• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanıyorum:-(

Demekki bizimde onların yeni sevgilileri tarafından eksik görülen noktalarımız olmuş olacak ..
Eleştiriye açık olmak lazım :34:

canım herkesin eksik noktaları var. ama tanımadığı. facebook gibi bir sosyal ağdan takip ettiğin bir insanı sevgilinin eski sevgilisi diye aşağılayamazsın ki değil mi? yani biraz kompleks yapmışsın sanırım. sevgiliyken namusu, ayrıyken eskisi çıkıntısı mı oluyor? belkide kız istemedi sevgilini, belki sevgilin tapıyordu kıza? yarın sen sevgilinden ayrılasan hatun çıksa ay bu eskisi ben namusuyum dese ne düşünürsün. bunlar farklı bakış açıları, eleştiriye açık olmalı insan senin söylediğin gibi... sana gelince, sevgilin şuan senin yanında, seninle berabee belki onun hiç aklına gelmiyor bile, sen neden bakıp kendine eziyet ediyorsunki ilişkini sağlıklı yaşamak varken.

kızınızı Allah size bağışlasın..peki eşiyle iletişiminiz nasıl? bunu yapmayı nasıl becerdiniz? peki ben bı sıkıntıyla alakalı nasıl olumlu ilerleyebilirim?
fikirleriniz çok önemli benim için...

Kizimla cok ilgili o yuzden cok sık karsilasirdik ve eski bi tanisikligimiz var o adamla gorusmekten daha iyidir;) ben eminim gecenin yarsininda msj atan kadin cocuklariylada cok ilgili bi kadin degildir...amac seni rahatsiz etmek sende rahatsiz ol ama belli etme...hele bide cocuk yaniniza gelip gidiyosa emin ol o cocuk yaninizda kayittadir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım herkesin eksik noktaları var. ama tanımadığı. facebook gibi bir sosyal ağdan takip ettiğin bir insanı sevgilinin eski sevgilisi diye aşağılayamazsın ki değil mi? yani biraz kompleks yapmışsın sanırım. sevgiliyken namusu, ayrıyken eskisi çıkıntısı mı oluyor? belkide kız istemedi sevgilini, belki sevgilin tapıyordu kıza? yarın sen sevgilinden ayrılasan hatun çıksa ay bu eskisi ben namusuyum dese ne düşünürsün. bunlar farklı bakış açıları, eleştiriye açık olmalı insan senin söylediğin gibi... sana gelince, sevgilin şuan senin yanında, seninle berabee belki onun hiç aklına gelmiyor bile, sen neden bakıp kendine eziyet ediyorsunki ilişkini sağlıklı yaşamak varken.

Ben sen onun artık namususun derken diğer kız kullanıp atılmış gibi bir izlenim bırakmak istemedim elbette.
Eğer böyle düşünüyor olsaydım lafı dolandırmadan direk söylerdim zaten.
Ayrıca aşağıladığımda nereden görülmüş? Ben sadece gözle görülen birşeyi söyledim yani.
Ayrıca kız değil, nişanlım istemedi o kızı, tanıyorum biliyorum.
Zaten artık bakmıyorum o benimle nişanlandı benim yanımda ve mutlu.
Dilerim o kızda olur ayrıca bugüne kadar hiç kimseyi kompleks haline getirmedim sadece insan merak edip bakıyor yani.

Ben sen onun artık namususun derken diğer kız kullanıp atılmış gibi bir izlenim bırakmak istemedim elbette.
Eğer böyle düşünüyor olsaydım lafı dolandırmadan direk söylerdim zaten.
Ayrıca aşağıladığımda nereden görülmüş? Ben sadece gözle görülen birşeyi söyledim yani.
Ayrıca kız değil, nişanlım istemedi o kızı, tanıyorum biliyorum.
Zaten artık bakmıyorum o benimle nişanlandı benim yanımda ve mutlu.
Dilerim o kızda olur ayrıca bugüne kadar hiç kimseyi kompleks haline getirmedim sadece insan merak edip bakıyor yani.

ama öyle bir izlenim bıraktın. hatta direk söyledin.

iyi madem bir şeyler vesile olmuş artık takiplerinin bitmesine...

ben kabak gibi ortada olan şeyleri yanıtladım, uslubun böyle demek ki, niyetin olmasada.

kolay gelsin canımm, bu hayatta her şey insanlar için. mutluluklar diliyorum sana sevgilinle, güzel haberlerinizide duyarız inşallah.

Laf sokarak aklına karpuz kabuğu mu getirmeye çalışıyorsun eşinin? Hayatım sahip olduğumuzu sandığımız hiçbir şey bizim değil ne eş ne çocuk bunu unutma. Allah en tutkuyla bağlandığımız bizim sandığımız şeylerle sınar bizi bazen. Eğer bigün seni aldatacağı varsa sen buna zaten engel olamazsın. Eşini seviyorsan iyi bir eş ol. Onun da sana iyi bir eş olması için elinden geleni yap. Gerisini bırak akışına. Öyle bişey olursa onu o gün düşünürsün

Back
X