kızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum:18::18: beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa :2::2:
Ay kızlar kusura bakmayın da ne teşhirciliği ya.Allahım aklınız fikriniz nerelerde sizin? Gençsiniz bide çağdaş düşünceli olursunuz diye bekliyorum saçma saçma yorumlar yapılmış kriz geçircem ya!!
Arkadaşım sen niye memnun değilsin bundan? Benimkiyle değiştirelim istiyosan kıskanılmaktan intiharın eşiğine gelirsin.Ayrıca seni beğendiği için oo güzel frikik diye takılıyodur.Ne var bunda? Cinsel bişeyleri konuşurken aranızda espriye vurmaz mısınız? Seni isticeklermiş aranız ciddiymiş o yüzden soruyorum bunu:26:
Allahım bir gün bende der miyim acaba sevgilim beni kıskanmıyo diye.Valla bulunmaz hint kumaşı.Bundan yakıncağına öp de başının üstüne koy.Ne kıskançlar var zindan ediyo insana hayatı.Benim erkek arkadaşım bana oje bile sürdürtmez,tırnak uzattırmaz,makyajıma karışır.Kıyafet olayına girmiyorum bile yani öyle diyim
Çağdaş düşünceyle bu olayın alakasını kuramadım tam olarak? Etrafta başka insanlar varken bir yerleriniz açıldığında sevgilinizin oo ne güzel falan demesi sizin hoşunuza mı gider? Yani elbette kişiden kişiye göre düşünce tarzı değişebilir ama olayı çağdaş düşünceyle bağdaştırmışsınız cevap vermeden duramadım. Gencim, üniversite öğrencisiyim ve çağdaş görüşlüyüm. Fikrim de budur. Çoğu insana göre de değişmez bu fikir. Nitekim konuyu açan arkadaş da durumdan ciddi rahatsızlık duyduğunu belirtmiş.
Ben bu konuya çağdaşlık olarak bakın demedim.Görüşler çok kapalı.Bu ne böyle teşhircilik bilmem ne diyenlerin görüşü bana çok saçma geldi.Ki ne üniversite öğrencileri var aramızda hala bağnaz.Bende üniversite öğrencisiyim.Ama bu olayda etraftan biri görmicek şekilde bunu söylediyse daha tatlı bile olur benim düşüncem.Kendi aralarındaki çekimden kaynaklıdır bu.Ben kendi ilişkimde bişeyden şikayetçi değilim bu konuda.Olsaydım evet hoşuma gitmiyo derdim.Ama şimdi sakıncağım bi durum yok.Ben sadece durumdan şikayetçi olan insana naçizane bi yorumda bulundum.
Canım kıskanmayan erkekten hayır gelmez dinimiz de de bu böyledir..Bu relax haller pek sağlıklı değil sizi rahatsız edecek şekilde kıskansın demiyoruz ama sahiplenmeli kendini belli etmeli yahu ..
Bazı adam tipi duymuştum hatununu giydirip kuşandırıp başkasına böyle hava atıp bakın ben buna sahibim deyip tatmin şekli böyle bişey değildir umarım..:26:
yapmayın arkadaşlar Allah aşkına ya..dinimizdeki herşeye sonsuz saygılıyım ama sizde çok iyi biliyorsunuz çevrenizden muhakkak görmüş duymuş ya da şahit olmuşsunuzdur zira ben ve çevremdekiler çokca şahit olduk.adam nasıl kıskanıyor eşini deli gibi onu giyme bunu yapma bensiz oraya gidemezsin şunu yapamazsın yahu bu kadın senden önce ne yapıyordu ?? sonra bir bakıyorsun hooop adam saman altından neler neler..bi bakıyosun dini nikah kıymış çağlar öncesinin poligamisine geri dönülmüş.ee dinimizde kıskanmayan erkekten hayır gelmiyordu hani ? şimdi diyeceksinizki her kıskanan böyle mi yapıyor tabiki hayır, e o zaman her kıskanmayanda hayırsız diyerek teziniz çürütülür.
karnıda pek genişmiş gercekten sasırtıcı ben az bişey acılsa hemen homurdanmaya baslar cok kısa etek sevmez :44: uzaylımı ne bu
bidaha konusmayı denıycem ..zaten aklımdan garıp garıp kıskandırmak ıcın planlar gecıyo
sevgili ruzzgar ben sizi rahatsız edecek şekilde kıskanması da doğru değil diye belirttim yazımda ,öyle ortayada bırakmasın yani kadınlar sahiplenilmek azcıkta olsa kıskanılmak isterler bu gururunu okşar kadının bundan zarar gelmez çokta tatlıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?