Kiskaniyorum....

Her insan sevdigini kiskanir
Ama dozu olmasi lazim.Asiri kiskanclik insani bogar kadin olsun erkek olsin cok kiskaniyorsan kendine guven miyorsun demektir.

Bence sen bosanmadin.Hala eski kocanlasin onu kiskandigini yaziyorsun.Evlendim hikaye .Tepki almamak icin ki evlendim diyorsun oyle hissettim.

Kıskançlığın sebebi önemli ...Şimdi bazen öyle insanlar var ki eve kapatıp üstüne kilitler vurasın gelir o kadar yakışıklı/çekici/etkileyicidir.Ama kimi adamı sırf siz seviosunuz die dünya güzeli gelir size...Eğer ikinci durumsa hiç kıskanmayın boşuna ,ama birinci gibiyse durum kıskanın ve gözünüzü dört açın:halay::halay:

9 ay bile olmamış boşanalı.Baya direnmisin hakikaten.

Evlen elbette buna karşı degiliz de bu kadar hastalıklı bi kıskançlıgın olduğu evlilik hic sağlıklı değil.Yine acele karar almışsın çocuğun da var dilerim pişman olmazsın.

Gerci bence boşanmadın kocanla barıştın ya hadi neyse.
kimse burda yalan d
Güvenme çok diyorum.yani bel bağlama anlamında.Cok sevdiğini belli etme diyorum.sana zarar demedi deme.Eline koz verme.Sal ipini gitsin.Cok önemseme.

Boşanmış mi o da;nerde tanistin" die sormuştum.Cvp vermedin.
oda bosanmis cnm gorucu usulu

Kıskançlığın sebebi önemli ...Şimdi bazen öyle insanlar var ki eve kapatıp üstüne kilitler vurasın gelir o kadar yakışıklı/çekici/etkileyicidir.Ama kimi adamı sırf siz seviosunuz die dünya güzeli gelir size...Eğer ikinci durumsa hiç kıskanmayın boşuna ,ama birinci gibiyse durum kıskanın ve gözünüzü dört açın:halay::halay:
seviyorum diye galiba bilmiyorum asiri derecede zaafim oldu esim

9 ay bile olmamış boşanalı.Baya direnmisin hakikaten.

Evlen elbette buna karşı degiliz de bu kadar hastalıklı bi kıskançlıgın olduğu evlilik hic sağlıklı değil.Yine acele karar almışsın çocuğun da var dilerim pişman olmazsın.

Gerci bence boşanmadın kocanla barıştın ya hadi neyse.
Bence sen bosanmadin.Hala eski kocanlasin onu kiskandigini yaziyorsun.Evlendim hikaye .Tepki almamak icin ki evlendim diyorsun oyle hissettim.
kizlar ben burada yalanla ugrsmaya gelmedim anlasmali bosandim eski konuma bakarsaniz zaten ortada olmayan bi evlilik gorursunuz ben 9 aydir degil 5 yildir bekar hayati yasiyorum hizmetcilik donemimdi o benim... ve bosaninca gorucu usuluyle talip.oldu esim ve ailesi ben ilk basta olur gozuyle bakmadim ama.daha sonra ask sevgi deger verip karsiliginda daha fazla deger gormek onemsenmek... guzel olan ne varsa bu esimde gordum. cocugum baba ne anlama geliyor esimde tatti. bazen hayatin ne goturup ne getirecegi belli olmuyor... benden haksizligi aldi goturdu cok sukur yerine guzellikler getirdi

Her insan sevdigini kiskanir
Ama dozu olmasi lazim.Asiri kiskanclik insani bogar kadin olsun erkek olsin cok kiskaniyorsan kendine guven miyorsun demektir.
bogmuyorum cnm ama belli ediyorum cok :) utaniyorumda sonra ne yaptim ben diye:olamaz:

Boşandıktan sonra tekrar evlenebilmen için gerekli yasal süre 300 gün. Ne ara boşandın ne ara evlendin. Ben konuyu okuyunca senin adına sevinmistim. Ama sanırım arkadaşlar haklı. Sen korkarım eskisiyle bir araya geldin tekrardan. Yazık.

kizlar ben burada yalanla ugrsmaya gelmedim anlasmali bosandim eski konuma bakarsaniz zaten ortada olmayan bi evlilik gorursunuz ben 9 aydir degil 5 yildir bekar hayati yasiyorum hizmetcilik donemimdi o benim... ve bosaninca gorucu usuluyle talip.oldu esim ve ailesi ben ilk basta olur gozuyle bakmadim ama.daha sonra ask sevgi deger verip karsiliginda daha fazla deger gormek onemsenmek... guzel olan ne varsa bu esimde gordum. cocugum baba ne anlama geliyor esimde tatti. bazen hayatin ne goturup ne getirecegi belli olmuyor... benden haksizligi aldi goturdu cok sukur yerine guzellikler getirdi
Hala dogruyu soylrmiyorsun sen suan hala esinle berabersin(eski)neden yalan soyleme geregi duyuyorsun. BURDA sana uardimci olmaya calisiyoruz. Boyle yapmakla kendine zarar veriyorsun .diyelimki inandik senin yeniden baskasiyla evlenmene ne kadar saglikli yorum yapicaz sana .unutma bir insan ne yapiyorsa kendine yapiyordur. Suan sadece kendini kandiriyorsun bence fazla uzatmada itiraf et.

hiçbir kadın durup dururken eşini bu derece kıskanmaz, mutlaka açıklayamadığı bir güvensizlik, bunun altında da somut bir neden vardır. yakında çıkar kokusu..

Tedavisi olmayan tek hastalık;KISKANÇLIK!!!!

Anladığım kadarıyla boşanmışsınız, bu eşde size öbüründen sonra çok çok iyi gelmiş , normal Aslında bu durum, kıskanmanızda bu yüzden. Çünkü diğerinde yaşamadığınız mutluluğu görmüşsünüz, neyse akışına bırakın. Zamanla herşey düzene girer, evliliğiniz mutluluğunuz herşey çok Yen'i olduğu için böyle, zamanla oturur herşey

Back
X