- 2 Haziran 2015
- 186
- 82
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz eşinizin kıskanmasını gerektirecek bir duruma girdiniz mi? Eğer cevabı hayırsa bence hiç üzerine düşünmeyin. Belli ki güven duygusu yüksek ve kafasını buna yormak istemeyen mantıklı biri sadece.Esim beni hic kiskanmaz. Bunu bu zamana kadar da acikxasi sorgulmadm.Ancak bir kavgamizda bende kiskanclik duygusu yok ne yapayim dedi ve bu lafina cok takildim. Asiri kiskanclik nekadr kotuyse bu kdari da enteresan degil mi?.
Bu güven ilişkide tutkuyu bitiriyor. Aşırı kıskançlık tabiki hastalik fakat hafif hafif insan eşini kıskanır bi nazlanır vs. Ya benim karım orduya girse gözüm arkada kalmaz diyen tipler var işte bu tamamen tutkunun bittiğini gösteriyor,kadının bir feminenligi yok.... kim buna baksin,bu zaten benim mantığı...Kıskançlık duygusu yok degildir de kendisine çok güveniyordur.
Yani sizi tanımasından ziyade ; kocanin hasini aldığınızi,adamin dibi ile evlendiginizi vurguluyor.
Benden iyisi yok,başkasına bakmayacagini biliyorum edalari.
Yahut başka biri baksa bile,kendisine olan bağlılığınızi bildiği için endişe etmeme tavırları.
Valla bu soylediginiz ornegin aynini verdi sana guvenim sonsuz dediBu güven ilişkide tutkuyu bitiriyor. Aşırı kıskançlık tabiki hastalik fakat hafif hafif insan eşini kıskanır bi nazlanır vs. Ya benim karım orduya girse gözüm arkada kalmaz diyen tipler var işte bu tamamen tutkunun bittiğini gösteriyor,kadının bir feminenligi yok.... kim buna baksin,bu zaten benim mantığı...
Bende de yok kıskançlık duygusu. Hiç hatırlamam birini ya da bir şeyi kıskandığımı. Enteresan mıyım acebağ?Esim beni hic kiskanmaz. Bunu bu zamana kadar da acikxasi sorgulmadm.Ancak bir kavgamizda bende kiskanclik duygusu yok ne yapayim dedi ve bu lafina cok takildim. Asiri kiskanclik nekadr kotuyse bu kdari da enteresan degil mi?.
Sizin icin sorun degilse sknti yokBende de yok kıskançlık duygusu. Hiç hatırlamam birini ya da bir şeyi kıskandığımı. Enteresan mıyım acebağ?
Nööö gayet de tutkuluyuzBu güven ilişkide tutkuyu bitiriyor. Aşırı kıskançlık tabiki hastalik fakat hafif hafif insan eşini kıskanır bi nazlanır vs. Ya benim karım orduya girse gözüm arkada kalmaz diyen tipler var işte bu tamamen tutkunun bittiğini gösteriyor,kadının bir feminenligi yok.... kim buna baksin,bu zaten benim mantığı...