• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıslaar bana rahim filmi nası oluyo anlatırmısınız

170 ytl verdim canım.ama hastanede değil.doktorumun özel muayenehanesinde yaptırdım.çünkü hep oraya gidiyodum.

Narkozu genelde vajinismus olanlarda ve alttan muayene sırasında ajite olanlara kişilerde tercih ediyorlar.

O filmi bende çektirdim doktorum ağrı kesici ve önlem olarak antibiyotik verdi ama bugunkü aklım olsa anestezi yaptırırdım çok sıkıntılı oldu benim için (üniversite hastanesinde yaptırmıştım) ağrı eşiği benim gibi düşük olan arkadaşlara dikkat derim..Buna rağmen 30-40 dakika sonra dinlenip işe döndüm 1-2 gün hafif kramp girdi...İlgisi varmı bilemem ama filmden 1 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım..

ay ebn yazdıklarınızı gorunce fenalık gecırcem nerdeyse ıcımden bıseyler kopdu gıttı ınsllah dr benden ıstemez boyle bışe

evet guselcim birkac gun kanama oluyor ama cok krkuacak birşey degıl ınankı

canım kanama niye oldu birde ben 2 defa film çekindim ama sağa sola dön demediler

bilmiyorum canim sanirim daha iyi gorebilmek icin ilacin gitmediginiher iki tarafa dondurerek cektiler filmi hemde iceride iki tane uzun demirden alet varken ... hatirlamak bile istemiyorum:(((((

kızlar,

rahim filmi ne zaman çekiliyor bileniniz var mı? regl bittikten sonra mı. regl bittikten 1-2 gün sonra yapılsa olur mu . doktorlarınız ne dedi size . bilgi verir misiniz.

adet bittikten 1-2 gün sonra yapılıyor. yarım saat önce ağrıkesici iğne yapıyorlar. sonra film çekiyorlar. acımıyor korkma.sadece hafif bir adet sancın varmış gibi oluyor bir kaç dakka o da basıçtan sıvı veriyorlar ondan.5-10 dakikada bitiyor.

sağol canım,
kendimi telkin ediyorum zaten acımayacak diye ama . doktor yoğun ne zaman reglim bitecek bilmiyorum.
sağol cevabın için.

bir sorun yok. her şey normal gözüküyor . doktorum son olarak film istedi. yumurtlama normal, hormonlar normal, spermler normal .
sadece film kaldı artık onu da çektirince iyice anlayacağız ne olduğunu!

kızlar bande çektırdım bana hiç birsey yapmadılar ağrı kesıcı falan nerde ben oldum tekrar dirildim 3 gun kalkamadım o gunu hatırlamak bile istemıyorum

ben de çektirdim. girmeden önce çok korkuyordum. ağrıya ve acıya pek dayanıklı değilim o yüzden belki. ama çektirmek zorundaydım, kaçış yoktu. ben de anestezi altında yapılmasını istedim ama doktorlar bu işlemi anestezi altında yapmayı tercih etmiyorlar, onunda riskleri var tabi. o yüzden anestezi almadan çektirdim. 1 saat önce ağrı kesici, kas gevşetici falan içtim. tüm işlem toplam 10 dakika sürdü. işte önce ilacın geçeceği uzun kanülü yerleştirdi, sonra basınç verildi ve en son ilaç gönderildi. ilacın verilme aşaması bende çok ağrılı oldu. bazılarının çok rahat geçiyormuş. kişiye ve kişinin rahim yapısına göre değişiyormuş sanırım. dediğim gibi en ağrı ve acı veren kısım ilacın gönderildiği an ama o kısım 1-2 dakika dan fazla sürmüyor ve işlemi bitirip aletleri çıkarınca ağrı falan kalmıyor olsa da çok az. o yüzden herkes dayanabilir. yani işlem yapınız gereği çok ağrılı olsa bile çok kısa sürdüğü için hemen geçip gidiyor. rahat olmak gerekli. ben kendimi çok kastığım için belki ağrıyı fazla hissettim. birçok kişinin çok rahat geçmiş. anesteziye gerek yok o yüzden. onunda ayrı riskleri var. rahim filminden ölen veya komaya giren hiç duymadım ama anesteziden ciddi problemler yaşayanları okuyoruz zaman zaman. işlem çok kısa sürdüğü için değmez. hem maliyet de 2 kat oluyor o durumda.

rahım fılmınden sonra hamıle kaldım ben.asılama yaptırıcaktım gerek kalmadı.suan 6 aylık hamıleyım oglum olcak inşallah.tuplerimde acıkmış benım doktor yınede faydasının oldugunu soledi.allah isteyen herkese nasip etsın inşallah.

Back
X