kıskanmıyor:(

cook benzıyoruz bende cok kıskancım maleseff

ilginç bir erkek arkadaşın var. bana pekte güven vermedi. ne yapmaya çalıştığını anlamadım doğrusu.

sevgısınden emın olmasam kafam karısmaz sevmıyo kıskanmıyor derım ama hissediyorum sevdıgınınden emınım ...

siz kıskanmayan erkeklere bakmayın onlar ne fenadır.Kıskanmıyormuş gıbı yapıp sonradan yanı evlenınce kıskanırlar.Zaten akıllı erkekte böyle davranır kıskanmaz öncesınde.sonrası önemlli evlenınce dunyayı zından etmesınlerde.

Bırde şöyle tipler vardır mesela; eşinin güzel olduğunu düşünüyorsa erkek, teşhiri bırşey zanneder.Baksın herkes görsünler benım kadınımı gibilerinden saçma ve bozuk bır psikolojı segilerler.Açık konuşmak gerekırse benım erkeğim benı başkalarına teşhir etmemelı kafamda soru işareti bırakır bu durum.Beni kıskandığını ufakta olsa bellı etmelı.Huzur kaçıracak kadarda olmamalı bu kıskançlık tabıkı.
Neler var neler arkadaşın bahsettığı konu yıne basıt kaçar ben neler duyuyorum.Neyse boşverin hepinize hafıftende olsa kıskanan eşler için duacıyım yahu:)

Kıskançlık dozunda olduğu zaman bence ilişkiyi canlı tutan birşey. Sevgilin işi çok abartmış ama. Benim sevgilimde çok kıskanç değildir. Dozajındadır herşey ama bir yerim görünsün hemen uyarır düzelt üstünü diye yada kendisi hemen düzeltir.

Sen gerçekten seni sevdiğine emin misin canım? Nasıl bir rahatlıktır bu sevgilindeki ben anlam veremedim.

bir de şu var büşra,sen çok kıskançmışsın.taraflardan birisi çok kıskanç olunca diğer tarafa zaten kıskanacak alan kalmıyor.dengeleme meselesi gibi düşün. ve bu konu konuşularak düzelecek birşey değil. önerim şu ; sen kıskanmayı bırak,ya da epey azalt,hiç umursama,bence bu defa o kıskanmaya başlayacaktır

Ben de konu sahibi arkadaşa yorum yazacaktım, ama bu yorumu okuyunca gerek görmedim. En doğru yorum bu bence. Budur. Nokta.

kıskanacağı şeyler vardır illa ki, mesela başka bir erkek sana sarksa falan kıskanır. sonuçta denize falan gidenlerin kocaları da pek kıskanmıyor bu durumda. senin giyindiğinden daha açık bir biçimde her yaştan erkeklerin orada yüzüyorlar sonuçta. ama bunlar başka erkekler karılarına sarksa kızarlar. böyle düşün. kıskanmamadan ziyade o seni daha açık giysilerle kendi görmek istiyordur.

bnm eşim kıskanır çok şükür..abartı değil ama kıskanır brisi bana baksın kıskanır bide yanımdan erkk geçindede kıskaanır bu durumları çok hoşuma gidiyor bnde kıskanırım onu

Benim eşim de hiç kıskanmaz. Tv yada yolda birini göreyim pek yakışıklıymış, çok sempatik derim hiç umursamaz. Bence özgür olmak güzel. Diğer arkadaşlarıma bakıyorum sosyal paylaşım sitelerinde bile eşlerinin kıskançlıkları yüzünden doğru dürüst yorum yapamıyorlar. Şahsi fikrim ben kıskanmamasından gayet memnunum.

Benim sevgilim de pek kıskanç değildir ama ben deli gibi...
Ne bikini giymemden ne kıyafetimden beni yargılar ya da kriz çıkartır.
İstemem de zaten kıyafette beni kısıtlamasını...
Kırmızı,şeker pembesi dar pantolonlar, kısa etekler giyerim vay yakışmış aşkıma der geçer.
Ya sen de hiç kıskanmıyosun, ben erkek olsam sevgilime bu kıyafetleri giysin diye izin vermezdim diyorum, sen beğenmiş kendine yakıştırmışken bana söz düşmez ki diyor. Güzel olmuş işte yakışmış aşkıma diyor.
Hoşuma da gitmiyor değil hani.
Bence böyle de olmalı...Onun yanında kıyafetimde ya da davranışlarımda çekinmemeliyim.
Yanında rahat edebiliyorsan asıl güzellik bu olmalı...
Sadece erkeklerle çok sıkı fıkı olmamdan hoşlanmaz, bişey demese de bakışlarından rahatsızlığını anlıyorum...
O kadarı da normal hele ben gibi kıskanç biriyle kıyaslayınca.
O kadarı da hakkı diyorum.
Kıskanç erkek seven erkek diye düşünme, bu kıstasa asla katılmam ben...

Son düzenleyen: Moderatör:
bize ters böyle şeyler ama yetiştiği ortam aile yapısına da çok bağlı bu durum o yüzden üzülmeye yıpranmaya gerek yok
mesela benim kuzenler de hiç kıskanmaz kız arkadaşlarını ama çok severler
kızların dekoltelerinden ben bile rahatsız oluyorum ama bizim oğlanların umrumda değil :))

Her erkek giyim konusunda kıskanmayabiliyor.
Peki erkeklerle iletişiminiz olduğunda kıskanıyormu?
Yani yakın samimi laubali davranışlarda bulunun bakalm kıskanacakmı
Kıskanmıyorsa sevgisinden şüphe edebilrsiniz herhalde :44:

yaa facete falan bırı laubalı bıse yazınca kım bu yaa der hemen ama kıyafette kıskanmıyor...

Iyı o ne oyle yok duzelt dıye demedım felan. Yanı ınsan sevdıgını gözunden sakınır tenını kıms gormesın gıbı seylerı ıster kıskanır. Yanı sevgısınden emınım dıyosunda bu kadarda olmaz tatlım .

yani kıskanc sevgili dozunda cok cekici bişiy ama kıskanc olmaması eksi değil bence ama senın sevgilinde düpedüz gaymiş yani oo firikik harika nedir yani nedir? hey allahım yarabbim daha neler duyucaz bakalım

canım bak şöyle olabilir.benimde sevgilim hiç kıskanç değildi bigün aldım karşıma konuştum beni niye kıskanmıyosun güzel mi bulmuyosun sorun ne diye.oda güzel güzel anlattı rüzgar sen açık giyinen biri değilsin abartı makyaj yapmıyosun çok erkek arkadaşın yok olanlarla da tanıştırdın zaten beni sana güvenim sonsuz bi açığını görmedim dedi o konuşmadan sonra bi daha asla didiklemedim ki o ana kadar hep üzülürdüm niye kıskanmıyo diye.bide giyimime saçıma başıma da dikkat ederim.
o aile yapısından da öyle.bizde sülalenin bütün erkekleri kıskançtır dıdının dıdısına bile karışırlar ama onlarda öyle değil.mini şort gördüğünde aşkım ne güzel alalım mı sana der bende tamam giydirirsen alalım derim yooookk olmaz der.sırtı açık bişey giysem arkamdan geçer düzeltir.facete bi arkadaşım terbiyesizlik etmişti yalakalık etmişti bana ona saydırmış saydırmış konuşmayı silmiş bi arkadaşımı faceimden silip engellemiş bende çocuk faceini kapadı sanıyorum meğer engellemiş bizimki ama hepsi sessiz sedasız.sen hiç kıskanmıyor muyum sanıyosun ben senin gibi belli etmek zorunda değilim kıskançlığımı diyor.bak böylede olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…