- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Eminim beni yanlış anlayan olacaktır ama yazdıklarım sonuçta ben yaşıyorum benden iyi bilemezsiniz kızlar ben şuan 24 yaşında olmama rağmen hala çocuk gibiyim çevrem tarafından da çok saf temiz kalpli olduğumu söyler dururlar bununda farkındayım kimseye kötülük düşünmem içim dışım birdir kimseden birşey saklamam herşeyimi anlatırım ama etraf öylemi dört tarafı gizli kutu çokta umrumda değil merak etmem kimsenin birşeyini ama etraf öyle değil herşeyi sorar merak eder ben safı da herşeyimi anlatırım bir faydaları olmadığı gibi sürekli beni dolduruşa getirirler örnek vereyim Ayşen'in sevgilisi istanbuldan gelmiş sen ne zaman geleceksin oysa ayda bir gelir bana niye hediye almadıngibi sürekli bir kavga sebebi bulurum sonra dertlenip bunları kızlara anlatırım onlarda ayrıl derler sonra büyük bir gaza gelip hiç yüzünden ayrılık kararı alırım sağolsun ya ben bile çekemem kendimi o çekiyor saçma salak sebeplerden ötürü hep şimdi anladım ki kimse kimsenin iyiliğini istemiyor ben yaptığım yanlışı fark ettim nasıl tutum sergilemeliyim bundan sonra arkadaşımlara