- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
Cevabını bulamıyorum gerçektenAslaaaa. Bence kıskanan insanda çok sorun var. Hele hele çok kıskananda daha da çok.
Kızlarımız sevgilisi kısıtladığın da, ayyyy sevgilim beni çok seviyor şunu yapmamı istemiyor, buna izin vermiyor diye ballandıra ballandıra anlatıyorlar üstelik. Halbuki bu özgüven eksikliği, karşı tarafa üstün çıkma cabası.
Hafiften kıskançlık olabilir ama dayatma varsa bu hafiflikten çıkar.
Hiç kıskanmıyorsa sevgisi, aşkı,kaybetme korkusu yoktur diyorsunuz yaniSeven sevdiğini elbette kıskanır ,kaybetme korkusu olduğu için kıskanır aşırı olursa hayatını zindan eder, hiç kıskanmıyorsa sevgi ,aşk vs kaybetme korkusunda yoktur
Evet yoktur seven sevdiğini gözünden bile kıskanır ona birşey olmasın diye hissedersin zaten sevildiğini sevilmediğinide ama kendine bile dile getiremezsin son yazdığımı çünkü gerçekleri kabul etmek can yakarHiç kıskanmıyorsa sevgisi, aşkı,kaybetme korkusu yoktur diyorsunuz yani
8 senedir evliyim ne eşimde ne de bende kıskançlık adına birbirimize birşey demedik. Kıskançlık gösterisi olacak birşey de olmadı. Misal dışardayken bi öküz bana baksa bundan rahatsızlık duyar ve ne yapacaksa yapar ama durup dururken sağa mı baktın sola mı baktın diye beynimi yemez. Kıskançlık sevginin getirdiği birşey değil. Hem durup dururken kıskanmak ne yahu.Cevabını bulamıyorum gerçekten
Eşim hiç kıskanç değil bense kıskanç karakterim
Bugün bu konu geçti arkadaslarla aramızda
Sadece seven erkek kıskanç olurmuş diyenler vardı
Üzüldüm doğrusu ya..
Evet hanımlar bunun cevabını merak ediyorum gerçekten sadece seven erkek mi kıskanır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?