Kıskanmana gerek yok o kız bana bakmaz!

Loris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
201
96
98
İstanbul
Selamlar.. Dün eşimle otururken iş yerinde ki birisiyle ilgili bir şey anlattı. Benimde pek hoşuma gitmedi. Napıyım işim bu kimseyle iletişim kurmadan yapamam ki dedi hem o bana bakmaz merak etme sen dedi.. Ya çıldırıcam bu laf ne şimdi altında milyon tane şey barındırıyor. Resmen hem kendisini hem beni aşağılamış oldu. Gece geç oldugu için tartışmadım ama ne demek şimdi bu dedim. sonrada uyuduk ama aklımdan çıkmıyor.

alakasız bişey demiş.. okurken ben sinir oldum sizin sinirinizi hayal bile edemiyorum. gaza getirmek gibi olmasın ama-gerçi burdaki yorumlardan öyle bişey ne mümkün- bu cümleyi masaya yatırmanızı öneririm. yani bombayı atmış ortaya kaçmış sanki. ihmal etmeyin sanki gönlü varmış ve üstün görüyormuş gibi geldi kadını.

Baksa ne olacak acaba

Kız baksa ne olacakmış? Kız bakınca tehlike var da, bakmayınca yok mu? Bu dediğinden böyle bir anlam çıkıyor ama bunu söyleyecek kadar şaşkın olamaz herhalde.
Bence eşiniz ne dediğinin farkında bile değil, sadece maksadını aşmış bir cümle...

aynı şeyi önceden başka bi işyerinde mühendis evli ve çocuklu bi kadın içinde söylemişti. acaba lafın nereye gittiğini anlamıyor mu..
tam kırmızı kartlık yorum yapmış
hiç sorma
Aklınca sizi rahatlatmaya calısmıs. Yani endişelencek kıskancak bişi yok demek istemiş. Üstünde durmayın böyle şeyler için huzurunuzu bozmayın
o da öyle diyor ne desem takılıyosun ne diceğimi şaşırıyorum artık konuşasım muhabbet edesim gelmiyor diyor
Belliki Eşiniz o kızı kaf dağında görüyor nedemek bana bakmaz
Ben baktım sana..

başlığı okuduktan beri beynimde ezhel'in imkansız şarkısı çalınıyor bangır bangır. bu kız dönüp de bana bakmaz, imkansız de hayrollaaa

Baksa ne olacak acaba
ben yönelsem bile o bakmaz mı demek istedi

belki de düşünmeden konuşuyor, iyi niyetle
öncedende tepkimi koymuştum ama yine aynı şeyi söyledi.
alkollüydü hafif bilmiyorum
başlığı okuduktan beri beynimde ezhel'in imkansız şarkısı çalınıyor bangır bangır. bu kız dönüp de sana bakmaz, imkansız de hayrollaaa
:)

Yok arkadaşım boşver takma erkeklerin kafası bizim gibi ince çalışmıyor. Adamı linç etmişsiniz. Şimdi boşan diyenler cıkıcak
üzerine gidersemde eşeğin aklına karpuz kabugu düşürücem . bilemiyorum net bir şey söylemem lazım. uzatmadan

Kız beynim yandı şimdi ben ironi yaptım eşin demişya bana bakmaz diye yani onu dillendirmesi bile çok itici
Ama bu işin peşini bırakma bacım burnuma kokuları geldi

Bence sizi rahatlatmak için söylemiş. O kız bana bakmaz gibisinden ama size de üstü kapalı biraz gömmüş.
Bi nevi o kadının, sizden daha daha üstün gibi olduğunu düşünmüş bilincinde. Yani “o baksa ben de bakarım” gibi bi şey düşünmemiş bence.

Erkekler çok detaylı düşünmüyor bence de. +1.

sürekli kıskançlık huyunuz mu var? ondan bundan kıskanıyorsanız adamın savunma amaçlı saçmalaması normal.

Kız beynim yandı şimdi ben ironi yaptım eşin demişya bana bakmaz diye yani onu dillendirmesi bile çok itici
Ama bu işin peşini bırakma bacım burnuma kokuları geldi
nasıl takip edeyim ki ama cidden böyle şeylerle uğraşmak bile utanç verici ya. Bana dediki gel çay içelim. Şimdi gitsem ne yapıyolar birbirlerine davranışları nasıl bilmiyorum ki. Benim ki ne oldu da bu lafı dedi yani. Başım bi dik şekilde tanışamam şuanda..
gömülcek biriside değilim.. o kızda memur yani. güzellik olarak bakmaz desem. zamanında çok güzel sevgilileride olmuş biliyorum hepsini..
evet detaylı düşünmüyolar direk bilinç altı neyse onu söylüyo buda beni korkutan şey zaten.
Baksa ne olurmuş?

sürekli kıskançlık huyunuz mu var? ondan bundan kıskanıyorsanız adamın savunma amaçlı saçmalaması normal.
evet var ama bu lafı 2. kez söylüyor. öncekindede sinirlenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…