- 1 Eylül 2025
- 1
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi tokatsarmasi
Merhaba bacılar. Bu çocukla 2 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Gerçekten hoşuma gidiyor, nazik, kibar birazda utangaç bir çocuk. Aynı şehirde uzak mesafe yaşiyoruz resmen 3 kere buluştuk şimdiye kadar hergün konuşuyoruz. Bunun bi tane priv hesabı var yani iki hesap kullanıyor. Ama zaten privinde sadece mezuniyet fotoğrafları var neyse ben buna dedim hiç kız arkadaşın var mı diye, bana yok dedi aktif olarak şuanda yakın olduğu kız arkadaşı yok. Kuzenleriylede samimi değil. Bende dedim askım o zaman hesabında ki kızlar kim privi kastediyorum bana tek tek açikladi. Çıkarmasını istedim o da çıkardı ama yalnızca 3 tanesini bırakmış. O kızlar ilişkisi varken bunu çıkarmamış ayıp olurmuş. Bende tamam dedim. Sonra dedim sende benim hesabımdan çıkarttırmak istediğin varsa söyle çıkarıyım. Bana gerek yok dedi?? Neden fln diye sordum boşver falan yaptı. Ben bozuldum biraz. Sonra sordumki beni hiç kıskanıyor musun diye. Ne olarak gibi bişey dedi. Genel dedim. Hayır şimdiye kadar kıskanacağım bir olay olmadı dedi. Ben açık giyinen bi kızım bazen abartıda olabiliyor. Kıyafetime karışsın demiyorum ama hani içten de hiç kıskanmaz mı insan. Yakın bir erkek arkadaşım var onuda hiç sorun etmedi. Gerçi arkadaşım gay gibi bi çocuk ilk başta o bunu bilmiyordu ama. İlk zamanlarda eski sevgilimle ilgili bir olay yaşadım onu da kıskanmadı. İlk başta mağra adamı değil ideal erkeği buldum diye düşünüyordum şuan içime dert oldu. Bana yorumlarınızı söyleyin kızlar