- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .
Eşiyle tartışan, sonra barisan ya da küs kalan ne kadar kadın varsa işte.
Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.
Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok. Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.
Böyle mi olmalıydı bunları yaşamak zorundamiydim.
Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.
Siyirdim galiba vatana millete bi deli daha kazandirdim aferin bana.
Sizi kıskaniyorum onun için yazmak istedim bilin istedim.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.
Ah öptüm sizi kızlar![]()
Çok güzel yazmışsınızKuzumm.
Bi b.klu kocam var diye kıskanma beni noolur.
Mesele kocalı ya da kocasız, bi başına mutlu olabilmeyi becermek.
Yoksa ha yalnızsın, ha iki kişilik yalnızlık, hepsi bir.
Başkası için yaşadığımızdan tüm bunlar.
Bi kocaya yetecek kadar olmamalı hiç bi kadının dünyası.
Evli bekar farketmez.
İnsan önce tek başına huzuru yakalayabilmeli, iç huzurunu.
Sonra bunu paylaşmak isteyen gelsin senle olsun, değilse sen zaten mutlusun.
Kısacası içindeki potansiyelini çıkar ortaya, eminim çok gençsindir, yarın yeniden doğ.
Işığını yay, işte ozaman elini salla, bi kocaya çarpar emin ol :)
Özür dilemek için gittim yanına
Sen çok kötü annesin dedi
Ağladım
Sonra ağlama anne şaka yaptım
Seni uzmuyorum dedi
Az mincirdik birbirimizi
Off evladım benim Kıyamam ona
Temizliği, bakımı, eğlenmeyi baskası icin yapmayı bıraktığınızda mutlu olursunuz.Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .
Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.
Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok. Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.
Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.
Geçmiş konularını bilmiyorum ama sanırım boşandın. Ya bişey diyeceğim..evladın sağlıklı, sen sağlıklısın, kalacak bir evin var, yiyecek yemeğin...Koca neki yahu illaki mutlu olmak için bir adammi lazım hayatına..ne kadar bencil bir kadınsın. Çocuğunu niye bu psikolojiyle büyütüyorsun. Kalk giyin süslen al çocuğunu yanina götür gezdir mutlu et onu. Görmesin senin ağladığını. Sen bir annesin çocuğun icin güçlü olmak zorundasın. Senin bu imkanlarına sahip olmayan onca kadın var belkide bir lokma ekmek bulduğunda şükür eden insanları düşün. Çocuğuna bakamayan geceleri aç yatan insanları. Hayatına koca bir şükürle başla ve kendine gel..maddi durumun nasıl bilmiyorum ama lütfen bir erkek için zayıf düşmüş kadın olma...Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .