Kıskanıyorlar

Ben kolay kolay derdimi anlatmam kimseye iyilikleri dokunduğundan değil laf arıyorlar diyorum dedikodu yapıyorlar arkdamdnan hepsinin farkındayım iyi şeylere hiç yorum yapmamakta mı arkadaşlık oluyor
O zaman arkadaslik etmeyin yahu. Bu kadar kotu, bu kadar kiskanclarsa...
Niye arkadassiniz, niye bu kisilere sorunlarinizi anlatiyorsunuz bu kadar kotulerse?

Sebep?
Bu kadar özelinizi neden paylaşıyor ve ne bekliyorsunuz?
Sebep sürekli kötü şeyleri benden duyup ayrıl diyorlar da kötü şeyler de bir saat aramaması gibi bu kadar iyi şeylere neden yorum yapmıyorlar bunu anlamak istedim ne zaman iyi bişrley olsa nedeninide sormazlar öneride vermez ler

Kendi başına karar mi alamiyorsun ayrıl denilince ayrılanda bi seni gordum genelde seven insan dost tavsiyesi alır ama uygulamaz önce kendini dinliceksin robot gibi komut alıyorsun resmen.

Ya benim anladığım şu arkadaşlarım işi gücü yerinde olan kişiler ama hepsinin takıldığı sevgili olduğu kişiler boş ipsiz sapsız ya da az kazanan maddi durumu iyi olamayan insanlar Benimkininde işi gücü yerinde manevi olarak ta iyi ve ciddi düşündüğü için beni kıskandıklarını düşünüyorum
Sen kendini fazla büyütmüşsün gözünde, kıskanılmak istediğin için böyle düşünüyorsun belkide..

Sevgiline bana niye hediye almadınmı diyorsun gerçekten?

Ben kaç yıllık kocama söylemeye çekinirim, benim söylememle alacaksa hiç almasın zaten..

Bilinç altını bi yokla, içini ayıkla güzelce temizle..

Bundan sonra ego'nu değil, iradeni kullan kimseden etkilenme..

Son düzenleme:
Hem evler yakın hem aynı iş yerindeyiz hem aynı okul mezunuyuz bunlar hep neden
Valla yüzyüze bakmak sevgili sorunları anlatmayı gerektirecek kadar yakınlık gerektirmez. Pekala mesafeli olunabilir. Sizin yaptığınız arkadaş gibi yüze gülüp arkadan kötülemek. Hiç de saf, çocuksu değilsiniz aslında. Sizin gibilerden korkulur.

Sen kendini fazla büyütmüşsün gözünde, kıskanılmak istediğin için böyle düşünüyorsun belkide..

Sevgiline bana niye hediye almadınmı diyorsun gerçekten?

Ben kaç yıllık kocama söylemeye çekinirim, benim söylememle alacaksa hiç almasın zaten..

Bilinç altını bi yokla, içini ayıkla güzelce temizle..

Bundan sonra ego'nu değil, iradeni kullan kimseden etkilenme..
O sizin sorununuz siz diyemiyorsunz diye herkes çekinecek değil sonuçta ben samimiyim diyebiliyorum

Niye iyi niyetli olmak gerizekalılık mı bu devirde kötü düşünmemek aptallık mı
Anlattiklarinizdan Kendinizi tarifiniz şu ; gerekli gereksiz her olayi herkese anlatan.

Kiminle ne konusacagini bilemeyen.

Etrafindaki insanlarin fikirlerini kendi akil süzgecinden gecirmeden uygulayan.

Bu sizsiniz.

Ben burda iyi niyet li saf masum birini göremedim.

Ve iyi insan olmanin tarifini bastan yazmayin lutfen

Ben arkadaşlarımın samimiyetine inanmıyorum gerçek arkadaş değiller

iyi şeyleri anlattığınızda iyi şeyler demiyorlar diye gerçek arkadaş olmadılar ve kıskanç oldular.

bence siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.

buraya açtığınız her konuda fikir danışıyorsunuz ama insanlar ne derse tersini düşünüyorsunuz gördüğüm kadarıyla. o yüzden yardım etmeye çalışmak size yoruyor insanı.

ben bile pes ettim arkadaşlarınız da etmiştir muhakkak.

Ya benim anladığım şu arkadaşlarım işi gücü yerinde olan kişiler ama hepsinin takıldığı sevgili olduğu kişiler boş ipsiz sapsız ya da az kazanan maddi durumu iyi olamayan insanlar Benimkininde işi gücü yerinde manevi olarak ta iyi ve ciddi düşündüğü için beni kıskandıklarını düşünüyorum
Arkadaslari hakkinda böyle düşünen birisinin asla ama asla gerçek dostlari samimi arkadasliklari yoktur.

Sizde bunun farkindasiniz.

Bi ağırlığınız olsun Bi duruşunuz olsun bu ne ya. Liseli ergenler gibi arkadaş gazıyla ayrılır mı insan.
Çok çocuksu geldi bana yazdıklarınız.

Ya bir sey diyecegim. Suraya 2 hafta icinde dunya kadar konu acmissiniz, bir goz gezdirdim. Zaten zirt pirt ayrilip baristiginiz sakat bir iliskiniz varmis. Arkadaslariniz ayrilmaniz gerektigini dusununce mi kotu oldu simdi? Kiskanilan iliski bu mu? Komik. Iyi anlasma muhabbetinin ekran fotosunu gonderince iyi yorum gelmeme sebebi sacmalamis oldugunuzdandir. Cidden ergen gibi davraniyorsunuz. Arkadaslarda sorun yok. Akliniz cocuk gibi sizin, karakteriniz degil.

Bu adam sana iyi dayanıyor valla. Nerden bulunuyor bu adamlar?Ben de böyle her saçmalığıma katlanan bir erkek istiyorum. Senden ayrılırsa haber et.

Back
X