- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Evet bu baskı, burda haklısınız.Kapanırsan seni boşarım diyor bu baskı değil mi hanımefendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu baskı, burda haklısınız.Kapanırsan seni boşarım diyor bu baskı değil mi hanımefendi
Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Allah aşkına ne var etekle balkona çıkmakta, komşular da camlara dizilmiş sen balkona çıkasın diye beklemiyorlar sonuçta. Ne kadar gereksiz şeyleri dert ediyorsunuz kendinize. Ne güzel adam açık görüşlü mantıklı bir adammış.Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Ben sizden yana olduğumu belirtmek için sizi destekleyici alıntı yaptım ama pişman oldum soru işaretleri sebebiyle . İyi günlerAkşam geç kalındığında sebebini bilmeyen diğer kişinin merak etmesi kıskanmak mı oluyor?
Bu merak etmektir. Kıskanmakla ne alaka???
vallah ben cama cikarken bile kisa kolla cikma diyor sanki millet beni bekleyeck disarda. sacma geliyor bu tur seyler bence size haddinden fazla guveniyor. kisiliklw alakali diyormmerhabalar. Size çok kısa bir sorum var hanımlar. Eşiniz sizi hiçbir şekilde kıskanmıyorsa siz bunu nasıl yorumlarsınız. Sizi çok sevmediğini düşünürmüydünüz
Güncelleme : sayfa 4 teki yorumumu da okuyup yorumlarmısınız sevgili üyeler. Ben mi abartıyorum ??