Kıskanmayan erkek, sevmeyen erkek midir??

Benim eşim de ufak tefek durumlar hariç beni kıskanmaz, hatta özgüveni beni bir dönem çok kızdırmıştı (16-17 yaş civarı yani ergenusken).Sonrasında ne büyük nimet olduğunu anladım tabi,sen de anlarsın inş.

Kıskanan seviyor gibi bir şey olmadığı gibi kiskanmayan sevmiyor da değildir. Bir erkek kiskancsa, tüm kadınlara kıskançtır genelde. Bu bir yetişme tarzı.
Ben sevsem de kıskanmam, eşimin çalıştığı yerde çok bakimli ve güzel kadınlar var, ama hiç aklıma gelmiyor bile.

benim esimde hic kiskanmaz. bence biraz olsun hastalik derecesinde demiyorum kiskanclik olsun. ne demis hz ali kiskanmiyan erkekten hayir gelmez
bazen diyorum yanimdan adam gecip laf atsa buda neydi demezsin diye.

Bir insan neden kıskanır inceleyelim.

- Kendinden daha iyilerinin olduğuna hayatındaki insanın onlara gideceğine inanır(özgüven problemi)
- Karşısındaki insanın ayran gönüllü olduğuna, her an bir başkasına aşık olabileceğine inanır (güven sorunu)
- Karşısındaki insanın kolay kandırılabilir saf bir insan olduğunu, başkalarına kanabileceğini düşünür (hem güven sorunu hem aşağılama)
- Gözü dışardadır,kadınlara kötü gözle bakıyordur, herkesi kendi gibi sanıyordur. Karşısındaki insana kötü gözle bakılacağını düşünür ( hem güven hem özgüven sorunu hem de kötü zihniyet)

Bunların dışında sebep bulamadım ben. Yani bir erkek özgüvenliyse, zihniyeti kötü değilse, gözü dışarda değilse, karşısındaki insana güveniyor ve saygı duyuyorsa kıskanmaz. Bunların tamamını bir erkekte bulmak zordur. Bulursanız kaçırmayın bu adamları. Hatta bol bol erkek çocuk yapın ki çoğalsınlar.

Kısacası kıskançlığın sevgiyle ya da kaybetme korkusuyla alakası yoktur. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim, kaybetme korkusu da iyi bişey değildir.

Eşim ilk zamanlarımızda çok kıskanırdı. Burnumdan getirirdi hatta. Cok tartistik bu yuzden. Sonra çoluk çocuk olunca vazgeçti. Ohhh dedim. Kıskanan erkek çok itici ya...

kesınlıkle kıskan erkek seven erkedtır yanlış,ben çok aşırı ksıkanç bırı ile çıktım,çok ama çok sevdik lakın daha sonra yıne çok ama çok sevdiğim biri oldu oda hiç kıskanmadı,anladımki,kıskanılmak çokkkkkk kötü bişey,bende asla kıskançlık yoktur,bu benım karşımdakını sevmediğim anlamınamı geliyor asla,ve benı kıskanandan rahatszı olur şüphe edeirm açıkcası,

Evet hanımlar bunun cevabını merak ediyorum gerçekten sadece seven erkek mi kıskanır??
Kıskançlık insani bir duygudur.Her insan da olması gerektiği kadar vardır.Ve görecelidir.Kıskanmayı maharet sayıp deliren kadın ve erkekler var.Abartan kendine güveni olmayan tipler.
Kıskanmak sevginin ölçütü değidir asla.

Kıskanmanın doğrudan sevmek ile bir alakası yok, ama bir çeşit "Seni önemsiyorum" demek gibi bir şey bence.
Belli bir dozu olur, dozunda olanı gayet sağlıklıdır ilişkiyi taze tutar diye düşünmekteyim.
Rahatlıkla söyleyebilirim ki eşimle birbirimizi kıskanırız, ancak birbirimizin hayatlarını kısıtlayan, yaptırımları olan bir kıskançlık değil bu. Bakışlarla gülümseten, küsüp naz yaptırtan, bir yanımızın bir tutam çocuk kalmasını sağlayan, ayrı samimiyeti olan, şefkati dengeleyen bir şey.

tam tersi bana göre seven erkek kıskanmaz.sevdiği için onu mutlu etmek adına karışmaz yargılamaz ne isterse yapar bu durumda da sevmiyor kıskanmıyor durumu algılanıyor.ama kıskançlar ölemi kendi egoları için kadını ezerde ezerler sevgiyle alakası yoktur tamamen bencillikleri ve egoları ön plandadır.çevremde eşleri tarafından kıskanılmayan kadınlar var bizden daha mutlu oldukları kesin sevgi saygı hat safhada.kıybet bilin bayanlar kıskanılmıyorsanız.

Kişinin güven eksikliğidir kıskançlık çook seviyor beni her şeyime karışıyor diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…