kıskanmıyor:(

teşhir sevviyo olabılır haklısın ama sahiplenilmiyorum hissi oluşuyo bende

Hislerinde haklısın ne diyeyim...
Zaten teşhir gösteridir. Adam göğüslerinin görünmesinden rahatsız olmuyorsa farklı anlamlar içerir bu.
Tavsiyem,ayrılınız,uzak durunuz.

bende ona takıldım. woww firikik harika ne demek anlayamadım açıkçası ?
anormal bir durum gerçekten

yani sonuçta restoranttayız kalabalık karsımda onlarca ınsan var tek sen gormuyosunkı

yani sonuçta restoranttayız kalabalık karsımda onlarca ınsan var tek sen gormuyosunkı

çok anormal canım ya valla ne desem bilemedim. konuşsan sorsan neden böyle yapıyosun diye ?
sormuşsun gerçi ama daha açıklayarak bana bakmalarından hiç mi rahatsızlık duymuyosun filan desen canım belki hatasını anlayıp düzelir

bidaha konusmayı denıycem ..zaten aklımdan garıp garıp kıskandırmak ıcın planlar gecıyo

Kıskanmayan erkek sevmeyen erkek demektir tamam aşırı kıskançlıkta bir hastalık ama herşeyin ortası olması lazım değilmi
birazda olsa kıskanmalı sizi
ben sizin yerinizde olsam ona hissettirmeden test ederdim hadi diyelim gögüsleriniz açıldı ve ondan başka kimsenin görmeyeceğini düşündüde öyle dedi
sizde onun kesinlikle kıskanacağı ( yani en az kıskanan erkeğin bile tepkisiz kalamayacağı cinsten demek istedim) bir şey yapın bakın bakalım kıskanıyormu kıskanmıyormu
o zamanda kıskanmıyorsa ya sizi sevmiyordur yada başka sapkın düşünceleri var demektir
ona görede evlilikmi ayrılıkmı kararını verirsiniz.
mesela geçenlerde burda bir bayan eşinin onu başka erkeklere teşhir etmesinden falan dert yanıyordu gerçi banlandı ama bu tarz kötü niyetli ahlaktan yokseun erkeklerde olabiliyor
dilerim Allahtan sizin için hayırlısını verir

bidaha konusmayı denıycem ..zaten aklımdan garıp garıp kıskandırmak ıcın planlar gecıyo

yapma sakın ozaman küçülen sen olursun.
en iyisi konuşup bu yaptığının yanlış olduğunu anlatmak artık düzelmiyorsa yapıcak birşey yok maleseff

konustum ama okumus etmıs ınsanlarız cahılmıyız dıyo sankı kıskanclıklıgn cahıllıkle ne alakası warsa ..içinden gelmıyor belkıde zaten kız kardesınıde hıc kıskanmıyo ama ben sevgılısyım sonucta yetişme tarzıylamı alakalı acaba

olabilir çok rahat bir aile ise eğer bu da etkiler.
ama wooww firikik harika diyecek kadar rahatlık biraz sakıncalı.
nekadar süredir birliktesiniz ?

ne alaka ya benim eşimde 2 üniversite mezunu beni çok kıskanır
anladığım kadarıyl sen güzel ve eğitimlisin sen onu kıskanıyorsun değilmi

cook saol tatlım amın ..hepımız ıcın... oyle yapmayı dusunuyrum azcıkta olsa ınsan sakınır sevdıgını ben bu dusuncedeyım..ama onuda cok sevıyorum kaybetmeyı aklıma getrmek bıle ıstemıyorum

ne alaka ya benim eşimde 2 üniversite mezunu beni çok kıskanır
anladığım kadarıyl sen güzel ve eğitimlisin sen onu kıskanıyorsun değilmi
ıkı unıversıte bıtırdım yanı cahıllıkle ne alaka ben delı gıbı kıskancım (

Ayy yapmayın kızlar!!!
Şu seviyorum seviyorum diye ağlanmayı bırakın!
Açın gözünüzü ayol!
Adam seni elaleme teşhir etmekten hoşlanıyor bu adamı mı seviyorsun sen şimdi?
İyi ya sevmeye devam et ne diyeyim.
Konuşsan ne olacak adamın ruhundaki bozukluğu giderebilecek misin?

haklısın canım üzülmektede haklısın
diğer arkadaşlar kıskandırma sen küçülebilirsin demişler ama bu kızcağızda bunu yapmalıki karşısındaki insanı çözebilsin
canım ilerisini düşünüyorsa bunu denemelisin eğer kıskanmazsa eğer üzgünüm ama ayrılmalısın düşünsene evlenincede bir süre sonra sana ilgisizde olacak
sonuçta evlilik paylaşımdır ilgisizlikte mutsuzluk ve ayrılık getirir
sen en iyisi nasıl bir şey yapabilirsinde onu kıskanrırsın diye düşünsen
mesela eski erkek arkadaşlarından birinden onun yanında sana mesaj gelse bu tazr bişe

olabilir çok rahat bir aile ise eğer bu da etkiler.
ama wooww firikik harika diyecek kadar rahatlık biraz sakıncalı.
nekadar süredir birliktesiniz ?

tanışalı 1.5 sene ama 6 aydır sevgılıyız.. o benden hoşlanıyordu ben ıstemıyordum sonra ıkna ettı benı..

yaa napayım sevıyorum elımdemı sankı bu mesela facete falan bi erkek arkadasım bıraz samımı bişe yazsın onu soruyo bu kım dıye ama dıger şeyler benm ıcın daha onemlı

kıskanmaz benim sevdiceğim de beni ama bi tarafım açılsa kibarca uyarır..
bazen takılırım sen beni hiç kıskanmıyosun diye de ben senin sevgine inanıyorum neden kıskanıp seni bunaltayım ki der
onun aksine de ben kıskancım işte
ikimizin ortası bi kıskançlık gayet kıvamında bi kıskançlık olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…