Kıskanmana gerek yok o kız bana bakmaz!

Aslında kibirli biridir herkesi ayarlayabilecek bir çene yapma potansiyeli var tipi 6/10 ama bazı konularda iyidir yani..bence ayarlayabilir.
Ben ise kendimi kaf dağında olmasada yüksekte görürüm bana bunu demesi yıktı beni zaten

Yani bence dediğim gibi.Sadece sizi rahatlaymak için kurduğu anlamsız cümle.Benim eşim de bazı konularda öyle saçma açıklamalar yapar ki ama biliyorum ne demek istediğini.Adam derdini anlatamiyor.Mesela bu cümlenin sizin kafanizdaki yankısını asla anlayamaz.Sizi küçük düşürmek amacıyla dememiştir.O kadar sinsi biri gibi durmuyor

Hmm baksa olabilirdi yani...
Patavatsızlık yapmış.

Küçük düştüm ama.. hissettim onada hissettirmem lazım. eve gittiğimde konuşayım bakayım
Hmm baksa olabilirdi yani...
Patavatsızlık yapmış.

O bana bakmaz demesi aslinda bilinçaltının ortağa çıkması. Demese iyiymiş. Ama sanırım kendisini de çok değersiz görüyor. Sizi ya da is arkadaşını kastederek söylediğini düşünmüyorum ama hoş değil tabiki...

Bak üzüldüm şimdi çünkü kendisini çok manipüle ettim kendini işe yaramaz görüyor olabilir. mutfakta yemek hazırlıyordu bende düşünüyodum bu çocuk benimle neden evlendi diye istese hayatını yaşardı diye düşündüm sonra dedim ki sesli bi şekilde ya sana çok acıyorum ama nedenini söyleyemem dedim öptüm. ona bu hayatı mecbur ettim ve kısıtladım halbuki çok aktif bi çocuktu sonra yemeği yedik 1 saat sonra bu olay oldu işte. acaba bana taş atmadı da kendisinimi küçük gördü :/

Bakilacak biri degil demek ki, sizi de o kadinin seviyesinde gormuyor ki bunu acikca ifade etmis

Sizinki de laf yani. Insan kocasına " Sana acıyorum " der mi , üstelik sebebini açıklamadan.

Size söylese ne dusunurdunuz ?

Böyle düşünmeden söylenmiş cümleler genelde kişinin kendi ile ilgilerini ortaya koyar. Bakin mesela bu cümleyi duyar duymaz ne hissediyor yerine ben baktım ama ne demek istiyor diye tepki verdiniz. Siz de hemen kendinize yordunuz. Aslında söylemek istediğim bu.

Çünkü siz de sana açıyorum derken bakın kendinizi onun hayatını mahvetmekle suçlayıp begenmemissiniz. Aynı tavır aslinda.

Bakilacak biri degil demek ki, sizi de o kadinin seviyesinde gormuyor ki bunu acikca ifade etmis
evet bunun farkındayım peki nasıl tepki vermeliyim? En vurucu yorum sizin :)
Sizinki de laf yani. Insan kocasına " Sana acıyorum " der mi , üstelik sebebini açıklamadan.

Size söylese ne dusunurdunuz ?
Bilmem öyle içimden geldi söyleyiverdim. patavatsızlık değil onun gibi. düşünüpte söyledim.

Çünkü siz de sana açıyorum derken bakın kendinizi onun hayatını mahvetmekle suçlayıp begenmemissiniz. Aynı tavır aslinda.
Kendimi beğenmemekle değil evliliğin kendisiyle ilgili düşüncelerimdi. Tutsak olduk yani. Çok heyecanlı birisi keşke biraz daha rahat yaşayabilseydi. diye düşündüm ve bunların farkında olmayışı yüzünden acıdım. 28 yaşında çok dolu serseri bi hayatı vardı. hala istiyorum ki eğlensin çünkü ben onun enerjisine yetişemiyorum. bunlar başka konular tabi. Psikolojiden girince durduramadım kendimi :)

Eşiniz bu düşüncelerinizi biliyor mu?
Bilmiyorsa acımak kelimesinden bu manaları asla çıkaramaz.

evet bunun farkındayım peki nasıl tepki vermeliyim? En vurucu yorum sizin :)
Iyi yonunden dusunun, durustmus :) ama acimasiz.. insan oyle oldugunu dusunse bile soylemez... ben olsam beynini yerim ne demek o diye. Yanlis anlasilmaya cok musait belki de kadin evli oldugu icin oyle demistir...

Böyle şeylere çok takılıp canınızı sıkmayın bence. Erkekler çok düşünerek konuşmuyor. Galiba biz fazla dallandırıp budaklandiriyoruz. Üzmeyin kendinizi.

Iyi yonunden dusunun, durustmus :) ama acimasiz.. insan oyle oldugunu dusunse bile soylemez... ben olsam beynini yerim ne demek o diye. Yanlis anlasilmaya cok musait belki de kadin evli oldugu icin oyle demistir...
şuanki işyerindeki kadın evli değil genç. evet dürüsttür zaten ama ne olabilir ki bende olmayan! :)

Evli barklı adamım bana niye baksın demek istiyor belkide. Bi bana mı normal geldi cümle. Bakıp napcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…