Kiskanmam sacmami sizce..

ne olacak ki? eşine mi güvenmiyosun kıza mı?

sevgilimin/eşimin arkadaşının kız arkadaşına bişey gösterirken eline dokunduğunu görsem rahatsız olmak aklıma gelmezdi. başka türlü bi temas olsa neyse.

asıl sorun 15 gün sizde kalmalı bence.

Habersiz 15 gün misafirliğe bozulurdum ben daha çok. Kıskançlığınız biraz gereksiz olmuş , kızdan hoşlanmadığınız için takılmışsınız sanırım yoksa kıskanacak bir durum yok bence. Siz varsınız yanlarında el ele tutuşmak için savunma hareketini bahane edecek halleri yok.

eşiniz polis ve hareket öğretiyor?? oldu.
ya Allah aşkına siz bunu nasıl normal karşıladınız?? yeri değil belki ama o kadar polis şehit oluyor, asker şehit oluyor. kimisi öyle aniden arkadan saldırılarla oluyor. yani bu konuda polisler tecrübeli değildirler. ayrıca o bir hareketle hayatı falan kurtulmayacak. resmen saçmalamışlar.
gazlamak değil amacım ama benim eşim o hareketi yapsa ikisini de rezil ederdim anında ve kapıya koyardım. zira tam tersi olsa siz onun arkadaşına elinizi verseniz eşiniz de ses çıkarmayacak karakterde ise susabilirsiniz.
ben evde misafir etme olayına pek takılmadım. zira sevgililer gündüz çıkıp gece gelirler. üstelik yardımcı da oluyormuş kız. ama eşiniz size danışmalıydı. yani konunun tamamında tek suçlu ve tuhaf olan eşiniz.

Back
X