Kıskanmana gerek yok o kız bana bakmaz!

Kizlar selam, aksam konuyu actim dediklerinizden yola cikarak . Dediki ya ne alakasi var seviyeyle guzellikle vs vs kizin gozu yukseklerde patronlari kovaliyomus ne diyim sana bilmiyorum ki dedi ve küstü
hımm bak şimdi neden öyle dediği anlaşıldı

Ne hoş bir cümle ne de boş bir cümle gibi gelmedi. İnceden inceden belli etmeden takip edin.Umarım düşündüğümüz gibi bir şey çıkmaz.

Özrü kabahatinden büyük lafına örnek ararken kullanılabilir eşinizin yaptığı.

hiç kıvırmaya gerek yok eşiniz kızı resmen aklından geçirmiş hatta belki kıza ilgisini de belli etmiş ve karşılık alamamış gibi geldi bana. bu durumda ne yapılabilir bilmiyorum ama iş yerlerinde evli erkeklerin bekar kızlarla ilgilenmeleri yaygın bir durum. burda bile birçok konu var adam evli çıktı diye. o kızdan korkmanıza gerek yok belli ki eşinizle ilgilenmiyor ama eşinize ne kadar güvenebilirsiniz bilmiyorum.

Sanirim bu durumun en iyi cevabını bir erkek verir. Birbirlerinin dillerinden anlarlar:)

Kizlar selam, aksam konuyu actim dediklerinizden yola cikarak . Dediki ya ne alakasi var seviyeyle guzellikle vs vs kizin gozu yukseklerde patronlari kovaliyomus ne diyim sana bilmiyorum ki dedi ve küstü
Iyi bari şimdilik endişe etmene gerek yok patron olana kadar rahatsin

Bu erkekler bazen düşünmeden pat diye konuşabiliyor güya sizi rahatlatmak istemiş ama pot kırmış işte yapıyolar bazen boşverin

O patronların peşinde gözü yüksekte demek varken bana bakmaz diyerek kızı övmüş kendini yermiş oluyor aslında, sizi rahatlatmak isterken daha da beter pot kırmış. Ne dese sinir olmakta haklısınız, bu erkekler neden böyle bilmiyorum .

hımm bak şimdi neden öyle dediği anlaşıldı
Ne hoş bir cümle ne de boş bir cümle gibi gelmedi. İnceden inceden belli etmeden takip edin.Umarım düşündüğümüz gibi bir şey çıkmaz.
Demek ki endişe edecek bişey yokmus
Özrü kabahatinden büyük lafına örnek ararken kullanılabilir eşinizin yaptığı.
Sanirim bu durumun en iyi cevabını bir erkek verir. Birbirlerinin dillerinden anlarlar:)
ben bakarım da o bakmaz demiş.
Kizin gozu yukseklerde mi?
Adamin gozu de kizda...
Iyi bari şimdilik endişe etmene gerek yok patron olana kadar rahatsin
Bu erkekler bazen düşünmeden pat diye konuşabiliyor güya sizi rahatlatmak istemiş ama pot kırmış işte yapıyolar bazen boşverin

Bana guvenmiyosan bile kiza guven demek istemis iste tarzi ben degilim . Bende dedim ne ara tanidinda tarzini ogreniyosun falan dedim ben bi bakista anlarim kimin ne mal oldugunu bilmiyomusun beni dedi. Guvenmiyorum ben evet ama kendince rahatlatmaya calisti iste. Olmadi bosanirim artik ilk defa bi konuya bosan denmedi ben diyim bari

Aaa boşan demedik mi? Ya bizim boşandıranlar kulübü üyelerine birer kahve yapayım, uyanamıyorlar herhalde.
Şimdi adamın söylediğine bir milyon tane anlam yükledik ya, belki adam bir cümlenin bu kadar anlam içerebileceğini bilse, korkudan bir daha konuşmazdı. Belki sadece "bana bakmaz" demek istemiştir, düz bir şekilde. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…