Yanı bır cocukları var gorusmelerı normalmerhaba ablalariim
biraz uzun olabilir ama okursaniz sevinirim
belcikada kaliyorum oyuzden anlatmam biraz zor olucak ama elimden geleni yapicam
16 yasindan beri bi iliskim var suan 20 yasindayiim yani 4 sene ve iki aydir suren bi iliskim var
ben erkek arkadasimi tanidigimda erkek arkadasim bosanali 1bucuk ay olmustu kendisi ozaman 24 yasindaydi
erken yasta ailesinin israriyla gorucu usulu turkiyeden biriyle evlenmis ve 1 cocuklari var
erkek arkadasim burda dogdu buyudu icin kadinla hic bi zaman ayak uyduramamis kendi kosesinden hayatini yasamis sonunda zor olsada bosanmis
(zor diyorum cunku tutumlu bi aile 3 tane ablasi var annesi babasi saten yasli olduklarindan biraz geri kafalilar)
ve biz tanistik erkek arkasimi cok sevdim halada ccok seviyorum oda beni cok seviyor bunu biliyorum gorebiliyorum
ailesi beni ilk duydugunda fena tepki verdiler cunku bosanmasini hazmedemediler hic bi zaman ve evime kadar gelip 3-4 defa beni komsularima rezil etiilr ben dayandiim
simdi tabiki olaylar duruldu ama ailesi hala eski karisiyla gorusuyolar butun ablalari cok iiler bu bnm canimi yakiyo 4 sene oldu
yoksa benmi abartiyorum nolur bisey soyleyiin
kiskaniyorum sonucta hazmedemiyorum![]()
Ikı aılesı terrar ogullarını yamama calısıo olabılırler
Uc gerı kafalıysa muhakka o aılenın cocugu onun gerı kafalı oldugunu unutma bosuna aynı kan aynı can aynı damardan oldugunununutma damarı cekmıstır yanı
Ama aılesı senı ıstemıyosa bılmıorm da ssu bır gercek aynı bnde yasamıstım bunu bır bayan erkek evlenınce aılelerınde evlendını unutmamanı onerırım kendı aykkalrının uzerınde dur ve bır ısın olsun cunku o aıle sana rahatlık vermez acı ama yol yakınken bence gorusmenı bıle bıtır derım bazen sewgı bı yere kadar oldugunu unutma!!!!!!!
Gel gelelım 3 sene bende cıktım 20! Yasıma geldım askere gıttı geldı bır altı ay daha cıktık aılesı onu kendı buldukları bırıke evlendırdı bızım ıztedııgımız olmadı bu fılm de bolece bıttı