Kiskanmama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hafsa_su

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
186
82
98
Esim beni hic kiskanmaz. Bunu bu zamana kadar da acikxasi sorgulmadm.Ancak bir kavgamizda bende kiskanclik duygusu yok ne yapayim dedi ve bu lafina cok takildim. Asiri kiskanclik nekadr kotuyse bu kdari da enteresan degil mi?.

Kıskançlık duygusu yok degildir de kendisine çok güveniyordur.
Yani sizi tanımasından ziyade ; kocanin hasini aldığınızi,adamin dibi ile evlendiginizi vurguluyor.
Benden iyisi yok,başkasına bakmayacagini biliyorum edalari.
Yahut başka biri baksa bile,kendisine olan bağlılığınızi bildiği için endişe etmeme tavırları.

Son düzenleme:
Acaba kiskanclik anlayışınız farklı olabilir mi? Size göre kiskanilmasi gereken şeyler belki onun için normaldir. Şuana kadar kiskanacagi bir şey olmamıştır belki. Mesela size göre hangi durumda kiskanmali?

Esim beni hic kiskanmaz. Bunu bu zamana kadar da acikxasi sorgulmadm.Ancak bir kavgamizda bende kiskanclik duygusu yok ne yapayim dedi ve bu lafina cok takildim. Asiri kiskanclik nekadr kotuyse bu kdari da enteresan degil mi?.
Siz eşinizin kıskanmasını gerektirecek bir duruma girdiniz mi? Eğer cevabı hayırsa bence hiç üzerine düşünmeyin. Belli ki güven duygusu yüksek ve kafasını buna yormak istemeyen mantıklı biri sadece.

Niye kötü olsun ki?
Ben de asla kıskanmam, sevgililerim de beni kiskanmazlar. Hatta tatilde erkek arkadaşım erken ayrılmıştı,ben de ilk defa hostelde kalacaktım. Kadın odası olan bir yer bulduk çocukla,onu ugurlayip hostele gittim, oda dolmuş,bana karma oda verdiler. İlk defa kaldığım için bir tık huzursuz oldum, sevgilime yazdım . O da bana bunun da bir deneyim olduğunu, biraz alışınca kendimi daha iyi hissedecegimi söyledi, ki daha iyi hissettim de:)
Ama eğer bana "öyle iş mi olur? Kadın odası var diye gitmiştin, cik başka yere git, paran mi yok,ben para göndereyim özel oda tut,odada kaç erkek var" falan yazsa kıskanclik için bu beni mutlu etmek yerine strese sokardi.
O yüzden hayatimda kıskanç insana yer vermiyorum .
Ne olacak ki kıskanınca?
Ben de kıskanmam çünkü eğer sadece takildigim biriyse ne halt ederse etsin/ fırsatım varken ben de aynı şeyi yaparım zaten,bundan dolayi kıskanmam :) sevgilimse de zaten o kişiye güveniyorumdur. Eğer aklıma bir boklar yiyeceği geliyorsa,içimde kötü bir his varsa, bunu da ona yakistiriyorsam demek ki iliskimde yolunda gitmeyen bir şeyler vardir. Bu da iyi bir duygu değil, ilişkiyi bitirmeye kadar gidecek bir şey.

O yüzden bence sevinin, adam gereksiz kıskançlıklarla sizi bunaltmiyor, size güveniyor. Allah'tan daha ne istiyorsunuz

Oncelikle herkese cok twsekkrler. Herkes kendi penceresinden bakis acisiyla yazmis. Biraz daha farkli bakmami sagladi cevaplanirz iyi ki varsiniz ☺👍👍👍

Kıskançlık duygusu yok degildir de kendisine çok güveniyordur.
Yani sizi tanımasından ziyade ; kocanin hasini aldığınızi,adamin dibi ile evlendiginizi vurguluyor.
Benden iyisi yok,başkasına bakmayacagini biliyorum edalari.
Yahut başka biri baksa bile,kendisine olan bağlılığınızi bildiği için endişe etmeme tavırları.
Bu güven ilişkide tutkuyu bitiriyor. Aşırı kıskançlık tabiki hastalik fakat hafif hafif insan eşini kıskanır bi nazlanır vs. Ya benim karım orduya girse gözüm arkada kalmaz diyen tipler var işte bu tamamen tutkunun bittiğini gösteriyor,kadının bir feminenligi yok.... kim buna baksin,bu zaten benim mantığı...

Bu güven ilişkide tutkuyu bitiriyor. Aşırı kıskançlık tabiki hastalik fakat hafif hafif insan eşini kıskanır bi nazlanır vs. Ya benim karım orduya girse gözüm arkada kalmaz diyen tipler var işte bu tamamen tutkunun bittiğini gösteriyor,kadının bir feminenligi yok.... kim buna baksin,bu zaten benim mantığı...
Valla bu soylediginiz ornegin aynini verdi sana guvenim sonsuz dedi

Geçen hafta morali bozuk uyanan (ciddi öfkeli) kocamın rüyası : “Rüyamda bir adam seni arayıp rahatsız ediyordu :mapus:“ ne istediğinize dikkat edin.

Bende de yok kıskançlık duygusu. Hiç hatırlamam birini ya da bir şeyi kıskandığımı. Enteresan mıyım acebağ?

Aksam ustu yuruyuse ciktim genc bir grup erkek beni takip etmeye basladi ben de rahatsiz oldum eve dondum hemen.esim niye erken geldin deyince acikca basima geleni soyledm. Ha tamam dedi iyi yapmssn dedi. Ne biliyim biraz sakin serin bi tepkiydi ben yadirgadim burdan tartisma cikti.

Nööö gayet de tutkuluyuz 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X