kıskanıyor mu acaba?

allys

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
197
147
23
merhabalar,
size daha once kayınvalide ve gorumcemle ilgili birkac sorunu mu yazmıstım, hatırlatayım. kayınvalidemin bizde gelip kalmak istemesi,görümcemin oturdugumuz ilden iş bulma istegi falan
neyse,
yumurtlama günlerimle ilişkiye girdim yeni evliyim ilk hamileliğim olucak, olursa eger,
üstümde sanki belirtileri var,
kasık agrım cok fazla oluyor,abiden, midem yanıyor,göğüslermde ağrı var, belkide ben heyecan yapıyorum bilmiyorum. işteyim suan. eşime dedim cok sevindi,anneme bi sorsana o bilir belki deneyimli nihayetınde.

kv aradım.
dedim anne böyle böyle ,
bu belirtiler var,
güldü şöyle olur böyle demedi, gecistirdi iyi git al yap bakalım sonucunu soylersin artık gibi seyler dedi ama mutlu olmus gibi değildi sanki . ay hadi insallah falan demedi.
iyi git yap bakalım,
demedi.
genelde anne yani o da bilir,deneyimli tecrübeli ama gecistirdi. gülrek ben de cok uzatmadım. kapattım teli.
kıskanclık mı yoksa ne bu boyle ben anlamadım.

şöyle bişey , benim ailem yok annem de babamda.
sonucta annesiyle paylaştım.
kendi annem olsaydı kendi annemle paylasırdım

Kv o kişi anneniz değil anneniz yoksa bu yakınlığı yaşamak istemeniz doğal ama anneniz değil kv iyi biri bile olsa oğlunu sizden kıskanır ve illa ki yarışa girer bunu unutmayın
Bu konuda kıskançlık sezinlemedim

kişilik meselesi kıskançlıkta olabilir sizide umutlandırmak istememiş olabilir yanisi bilemiyoruz gene en iyi tahmini siz yaparsınız

sizi heveslendirmemek için yapmış olabilir hamilelik yoksa, kıskançlık gibi gelmedi bana

Şaşırmıştır belki nihayetinde yeni evliyim demişsiniz.

Bence de hamile olabilirsiniz, alınganlık da bir belirtiydi yanlış bilmiyorsam.

Aile ihtiyaciniz kayinvalidenizle gideriyorsunuz bu kismi anlayabiliyorum ancak esler arasinda mahrem kalmasi gerekiyor diye düşünüyorum kesin sonuc çıkana kadar..

illaki girer, neyse tesekur ederim o zaman bundan sonra kendisine sormiyim.
ne kadar saklı gizli o kadar iyi.
akşam allah rahmet eylesin, annemin yakın bir arkadası vardı sağlıgındaç.
hemşire kendisi en iyisi kendisinden öğrenmek.
ben kıskanclık sezinledim çünkü....ya aslında kıskanclık da demiyim de ,
böyle bi umursamaz gecistirme gibi gülerek..
yada ben mi alınganım anlamadım.

Ne alaka kıskançlıkla, neyi kıskanacak ki? Hamile olup olmayışınızı mı yoksa oğluyla ilişkiye girmenizi mi, yani bunu nasıl bir kıskançlık mantığına oturttuğunuzu aklım almadı. 3 5 tane genel belirtiyle kime gitseniz test yapmanızı söyler. Zira o belirtileri hissetmek için hamile olmya gerek yok, her kadına olabilen bir şey. Siz hamile kalın diye heyecanla beklemek zorunda da değil. Velhasılı, ortada sorun yok, siz takmışsınız kayınvalideye.

Şaşırmıştır belki nihayetinde yeni evliyim demişsiniz.

Bence de hamile olabilirsiniz, alınganlık da bir belirtiydi yanlış bilmiyorsam.

yeni evliyiz de eylül de evledik ,
evlenirken vajinismustum.
31 ekimde yendim.
gecen ay da düşündük planladık yaptık ama zannetmiyorm da yine de dedigim gibi kendisine dansmak istedim.
ağzımın payını aldım sanki.
gerek yokmus gecistirilmektense hiç sormam daha iyi

İlk basta test yapaydiniz inşaAllah pozitif görürsünüz görünce paylasirdinjz...hem kaynana niye gelinini kiskansinkii cok mantikli değil ...herkess torunu olsun isterr

evet taktım çünkü yeni evli çiftin evine gelip kalmak isteyecek kadar düşüncesiz benimiçin.

Niye test yapmadan birilerinden bi şeyler duyma gereği duyduğunu anlamadım. Sonuçta her insanda gebelik belirtisi farklıdır. Saçma bir çaba.
Kv ile de hiç öyle muhabbetlere girmemeni yeğlerdim. Gereksiz bir konuşma olmuş.

eczaneden test alıp bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…