Kıskanmakta haksız mıyım?

Benim hayat yaşantımda erkeklerle sarilip öpme yok. Esimde de bu huy yok. Konuşmasına bişey demem. Eger karsi taraf cok civiksa bu beni rahatsız eder
cıvıksa benı de rahatsız eder
ama cok samımı calısmıslarsa uzun süre ben rahatsız olmam
ama kısa süreli ise bir paylasımları olmadıysa ve her onune gelen sarılıp öperse tabıkı olurum rahatsız

ben de her erkek arkadasımı sarılıp öpmem ama çok sevdiklerim vardır

Bizim yasantimizda sarilip öpmek yok bunu anlamak bu kadar mi zor? Ben kimseyle opusmuyorum mesela ya da eşim. Ya da cevremizdeki insanlar bunu yapmiyor. Size gore normal olan bana gore anormal olabilir
Ben size gore anormal olmasina kesinlikle saygi duyarim. Hepimizin hayati yasama tarzi farklidir ve bu farkliliklara saygi duymaliyiz.
Kiz icinde opmek normal. O an erkek kendini cekemez saygisizlik olur diye. Sadece bunun altinda bir sey aramaniz bence yanlis.
Nisanliniz istedi diye siz arkadaslarinizi hayatinizdan cikarmissaniz.
Nisanlinizinda simdi siz bosunada kiskaniyor olsaniz bu kadina sınırı koyması gerekir. Yapmıyorsa iletisimde sıkıntı olur.

Ben size gore anormal olmasina kesinlikle saygi duyarim. Hepimizin hayati yasama tarzi farklidir ve bu farkliliklara saygi duymaliyiz.
Kiz icinde opmek normal. O an erkek kendini cekemez saygisizlik olur diye. Sadece bunun altinda bir sey aramaniz bence yanlis.
Nisanliniz istedi diye siz arkadaslarinizi hayatinizdan cikarmissaniz.
Nisanlinizinda simdi siz bosunada kiskaniyor olsaniz bu kadina sınırı koyması gerekir. Yapmıyorsa iletisimde sıkıntı olur.
Evlilik uyumdur bana gore. Esimin rahatsiz olacagi bi şeyi bile bile yapmam. Ondan da ayni şeyi beklerim. Bi arkadasim icin cok uyarmıştı senden alenen hoslaniyor sen anlamiyosun vs diye. Bende hayatimdan çıkardım. Eksikligini hissetmeyecegim bi insandi. Aramizda sorun olsun istemedim. Acik oldugum zamanlarda cok iyi erkek arkadaslarim olmustu. Cok iyi insanlardır. Ama hicbiri bana sarilmazdi. Mevzu kapalı olmam degil. Kiz arkadaşlarıma karsi da.bi mesafem vardir kimse bana sulu şaka yapamaz mesela. Ona rağmen cok iyi diyaloglarim vardi. Ama her insanda gözlemlediğim şey bu: yakinlastikca insanlarin arasinda ufak duygular olusuyo. Evli ya da bekar da olsun. Ilk basta kardeslik arkadaslik olaral nitelendirsek de bi çekim oluyor istemsizce.

Eşim zamaninda ayni şeyleri bana yaptigi için bende ona yapmakta bi sakinca görmüyorum. Evli erkegin boynuna sarilan bi kiz yerini bilmeli bence
Nedir bu kızın yeri? Ne güzel söylüyorsunuz sizin haytınızda sarılmak öpmek yok. Ama onun hayatında var. Size her sarılanı hayatınızdan mı çıkartıyorsunuz? Ben açıkça söylüyorum. “Tokalaşmayı, sarılmayı sevmiyorum. Kusura bakmayın.” diyorum oluyor bitiyor. Kız sarıldı diye kötü yollara düşmüş muamelesi mi yapalım? Kaldı ki kocanıza sarılan yok. Siz sarılma ihtimali için bunaltıyorsunuz insanları.

eşimin bana yaşattıklarını ona yaşatacağım inadı sadece iliskiye zarar verir. birbirinizi gerersiniz. bundan sonra size gereksiz kıskançlık yapınca onu durdurun. siz gereksiz kıskançlık yapmak yerine.

Offf iş arkadaşını görmüş sarılmış öpmüş eşi şok . Sende görüşmesini istemedin . Ne kadar gereksiz kıskançlıklarınız var ya .

Rahat bi insan degilim farkindayim. Ama eşim beni evlenmeden önce cok sıktı bu konularda. Yok x manzara fotografini begenmis yok ne paylassan begenmis bu cocuk sana yaziyo onu sil fotoğraf atma şu bu derken bende eşime aynılarını yapiyorum sirf gicikligina.

Normalde kıskanılacak şeyler değil ama o bunları yaptıysa ben de gıcıklığına yapardım.

Bana göre fotoğraf atmasında bir şey yok ama size de aynısı yapılıyormuş,o yüzden yaptığınızı anormal bulmadım.

Kizin karakterini anladım az cok. Arkadasimla olan olayi bilmesem belki rahatsız olmazdim ama evli bi adama esi yanindayken sarilabilen bi insan fazla rahattir
Eşi yanındayken sarılabileceğim birçok erkek iş arkadaşım var ve kesinlikle fazla rahat bir insan değilim. :duduk:
Kendinize güvenin biraz allasen.. Böyle hayat mı geçer?!

Bence haklısınız ama şöyle, sizi kısıtladığı konuda kendi aynı davranıyorsa tepki verilmeli.buna kıskançlık baskı ne derseniz diyin.bende sevgilisi varmış kıskandın boşuna diyen eşe nerden geliyor bu samimiyet hangi arada özel hayatını sordun diye sorarım.daha psikopat olabilir miyim acaba.:KK53:

Su elin kadinina “cok rahat buyumus” “cok rahat yasiyor” “rahat kadin” diyenlere sinir oluyorum acayip derecede. Rahat nedir ya? Esinize mi asiliyor? Esinizi alip kacti mi naapti rahat olup da? Bir fotograf icin olayi nerelere getirmissiniz. Haksizsiniz elbette. Elalemin gunahina girmeyin ayip bir sey

Su elin kadinina “cok rahat buyumus” “cok rahat yasiyor” “rahat kadin” diyenlere sinir oluyorum acayip derecede. Rahat nedir ya? Esinize mi asiliyor? Esinizi alip kacti mi naapti rahat olup da? Bir fotograf icin olayi nerelere getirmissiniz. Haksizsiniz elbette. Elalemin gunahina girmeyin ayip bir sey
Herkes haddini ve yerini bilse ortada civiklik olmayacak

Bence haklısınız ama şöyle, sizi kısıtladığı konuda kendi aynı davranıyorsa tepki verilmeli.buna kıskançlık baskı ne derseniz diyin.bende sevgilisi varmış kıskandın boşuna diyen eşe nerden geliyor bu samimiyet hangi arada özel hayatını sordun diye sorarım.daha psikopat olabilir miyim acaba.:KK53:
Evet aynisini zamaninda bana yaptigi icin bende gicikligina yapiyorum yoksa kizi kiskanma gibi bi durumum yok. Ama esimle arkadaslik etmesinden de hoslanmiyorum nedense. Kiz bana guven vermiyor. Butun ofisin dilinde rahat cıvık diye adi cikmis bi kiz.

Herkes haddini ve yerini bilse ortada civiklik olmayacak
Evet de once kendi haddimizi bilip baskalarini etiketlememek gerekiyor ;) biriyle evliyiz diye onun butun hayatina,cevresine ve arkadaslarina mudahale etmeye hakkimiz yok. Karsimizdaki bir insan,bizim malimiz degil

Eşi yanındayken sarılabileceğim birçok erkek iş arkadaşım var ve kesinlikle fazla rahat bir insan değilim. :duduk:
Kendinize güvenin biraz allasen.. Böyle hayat mı geçer?!
Kendime güveniyorum. Ama benim esime durup dururken kimse gelip sarilamaz. Es ve arkadasin bi farki olmadi.

Back
X