• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmayan sevgilisi olan var mi ?

sonsuzdeniz95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
52
2
13
Selam hanimlar
Biz sevgilimle 9 aydir beraberiz. Bir sorunum var. Beni sevdigini ve evlenmek istedigini biliyorum ailesi ve arkadaslariyla tanistim. Ama sorun su ki beni kiskanmiyor.Ne yaptiysam olmadi. Neden diye sordugumda kiskaniyorum ama belli etmiyorum dedi. Sizce bunun nedeni denir? Gercekten kiskaniyor mu yoksa basindan atmak icin soylemis olabilir mi ?

Selam hanimlar
Biz sevgilimle 9 aydir beraberiz. Bir sorunum var. Beni sevdigini ve evlenmek istedigini biliyorum ailesi ve arkadaslariyla tanistim. Ama sorun su ki beni kiskanmiyor.Ne yaptiysam olmadi. Neden diye sordugumda kiskaniyorum ama belli etmiyorum dedi. Sizce bunun nedeni denir? Gercekten kiskaniyor mu yoksa basindan atmak icin soylemis olabilir mi ?

alla alla ilginçmiş

Evet ilginc oldugunu biliyorum. Sessiz sakin bi insan bu yuzden oldugunu dusunuyorum. Ama insan yine de ogrenmek anlamak istiyor.

Bilmiyorum ki ama bu durumdan rahatsizim. İnsan sevildigini kiskanildigini bilmek hissetmek ister.

Selam hanimlar

Fazlasi da can sıkiyor tatlim. Sevgiliyken dozajindaydi bizimki. Kiskanirdi ama tatli kiskancliklar. Nasil ki nisanlandik daha da artti ama rahatsiz etmiyo cok ama zaman gectikce ve aliskanlik arttikca artiyor kiskanclikta

Kıskanmasını gerektirecek kadar görece ciddi bir durumla karşılaşmadığı için kıskançlığını su yüzüne çıkarmamış olabilir. Bazı erkekler kıskansa bile bunu hemen belli etmek istemezler. "Kıskanmıyorum ki" triplerine girdikleri bile olur. Otu çöpü kıskanan erkekler zamanla kıskançlıklarının dozunu kontrol edemeyip çok ileri gidebiliyor, o yüzden çok büyütme bu durumu gözünde bence.

Benimki de çok kıskanç aksine..
Illallah dedirtecek cinsten..
Sürekli çok güzel oldugumu söyler. .
Ve ne giysem önce o görür. .
Ama kibar bi şekilde hatta çok sitersem bi elbiseyi giymek itiraz etmez.. ve onun yanında istediğim gibi giyinebilirim. . Her konuda kıskanç ama boğmuyor neden kiskandigini hep anlatıyor o yüzden pek tartışmamız olmuyo..

o sana her ne kadar kıskanmıyorum desede sen bunu hissedersin bence .. ve kıskanmayan erkekten hayır gelmez demis Hz. Ali.
benim sevgilimde aşırı kıskanıyor benim başta hoşuma gidiyodu ama çok bakımlı bi kızım ya izin vermezmi bi adam oje sürmeme? yok vermiyo ama bu kadarıda iyi değil işte ne çok ne az ortası olacak :14:

o sana her ne kadar kıskanmıyorum desede sen bunu hissedersin bence .. ve kıskanmayan erkekten hayır gelmez demis Hz. Ali.
benim sevgilimde aşırı kıskanıyor benim başta hoşuma gidiyodu ama çok bakımlı bi kızım ya izin vermezmi bi adam oje sürmeme? yok vermiyo ama bu kadarıda iyi değil işte ne çok ne az ortası olacak :14:

Benimki bana elbiseler alir hatta bikini giymem icin beni tesvik ediyor giyme oyle kapali kapali genc yasin diyor. Cok nadir karisir bu pek hos durmamis der bi daha giyme vs. der

Fazlasi da can sıkiyor tatlim. Sevgiliyken dozajindaydi bizimki. Kiskanirdi ama tatli kiskancliklar. Nasil ki nisanlandik daha da artti ama rahatsiz etmiyo cok ama zaman gectikce ve aliskanlik arttikca artiyor kiskanclikta

İlk cikmaya basladigimizda var gibiydi ailesiyle tanistim yuzuk taktik (kendi aramizda ama ailesi arkadaslarimizda biliyor) daha bi vurdum duymaz oldu

Hastalık boyutuna ulaşıp her gün olur olmadık şeyler yüzünden kavga etmesindense, kıskançlığını kontrol ederek yaşaması daha iyidir..

Türkiyede kıskanmayan erkek bulmuşsun öp başına koy bence :1:
ayrıca kıskanacak durum olduğunda kıskansın zaten neden karışsın ki giydiğine ettiğine
ne güzel özgürsün ya. onu giyme bunu yapma diyen yok
ay çok özendim.
bize denk gelmez ki

Back
X