Kıskanmakta haksız mıyım?

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Eşimin eski iş yerindeki ofiste 3 4 kişi çalışıyordu. 1 tane de sekreterleri vardı nergis adinda. Eşimin cok kadin arkadaslari yokmus yani ben oyle anladim. Neyse bunlar iş yemegine cikmislar butun ofis. Sonra da eşim nergis ve cemal bi cafeye gitmisler. 3 u fotoğraf cekmis kiz sosyal medyaya yuklemis. Daha sonra cemal esimle nergisi masada otururken yan yana cekmis. Sarilma omza el atma durumu yok. Kiz bunu da sosyal medyaya atmis. Bu kizin konusu acildiginda esim hep nergis cok rahat bi insandir vs diye konusurdu onun hakkinda. Ofiste kimse onu sevmezmis ustune geldiklerinde bi tek esim dinlermis onu. Cemal onun kilosuyla boyuyla alay edermis vs. Neyse ben bu kizin profiline bakinca fotoğraflari gördüm. Esimde fotograf yoktu kizda vardi. Esime soyledim sadece sekreterinse bu kiz ne alaka bu fotoğraf diye. Fotoğraf biz tanismadan bi iki ay once cekilmis. Ben fotografi gordugumde esimle nisanliydik. Esim gereksiz kiskanclik yapiyosun dedi.

Neyse bi is arkadasinin dugununde karsilasmislar. Kizi isten atmislar kiz eşimden iş bulmasini istemis sevgilisi oldugunu soylemis falan. Esim o is yerinden ayrilmisti zaten. Bosuna kiskanclik yaptin kizin o ofisten bi sevgilisi varmis dedi ama profilde sadece esimle olan o fotoğraf bide 3lu fotoğraflari var. Kiz cok rahat buyumus ama sevgilisiyle hicbi fotoğrafı yok sevgilisi olduguna dair kanit da yok. Bende söyle artik evleniyosun kaldirsin ikinizin fotoğrafını dedim. Soyleyemem dedi ben mesaj atarsam kötü olur dedim. Neyse zar zor soyledi. Ama hala 3lu fotoğrafları duruyo. (Kiz ortada duruyor fotografta)

bi arkadasimin esi esimle o is yerinde calisiyodu. Kizla muhabbet ederken konu nergise geldi. Arkadasim ve esi yururken nergisle karsilasmislar. Nergis aaa mert (arkadasimin esi) merhaba diye sarılıp öpmüş merti. Arkadasim şok tabi. Bana bunu anlatinca bende esime o kizla dialog kurmamasini soyledim. Rahatsiz oluyorum dedim.

Geçenlerde arkadasimla konustuk. Merti aramış işten atildigi icin şahit olmasini istemiş falan. Esime sordum beni aramadi dedi. Rahat bi insan degilim farkindayim. Ama eşim beni evlenmeden önce cok sıktı bu konularda. Yok x manzara fotografini begenmis yok ne paylassan begenmis bu cocuk sana yaziyo onu sil fotoğraf atma şu bu derken bende eşime aynılarını yapiyorum sirf gicikligina. Kiskandim mi bilmem Rahatsız olmadim degil. Belki flört ettiler ama ben esimin düğünde orda burda o kizla muhabbet etmesini istemiyorum. Sizce kuruntu mu yapiyorum?

Ekleme: kıskandığım esimin is yemeginde cekilen fotoğrafı degil. Is yemeğinden sonra 3u ayri bi cafeye gitmisler. Sevgilisi olan bi kiz neden baska erkeklerle fotoğraf atar ve sadece esimle ve arkadasiyla olan fotografi olur profilinde?

Son düzenleme:
Ne alaka ya. Çok gereksiz bence. Bizde patronla fotolar çekiniyoruz atıyoruz. Ona asılıyor mu oluyoruz. Ben saçma buldum benim eşim bikere bile demedi patronunla olan fotonu sil diye. Daha nişanlıyken olmuş olan madem güvenmiyorsunuz neden evlendiniz ki?

Arkadaşım, senin temel sorunun eşin.
Evlenmeden önce bu huylarını farketmiş olmanı dilerdim.
Adam her nedense sana her yasakladığını kendine hak görüyor.
Nasıl bir kişilik çözemedim ben.
Kiskanc değilim diyemem ama bana yaptiklarini ona da yapmak istiyorum. Esim cok kiskanc onun farkindayim. Evlilikte bu daha da artti evet. Ailevi cok problemlerim oldu. Ve esim benim hep yanimdaydi en buyuk destekcim oydu. Ailevi sebeplerim yuzunden cok problemli bi nisanlilik gecirdim benim açımdan yani.

Yo yapmıyorsun.
Eşin sana bu konuda baskı yapıyorsa
Onun da aynı şekilde davranması lazım.
Bu kadar basit.

Benim eşim de kıskançlığıyla nam saldı, sağolsun.:işsiz:
Ben hiç onun davrandığı gibi davranmıyorum
Ama kendi dikkat ediyor.

Etmeseydi aynı sen gibi yapardım.

Madem öyle, işte böyle hesabı..

cidden bunu dediniz ve kıskanmakta haksızmıyım diye mi soruyorsunuz?
haksızsınız ve evet boşuna kuruntu yapıyorsunuz.
Kızın karakterini açıkladım. Esimin arkadasina yolda sarilmis eşi yanındayken üstelik. Hepiniz is arkadaslarina esi yanindayken sariliyor musunuz?

ya cok yanlış düşünüyorsun
iş yemeğinde çekilen fotoğrafa neden takmıssın
benim de eski şirketimde iş yemekleri olurdu
çok yakın erkek arkadaslarım vardı
fotoğraf da cekınırdık

ordan ayrılalı 7 sene oldu
hala cok sevdiğim bir erkek arkadasım var
arkadasım evli
ben orda calısırken bekardım
şimdi evliyim

gecenlerde benim şimdiki işyerime geldı bu erkek arkadasım
çok sevındım ben de sarıldım öpüştük

gecenlerde de bir avm ye gittik
eşimin eski işinden bır bayan arkadasını gorduk
bayan arabayı kenara cektı bizi gorunce ve arabadan ınıp eşimle tokalasıp yanaktan öpüşmüştüler
sevındı ıkısı de bırbırını gordugune ne var bunda

benım şimdiki işyerıme gunde 10 tana adam gelir
iş ile ilgili oturur sohbet de ederıaz aralarında cok sevdıklerım var

eşim de firma ziyaretlerıne gider
emınım onun da bayan arkadasları vardır

yaptıgınız gereksız kıskanclık
iş hayatı ne olacak

Yo yapmıyorsun.
Eşin sana bu konuda baskı yapıyorsa
Onun da aynı şekilde davranması lazım.
Bu kadar basit.

Benim eşim de kıskançlığıyla nam saldı, sağolsun.:işsiz:
Ben hiç onun davrandığı gibi davranmıyorum
Ama kendi dikkat ediyor.

Etmeseydi aynı sen gibi yapardım.

Madem öyle, işte böyle hesabı..
Kizin karakterini anladım az cok. Arkadasimla olan olayi bilmesem belki rahatsız olmazdim ama evli bi adama esi yanindayken sarilabilen bi insan fazla rahattir

Kızın karakterini açıkladım. Esimin arkadasina yolda sarilmis eşi yanındayken üstelik. Hepiniz is arkadaslarina esi yanindayken sariliyor musunuz?
az evvel de yazdım
biz eşimle bir avm ye gittik
eşimin eski iş yerınden bır bayan arabayla otoparkta gecerken bızı gordu
ve aracından ınıp eşime kostu tokalasıp sarıldılar
ne var bunda
eşim 2 sene dipdibe calıstı o bayanla

ben de arkadas oldum
siz çok abartmıssınız

kız kaşardır yolludur anlarım ...

Siz tanışmadan bir kaç ay önce yüklenmiş bir fotoğraf için eşiniz kadına fotoğrafı sil mi dedi? Ne kadar aşağılayıcı bi durum, hem sizin adınıza hem sevgiliniz adına.

Bu kadar takmayın. Hayat böyle geçmiyor. Bi kadın sizin kocanızı öpebilir diye dialogu kes diyorsunuz. Olacak iş mi bu? Koca adam rahatsız olursa engeller zaten. Sizin için önemli olan kocanızın tavrı ve fikirleri olsun.

Eşimin eski iş yerindeki ofiste 3 4 kişi çalışıyordu. 1 tane de sekreterleri vardı nergis adinda. Eşimin cok kadin arkadaslari yokmus yani ben oyle anladim. Neyse bunlar iş yemegine cikmislar butun ofis. Sonra da eşim nergis ve cemal bi cafeye gitmisler. 3 u fotoğraf cekmis kiz sosyal medyaya yuklemis. Daha sonra cemal esimle nergisi masada otururken yan yana cekmis. Sarilma omza el atma durumu yok. Kiz bunu da sosyal medyaya atmis. Bu kizin konusu acildiginda esim hep nergis cok rahat bi insandir vs diye konusurdu onun hakkinda. Ofiste kimse onu sevmezmis ustune geldiklerinde bi tek esim dinlermis onu. Cemal onun kilosuyla boyuyla alay edermis vs. Neyse ben bu kizin profiline bakinca fotoğraflari gördüm. Esimde fotograf yoktu kizda vardi. Esime soyledim sadece sekreterinse bu kiz ne alaka bu fotoğraf diye. Fotoğraf biz tanismadan bi iki ay once cekilmis. Ben fotografi gordugumde esimle nisanliydik. Esim gereksiz kiskanclik yapiyosun dedi.

Neyse bi is arkadasinin dugununde karsilasmislar. Kizi isten atmislar kiz eşimden iş bulmasini istemis sevgilisi oldugunu soylemis falan. Esim o is yerinden ayrilmisti zaten. Bosuna kiskanclik yaptin kizin o ofisten bi sevgilisi varmis dedi ama profilde sadece esimle olan o fotoğraf bide 3lu fotoğraflari var. Kiz cok rahat buyumus ama sevgilisiyle hicbi fotoğrafı yok sevgilisi olduguna dair kanit da yok. Bende söyle artik evleniyosun kaldirsin ikinizin fotoğrafını dedim. Soyleyemem dedi ben mesaj atarsam kötü olur dedim. Neyse zar zor soyledi. Ama hala 3lu fotoğrafları duruyo. (Kiz ortada duruyor fotografta)

bi arkadasimin esi esimle o is yerinde calisiyodu. Kizla muhabbet ederken konu nergise geldi. Arkadasim ve esi yururken nergisle karsilasmislar. Nergis aaa mert (arkadasimin esi) merhaba diye sarılıp öpmüş merti. Arkadasim şok tabi. Bana bunu anlatinca bende esime o kizla dialog kurmamasini soyledim. Rahatsiz oluyorum dedim.

Geçenlerde arkadasimla konustuk. Merti aramış işten atildigi icin şahit olmasini istemiş falan. Esime sordum beni aramadi dedi. Rahat bi insan degilim farkindayim. Ama eşim beni evlenmeden önce cok sıktı bu konularda. Yok x manzara fotografini begenmis yok ne paylassan begenmis bu cocuk sana yaziyo onu sil fotoğraf atma şu bu derken bende eşime aynılarını yapiyorum sirf gicikligina. Kiskandim mi bilmem Rahatsız olmadim degil. Belki flört ettiler ama ben esimin düğünde orda burda o kizla muhabbet etmesini istemiyorum. Sizce kuruntu mu yapiyorum?

Ekleme: kıskandığım esimin is yemeginde cekilen fotoğrafı degil. Is yemeğinden sonra 3u ayri bi cafeye gitmisler. Sevgilisi olan bi kiz neden baska erkeklerle fotoğraf atar ve sadece esimle ve arkadasiyla olan fotografi olur profilinde?
bence eşinizi cam fanusa koyun suyunu gübresinide eksik etmeyin

ya cok yanlış düşünüyorsun
iş yemeğinde çekilen fotoğrafa neden takmıssın
benim de eski şirketimde iş yemekleri olurdu
çok yakın erkek arkadaslarım vardı
fotoğraf da cekınırdık

ordan ayrılalı 7 sene oldu
hala cok sevdiğim bir erkek arkadasım var
arkadasım evli
ben orda calısırken bekardım
şimdi evliyim

gecenlerde benim şimdiki işyerime geldı bu erkek arkadasım
çok sevındım ben de sarıldım öpüştük

gecenlerde de bir avm ye gittik
eşimin eski işinden bır bayan arkadasını gorduk
bayan arabayı kenara cektı bizi gorunce ve arabadan ınıp eşimle tokalasıp yanaktan öpüşmüştüler
sevındı ıkısı de bırbırını gordugune ne var bunda

benım şimdiki işyerıme gunde 10 tana adam gelir
iş ile ilgili oturur sohbet de ederıaz aralarında cok sevdıklerım var

eşim de firma ziyaretlerıne gider
emınım onun da bayan arkadasları vardır

yaptıgınız gereksız kıskanclık
iş hayatı ne olacak
Benim hayat yaşantımda erkeklerle sarilip öpme yok. Esimde de bu huy yok. Konuşmasına bişey demem. Eger karsi taraf cok civiksa bu beni rahatsız eder

az evvel de yazdım
biz eşimle bir avm ye gittik
eşimin eski iş yerınden bır bayan arabayla otoparkta gecerken bızı gordu
ve aracından ınıp eşime kostu tokalasıp sarıldılar
ne var bunda
eşim 2 sene dipdibe calıstı o bayanla

ben de arkadas oldum
siz çok abartmıssınız

kız kaşardır yolludur anlarım ...
Hakaret etmiyorum kimseye ama kizin karakterinin cok rahat ve civik olduğunu biliyorum. Ben oyle yetismedim. Ben kapaliyim. Hicbi eski is arkadasimla öpüşüp sarilmam. Konuşmam demiyorum. Opmek sarilmak cok gereksizce

Kizin karakterini anladım az cok. Arkadasimla olan olayi bilmesem belki rahatsız olmazdim ama evli bi adama esi yanindayken sarilabilen bi insan fazla rahattir

Yok ben kıza takılmadım.
Eşe takıldım daha çok :KK48:

Kiz raha derken? Insan isyerindeki arkadasi ile selamlasip yanaktan opusebilir bu gayet normal.
Siz nergisi birakin da nisanliniz ile problemin temeline inin.

Siz tanışmadan bir kaç ay önce yüklenmiş bir fotoğraf için eşiniz kadına fotoğrafı sil mi dedi? Ne kadar aşağılayıcı bi durum, hem sizin adınıza hem sevgiliniz adına.

Bu kadar takmayın. Hayat böyle geçmiyor. Bi kadın sizin kocanızı öpebilir diye dialogu kes diyorsunuz. Olacak iş mi bu? Koca adam rahatsız olursa engeller zaten. Sizin için önemli olan kocanızın tavrı ve fikirleri olsun.
Eşim zamaninda ayni şeyleri bana yaptigi için bende ona yapmakta bi sakinca görmüyorum. Evli erkegin boynuna sarilan bi kiz yerini bilmeli bence

Kiz raha derken? Insan isyerindeki arkadasi ile selamlasip yanaktan opusebilir bu gayet normal.
Siz nergisi birakin da nisanliniz ile problemin temeline inin.
Bizim yasantimizda sarilip öpmek yok bunu anlamak bu kadar mi zor? Ben kimseyle opusmuyorum mesela ya da eşim. Ya da cevremizdeki insanlar bunu yapmiyor. Size gore normal olan bana gore anormal olabilir

Back
X