Kiskaniyorum....

Myrah68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
812
717
103
32
Kizlarrr esimi ottan copten kiskaniyorum. Belli etmeyim diyorum ama oyle bir belli ediyorumki :( ne yapiyim sasirdim bazen caktirmadan kiskancligimi belli etmeden cozum bulayim diyorum ama elime yuzume bulastiriyorum:( ben kiskanc degildim ama ona karsi elimde degil buuu oyle bi his ki onune gecemiyorum

Kıskançlık hastalıktır hem sizi hemde karşınızdakini yıpratır ilişkiler üzerinde olumsuz etkisi vardır
Kadınların kıskançlığı bir derece tolere edilebilir ama erkek kıskançlığı çekilmez

Kıskançlık hastalıktır hem sizi hemde karşınızdakini yıpratır ilişkiler üzerinde olumsuz etkisi vardır
Kadınların kıskançlığı bir derece tolere edilebilir ama erkek kıskançlığı çekilmez
Zaten özgüvensiz ve partnerine güvenmeyen insanlar kıskanç olur. Hiç o yok sevgimden yok çevreye olan güvensizliğimden diye anlatılan masallara inanmam...

Kadın kıskançlığı da bazen kötü oluyor ya,bir toplulukta tanıştığım bir kadını anlatmışlardı.Eşi şehir içi minibüs şoförüymüş,camın kenarında acaba minibüsteki o mu,başkasını mı bıraktı diye geceye kadar adamın her seferinin çizelgesini tutuyormuş:D

Zaten özgüvensiz ve partnerine güvenmeyen insanlar kıskanç olur. Hiç o yok sevgimden yok çevreye olan güvensizliğimden diye anlatılan masallara inanmam...
Haklısın
Şunu düşünmüyoruz çoğumuz çevre etkisinde kalan ailesine eşine saygı duymayan eş olmasın gitsin

Sen boşanmıyor muydun ne ara kocanın aşkından ölecek onu kıskanacak hale geldin? Değişik...

Siz yazınca baktım eski konularına. Rezalet bır evlılık. 5 yıl anasının babasının yanına bırakıp gıtmış kadını çocuguyla beş kuruş para vermeden , umursamamış etmemiş, kaç kere kocasını terk etmiş geri dönmüş konu sahibi.
Çarşamba günüde sitede ilanı aşk etmiş "iyiki senin gibi kocam var aşkımm" bılmem ne diye...
Ne yiyip nd içiyorsunuz anlamadım ki

Kadın kıskançlığı da bazen kötü oluyor ya,bir toplulukta tanıştığım bir kadını anlatmışlardı.Eşi şehir içi minibüs şoförüymüş,camın kenarında acaba minibüsteki o mu,başkasını mı bıraktı diye geceye kadar adamın her seferinin çizelgesini tutuyormuş:KK70:
Öylesinin kocacığını faanusta saklaması lazım:)

Kizlarrr esimi ottan copten kiskaniyorum. Belli etmeyim diyorum ama oyle bir belli ediyorumki :KK43: ne yapiyim sasirdim bazen caktirmadan kiskancligimi belli etmeden cozum bulayim diyorum ama elime yuzume bulastiriyorum:KK43: ben kiskanc degildim ama ona karsi elimde degil buuu oyle bi his ki onune gecemiyorum
Valla tatlım çok da belli etme soğur adam kıskanma n gereken birşey mı yapıyor ki neden bu kadar çok

ozguven problemim yok kendimle alakali herseyi seviyorum. esime de guveniyorum

Tam kıskanılcak adammış ama şaban ali beyde şimdi.Çok belli etmeyin de 5 sene daha sizi bırakıp gitmesin.Koca önemli bu devirde
o bahsettiginiz kisiden bosandim ve kendime bir sans daha tanidim ama cok sukur sansida gecti esimden yana cok mutluyum. Allah herkese boylesini nasip etsin.

Siz yazınca baktım eski konularına. Rezalet bır evlılık. 5 yıl anasının babasının yanına bırakıp gıtmış kadını çocuguyla beş kuruş para vermeden , umursamamış etmemiş, kaç kere kocasını terk etmiş geri dönmüş konu sahibi.
Çarşamba günüde sitede ilanı aşk etmiş "iyiki senin gibi kocam var aşkımm" bılmem ne diye...
Ne yiyip nd içiyorsunuz anlamadım ki
ahhh canlarim ben bosandim ondan o degil kafasini duvara vurmak kendni atsa umrumda degil. suan sanki oyle birini hic tanimadim :)

durduk yere cok begeniyorum ve seviyorum bundan kaynaklanan birsey olmali
Yok, bundan kaynaklı olamaz.
Özgüveniniz zedelenmiş bence ya da hayatınızı eşiniz odaklı yaşıyorsanız, onu bu derece boğabilirsiniz.
Kıskanmayınca artık karı koca olmayacaksınız, sevmeyeceksiniz diye bir şey söz konusu değil.
Eminim ben de buradaki binlerce kadın da eşini çok seviyordur.
Ama kıskanmanın bir sebebi olmalı.
Durduk yere kıskanmak, psikolojik bir sorundur.

Back
X