• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alışkanlıkları salla.. ( yanımda olsan salla demezdim) akşam yemekle uğraşmayıp ayaklarını uzayıp pizza sipariş etmekte güzeldir. Alışkanlıklar değişir,düzen değişir yorma sen bunlarla kafanı. Toparlanmaya evini toparlamakla başla,kendinide bi topla. Başlarım ahlaksız kocaya,olmaması daha hayırlı. Neler görüyorum bi bilsen.. sahte mutlu kadın okadar çokki..
O ahlaksız seni yıkamaz,bak evladın var allah onun acısını göstermesin de. Gerisi hikaye.. bugün bi toparlan,benim için git bi kahve iç dışarda,kendine gel yaw :)

En sert düşüşlerden sonda en büyük mutlu çıkışlar başlar. En dipte olduğunu hissettiğin an mutlu olmaya başlamalısın çünkü müthiş günler çok yakında başlayacak demektir. Çünkü Srn cesur bir kadınsın ve doğru olanı yaptın o pis herife tekmeyi vurmakla o yüzdende doğru olanı yapıp acı çeken her insan gibi en güzel mutlulukları er yada geç yaşayacaksın. Allah senin yanında.

Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .

Eşiyle tartışan, sonra barisan ya da küs kalan ne kadar kadın varsa işte.

Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.

Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok :KK43:. Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.

Böyle mi olmalıydı bunları yaşamak zorundamiydim.

Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.

Siyirdim galiba vatana millete bi deli daha kazandirdim aferin bana.

Sizi kıskaniyorum onun için yazmak istedim bilin istedim.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.

Ah öptüm sizi kızlar :KK43:

Sen çok büyük bir adım attın ve çok güçlüsün. Çok mutlu olacaksın inşallah.

Sana birsey anlatmak istiyorum kahve...
Bir zamanlar bende kendi tuvaleti olan ayni banyoda aylarca yikanabilen kadinlari kiskaniyordum. Düşün ki öyle caresiz öyle zor zamanlar yaşadım. Güneşi gormeyi dahi ozledigim dogrudur... o yuzden ogluna sarıl ve dua et... Ben bir pislikten kurtularak yeniden dogdum, sen bir pislikten kurtularak hergün doğ... seni takip ediyorum dua ediyorum senin adına... cok mutlu olman dileğimle

Boşandıktan sonra ilk defa artık evım olmadıgını soyle anlamıstım.
3-4 hafta sonra annemle pazara cıktıgımda , hiç bir söz hakkım , paramın , yaptırımımın olmadıgını anladıgım o annesıne yardım eden kız hıc hosuma gıtmemıstı.
Evlenseydım pazara cıksaydım belkı cok param olmasaydı alısverı syapsaydım azar azar demıstım.
Bız kadınlar oyleyız evlı olmayı cok sevıyoruz bende bunu saklamadım zaten evlı olmayı sevıyorum suanda bunları yasaman normal, 1 tane cocugun var , gencsın .
En onemlısı bence kusurlu bıle degılsın , neden daha ıyısı daha yenısı olmasın kı ?
Kalkıp 2 tane cocugu olan bırılerı bıle evlenıyorken yenıden sen neden yapamayasın kı
Hersey henuz bıtmıs degıl, suan sadece bu olayı durdurdun zamanı geldıgınde devam edeceksın

Kuzumm.
Bi b.klu kocam var diye kıskanma beni noolur.
Mesele kocalı ya da kocasız, bi başına mutlu olabilmeyi becermek.
Yoksa ha yalnızsın, ha iki kişilik yalnızlık, hepsi bir.
Başkası için yaşadığımızdan tüm bunlar.
Bi kocaya yetecek kadar olmamalı hiç bi kadının dünyası.
Evli bekar farketmez.
İnsan önce tek başına huzuru yakalayabilmeli, iç huzurunu.
Sonra bunu paylaşmak isteyen gelsin senle olsun, değilse sen zaten mutlusun.
Kısacası içindeki potansiyelini çıkar ortaya, eminim çok gençsindir, yarın yeniden doğ.
Işığını yay, işte ozaman elini salla, bi kocaya çarpar emin ol :)
Çok güzel yazmışsınız

Özür dilemek için gittim yanına
Sen çok kötü annesin dedi
Ağladım
Sonra ağlama anne şaka yaptım
Seni uzmuyorum dedi
Az mincirdik birbirimizi
Off evladım benim Kıyamam ona

Annesininin üzülmesinede kıyamazmış aslan parçası.
Yerim onun yanaklarını
Öpüp sarılmak geldi içimden
Oğlunla çok güzel günleriniz olacak .

Geriye baktığında bunun içinmi ağlamışım gözyaşı dökmüşüm diyeceksin
Evlilik değilmiş ki zaten yaşadığın ,sahte birisiyle berabermişsin.
Yaptığı sahteliklerde ayağına dolaştı kurtulamıyor
Ama sen ve oğlun düzlüğe çıkacaksınız.
O ise şapşal şapsal uzaktan bakacak.

Herşey geçecek sadece zaman

Onun eşyalarını da at gitsin
Ya çöpe ya da kendisine ver.
En ufak bir şey bırakma.

Yaşadığın süreçte ,bu hisler çok normal emin ol, o özendiğin hayatlarda çok sıkıntılar var;ama çoğu senin kadar dik duramayan kadınlarla dolu evlilikler de var......Bir süre sonra çok saçma şeylerde düşüneceksin ama bunların hepsini şu an içinde bulunduğun psikolojiyle yapıyorsun,kötü,kıskanç biri olduğunu düşündürtse de bu durum geçici....sadece zaman!

evliler de bekarlara imreniyor.
hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil.
evliliği bu kadar büyütmeyin gözünüzde.

ayrıca, sırf bir derdim var bölümünü okumak bile insanı evlilikten soğutmaya yetiyor.

@Kahve-Kokulu-Kadin bende seni kıskanıyorum, boşanabildiğin için. Baba evine dönmek zorunda olmayıp kendi evinde oturabildiģin için.

Kıskanma sebebin, mutsuzluk sebebin, kocanın senden af dilememesi, sana affet beni diye yalvarmaması, kuyruğu dik tutucam diye iftiralar atması. Aslında çok pişman o yüzden böyle çamur atıyor, bu duruma sebep olduğu için suçlu psikolojisi ile sana eziyet ediyor psikolojik olarak.
Sen kendine yeni bir düzen kurduğunda, gerçekten mutlu olduğunda işte o zaman yalvaracak sana eminim.
O pişmanım dese senin için soğuyacak diye düşünüyorum.

açık sözlülükte iyidir :)
geçecek bu günler canım
çocuğunla ilgilen ama

Açık net, eski düzenin bir daha zor olacak. Alışkanlıklarından dolayı boşlukta olacaksın, eksik olacaksın.Sürekli hayatını ve yaşadıklarını sorgulayacaksın.
Depresif olacaksın.
Yeri gelecek kendini sorgulayacaksın.
Yeri gelecek geride bıraktığın herşeyi özleyeceksin.Hatta bir o kadar da nefret edeceksin.
Herşeyi iliklerine kadar hissedeceksin...
AMA
inansan da inanmasan da bu bir süreç ve geçecek.
Kendine en iyi ilaç yine sen olacaksın.
Başka şansın yok arkadaş!

güçlü olcaksın dik durcaksın ve bunu başarbiliyosun bende gerçekten seni kıskandım. güçlüsün aferim sana çocugunla ilgilen hayatındna sadece b,r pislik çıktı kendini üzme herkes fotoğrafta mutlu ve boşanan tek insan sen deilsin. buda senin imtihanın sakın isyan etme milletin bebeği ölüyor cocugu ölüyor o hepsinden beter insan onun acısına alışıyor sende mutlaka alışacaksın gececek bu günler

Kahve bu yasadiklarin çok normal. Hatta geç bile kaldın. Ama toparlanmak zorundasın , kendin için , oğlun için.
Oğlunun kalbini babasına kaptırma.
O senin hazinen. Bütün sorumluluğu sende.
Gelip alacak , akşama kadar gezdirip eglendirecek , sonra görevini tamamlamış olacak .
Duş al , oğlumla birlikte oyun parkı olan kafelere git. Kaç yaşında hatırlayamadım ama anne oğul organizasyonları oluyor onları araştır git.
Mümkünse onu bırakıp akşam arkadaşlarınla dolaşmaya çık.
Hiç yalnız kalmamaya çalış. Ve kuaföre, bakima git.Iyi geliyor.

Biliyorum , teselli cümleleri her zaman itici geliyor, gerçekçi gelmiyor ama bunlar hep tecrübe biliyorsun. Yaşadıklarımız. Geçtiğini biz biliyoruz. Sen de bileceksin.

Hayatını kaptırma kimseye. Yeniden aşık olacağın kalbini yorma.
Aldatilmanin acısı kolay kolay kullenmiyor ama o adamı sevindirme ne olur.

Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .

Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.

Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok :KK43:. Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.

Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.

Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.

Temizliği, bakımı, eğlenmeyi baskası icin yapmayı bıraktığınızda mutlu olursunuz.

Kendi adıma ben hicbirseyi baskası icin yapmıyorum (cocuğum haric). Ne zaman ki başkaları icin yaşamayı bıraktım, huzura kavustum.

Geçmiş konularını bilmiyorum ama sanırım boşandın. Ya bişey diyeceğim..evladın sağlıklı, sen sağlıklısın, kalacak bir evin var, yiyecek yemeğin...Koca neki yahu illaki mutlu olmak için bir adammi lazım hayatına..ne kadar bencil bir kadınsın. Çocuğunu niye bu psikolojiyle büyütüyorsun. Kalk giyin süslen al çocuğunu yanina götür gezdir mutlu et onu. Görmesin senin ağladığını. Sen bir annesin çocuğun icin güçlü olmak zorundasın. Senin bu imkanlarına sahip olmayan onca kadın var belkide bir lokma ekmek bulduğunda şükür eden insanları düşün. Çocuğuna bakamayan geceleri aç yatan insanları. Hayatına koca bir şükürle başla ve kendine gel..maddi durumun nasıl bilmiyorum ama lütfen bir erkek için zayıf düşmüş kadın olma...

kahve hersey cok yeni cok taze.
inan bana gececek
bende bosandim ama bu dünyanin sonu degil, hatta hic olmadigim Kadar iyi hissediyorum kendimi.
kosuya cikiyorum, ise gidip geliyorum, evde yinede kendime yemek yapiyorum - belki o yemek bana üc gün gidiyor ama diger günlerde mutlaka oyalancak birseyler buluyorum.
depresyona girdim mi girmisimdir belki ama hemen kendime ceki düzen vermeye calistim.

bazen disariya cikasim gelmedi - cikmadim
canim yemek istemedi - yemedim
aglamak istedim - agladim
kimseyi görmek istemedim - görüsmedim

inan bana bir süre sonra geciyor - ve cok daha iyi olacaksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X