Kislandirma

Kdrszben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
184
124
103
Merhaba eşini kislandirma nasıl bir fikir ve nasıl yapılır dozu nasıl olmalı

Daha önceki konularına baktınizmi bilmiyorum eşimle sorunlarım vardı aldattı mahkemeden döndük kendimi mutsuz hissediuorim

Sizi aldatan birini neden kiskandirmak isteyesiniz ki. Ben olsam umursamam bile.
Olmuyor isde malesef belki bir nevi kendimi mutlu hissederim yada ne bilim bana tutumu nasıl olur diye merak ediyorum galiba

Hayırlı geceler kardeşim dünki konundan dolayı az çok duygularını anlayabiliyorum. Sanırım yaşınız da genç. Ama bu hayatta böyle hatalara düşmek yerine (ben kesinlikle bunun bi kıskandırma olarak kalacağını düşünmüyorum). Kendi kararınızı verip sevildiğinizi sevdiğinizi iliklerinize kadar hissedebileceğiniz yeni bir hayat kurabilirsiniz. Ama bunu boşanmadan kesinlikle yapmayın.

Daha önceki konularına baktınizmi bilmiyorum eşimle sorunlarım vardı aldattı mahkemeden döndük kendimi mutsuz hissediuorim

Şimdi baktım.
Affetmiş, geri dönmüşsünüz. Bunu atlatamıyorsunuz sanırım. Profesyonel yardım almayı düşünmez misiniz?
Şu an ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama eşiniz gerçekten pişmansa, siz de affettiyseniz önünüze bakmaya çalışın.
Bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız çift terapisine gidebilirsiniz.
Ama kıskandırma çabanız bir işe yaramayacak, ilişkinize bir katkısı olmayacak.
Olmuyorsa da daha fazla yıpranmadan bitirin.

Eşim gerçekten pişman biliyorum ama unutamıyorum terapi yanasmaz tek başıma gitmem nasıl olur bilmiyorum

Evet 25 yaşındayım saten öyle birşey asla yapmam

Dediğim gibi sevmek sevilmek güven her kadının istediği duygular. Bunu hissetmiyor ya da artık hissettiremiyorsanız ona göre bir yol çizin evlilikte kıskandırma gibi bir durum söz konusu olamaz.

Eşim gerçekten pişman biliyorum ama unutamıyorum terapi yanasmaz tek başıma gitmem nasıl olur bilmiyorum
Eşiniz gercekten pişmansa bir adım atmalı ve terapiye gitmeyi kabul etmeli diye düşünüyorum
Öyle lafta pişmsnım demekle olmuyo bu işler
Elini taşın altına koysun

Eşiniz gercekten pişmansa bir adım atmalı ve terapiye gitmeyi kabul etmeli diye düşünüyorum
Öyle lafta pişmsnım demekle olmuyo bu işler
Elini taşın altına koysun
Haklısın ama yapmaz

Evliyken , aynı evde yaşarken böyle bir şeyi yapmanız felaketle sonuçlanabilir.
Ne yapmayı planlıyorsunuz başkalarıyla gezerken eşinizin sizi görmeyi sağlamasını mı?
Çok korkunç bir fikir lütfen aklınızdan çıkarın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…