Sizi aldatan birini neden kiskandirmak isteyesiniz ki. Ben olsam umursamam bile.Daha önceki konularına baktınizmi bilmiyorum eşimle sorunlarım vardı aldattı mahkemeden döndük kendimi mutsuz hissediuorim
Olmuyor isde malesef belki bir nevi kendimi mutlu hissederim yada ne bilim bana tutumu nasıl olur diye merak ediyorum galibaSizi aldatan birini neden kiskandirmak isteyesiniz ki. Ben olsam umursamam bile.
Daha önceki konularına baktınizmi bilmiyorum eşimle sorunlarım vardı aldattı mahkemeden döndük kendimi mutsuz hissediuorim
Daha önceki konularına baktınizmi bilmiyorum eşimle sorunlarım vardı aldattı mahkemeden döndük kendimi mutsuz hissediuorim
Bilmiyorum sadece bir çıkış arıyorumKiskaninca mutlu olacak misiniz?
Eşim gerçekten pişman biliyorum ama unutamıyorum terapi yanasmaz tek başıma gitmem nasıl olur bilmiyorumŞimdi baktım.
Affetmiş, geri dönmüşsünüz. Bunu atlatamıyorsunuz sanırım. Profesyonel yardım almayı düşünmez misiniz?
Şu an ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama eşiniz gerçekten pişmansa, siz de affettiyseniz önünüze bakmaya çalışın.
Bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız çift terapisine gidebilirsiniz.
Ama kıskandırma çabanız bir işe yaramayacak, ilişkinize bir katkısı olmayacak.
Olmuyorsa da daha fazla yıpranmadan bitirin.
Evet 25 yaşındayım saten öyle birşey asla yapmamHayırlı geceler kardeşim dünki konundan dolayı az çok duygularını anlayabiliyorum. Sanırım yaşınız da genç. Ama bu hayatta böyle hatalara düşmek yerine (ben kesinlikle bunun bi kıskandırma olarak kalacağını düşünmüyorum). Kendi kararınızı verip sevildiğinizi sevdiğinizi iliklerinize kadar hissedebileceğiniz yeni bir hayat kurabilirsiniz. Ama bunu boşanmadan kesinlikle yapmayın.
Valla böyle bi taktik yok. Taktikle evlilik ilişki yoktur olamaz
[/QUO
Eşiniz gercekten pişmansa bir adım atmalı ve terapiye gitmeyi kabul etmeli diye düşünüyorumEşim gerçekten pişman biliyorum ama unutamıyorum terapi yanasmaz tek başıma gitmem nasıl olur bilmiyorum
Ugraşma derim..Merhaba eşini kislandirma nasıl bir fikir ve nasıl yapılır dozu nasıl olmalı
Haklısın ama yapmazEşiniz gercekten pişmansa bir adım atmalı ve terapiye gitmeyi kabul etmeli diye düşünüyorum
Öyle lafta pişmsnım demekle olmuyo bu işler
Elini taşın altına koysun
Ters teper diye korkuyorum aslındaUgraşma derim..
de illa yapacam diyosan dışarı çıktıgın bi gün bi çocuk geldi benimle tanışmak istediğini söyledi falan de salla işte bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?