum

Konu sahibi 160 170 kilo en az. Bağırsak sorunum var diyor Bağırsak sorunu da beslenme kaynaklı. Bir de veganmış. 3 kilo alsam diyete başlıyorum
Yani tıp ilerlemiş
Bir ameliyatla 150’den 60 kiloya düşüyor insanlar

Buna neden yanaşmaz bir kadın anlamıyorum

Ben uzun sure siskoydum ve bedenimle barisik oldugum icin rahatsiz etmiyordu. Sonra bir gece sisko olmaktan sıkıldım.
Ertesi gun ameliyata karar verdim, doktorla konuştum, randevu aldim. On gun sonra ameliyat oldum.
Insan bir noktada sıkılıyor. Ama ilginctir ki cevremde gordugum kadariyla kilosunu kompleks yapmayan, kendine guvenen, kendisiyle barisik olanlar ameliyat kararini daha kolay veriyor. Kompleks yapan, kilosuna takik ve mutsuz olanlar bir turlu o karari veremiyor. Ilginc bence bu.

Karsi degilim sadece bu son care olsun istiyorum. Saglam bir midem varken neden kestirim cok sacma geliyor ki tehlikeli bir ameliyat. Ozempic uzerine bir seminere katildim o kadarda masum degil sonradan pankreas ta sorun olabiliyor.

Hem ameliyat olanlar genelde cok cabuk kilo veriyor ve yuzleri cirkin oluyor bunuda istemiyorum. Yani bu seferde olmasa mecbur yapacam ama suan icin degil.

Bu arada 31 mayistan bu yana 10 kilo verdim (2 sini diyetisyenle) bugunde ozel hocam ile spora basladim. Ilerde psikologa da gitmek istiyorum. Diyetim 2400 kalori oldugu icin kilo cok cabuk gitmiyor.

Back
X