teşhir sevviyo olabılır haklısın ama sahiplenilmiyorum hissi oluşuyo bende
bende ona takıldım. woww firikik harika ne demek anlayamadım açıkçası ?
anormal bir durum gerçekten
yani sonuçta restoranttayız kalabalık karsımda onlarca ınsan var tek sen gormuyosunkı
bidaha konusmayı denıycem ..zaten aklımdan garıp garıp kıskandırmak ıcın planlar gecıyoçok anormal canım ya valla ne desem bilemedim. konuşsan sorsan neden böyle yapıyosun diye ?
sormuşsun gerçi ama daha açıklayarak bana bakmalarından hiç mi rahatsızlık duymuyosun filan desen canım belki hatasını anlayıp düzelir
bidaha konusmayı denıycem ..zaten aklımdan garıp garıp kıskandırmak ıcın planlar gecıyo
canım boyum 174 kılom 59..
konustum ama okumus etmıs ınsanlarız cahılmıyız dıyo sankı kıskanclıklıgn cahıllıkle ne alakası warsa ..içinden gelmıyor belkıde zaten kız kardesınıde hıc kıskanmıyo ama ben sevgılısyım sonucta yetişme tarzıylamı alakalı acaba
konustum ama okumus etmıs ınsanlarız cahılmıyız dıyo sankı kıskanclıklıgn cahıllıkle ne alakası warsa ..içinden gelmıyor belkıde zaten kız kardesınıde hıc kıskanmıyo ama ben sevgılısyım sonucta yetişme tarzıylamı alakalı acaba
cook saol tatlım amın ..hepımız ıcın... oyle yapmayı dusunuyrum azcıkta olsa ınsan sakınır sevdıgını ben bu dusuncedeyım..ama onuda cok sevıyorum kaybetmeyı aklıma getrmek bıle ıstemıyorumKıskanmayan erkek sevmeyen erkek demektir tamam aşırı kıskançlıkta bir hastalık ama herşeyin ortası olması lazım değilmi
birazda olsa kıskanmalı sizi
ben sizin yerinizde olsam ona hissettirmeden test ederdim hadi diyelim gögüsleriniz açıldı ve ondan başka kimsenin görmeyeceğini düşündüde öyle dedi
sizde onun kesinlikle kıskanacağı ( yani en az kıskanan erkeğin bile tepkisiz kalamayacağı cinsten demek istedim) bir şey yapın bakın bakalım kıskanıyormu kıskanmıyormu
o zamanda kıskanmıyorsa ya sizi sevmiyordur yada başka sapkın düşünceleri var demektir
ona görede evlilikmi ayrılıkmı kararını verirsiniz.
mesela geçenlerde burda bir bayan eşinin onu başka erkeklere teşhir etmesinden falan dert yanıyordu gerçi banlandı ama bu tarz kötü niyetli ahlaktan yokseun erkeklerde olabiliyor
dilerim Allahtan sizin için hayırlısını verir
ıkı unıversıte bıtırdım yanı cahıllıkle ne alaka ben delı gıbı kıskancımne alaka ya benim eşimde 2 üniversite mezunu beni çok kıskanır
anladığım kadarıyl sen güzel ve eğitimlisin sen onu kıskanıyorsun değilmi
cook saol tatlım amın ..hepımız ıcın... oyle yapmayı dusunuyrum azcıkta olsa ınsan sakınır sevdıgını ben bu dusuncedeyım..ama onuda cok sevıyorum kaybetmeyı aklıma getrmek bıle ıstemıyorum
cook saol tatlım amın ..hepımız ıcın... oyle yapmayı dusunuyrum azcıkta olsa ınsan sakınır sevdıgını ben bu dusuncedeyım..ama onuda cok sevıyorum kaybetmeyı aklıma getrmek bıle ıstemıyorum
olabilir çok rahat bir aile ise eğer bu da etkiler.
ama wooww firikik harika diyecek kadar rahatlık biraz sakıncalı.
nekadar süredir birliktesiniz ?
çağdaslıkla ne alaka cagdas alaka değil olsa olsa saçmalık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?