TeşekkürlerDeger gormek istiyorsan once kendine deger vereceksin. Sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez. Ezdirme kendini. Bu senin hayatin. Kendi hayatinin ipleri hep senin elinde olsun. Kalemi baskadina verirsen kim ne yazarsa onun yazdigini oynarsin hep. Kendi hayatinla ilgili kararlari kendin al.
Youtube da videolar var izle. Ozguvenini yeniden kazan.
Su linki izlemeni tavsiye ederim.
Aslında bende böyle birşey düşündüm daha sonra sağolsun buradaki yorumlar bunla uğraşma düşüncesi kazandırdı teşekkürlerSahte bir hesap instegramdan acin yakisikli taninmamis bir manken resmi bulun kafasini kesin koyun profile zaten profil resmine tiklayip bakamayacagi icin anlayamaz.O hesapdan msj atin kendinize siz msj a cevap vermeyin.Eşinize gosterin tanimiyorum beni rahatsiz ediyor diye.Aklima bu geldi
Amin inşallah isde benimde içim içimi yiyorAçıkçası ben beni aldatan birini asla kıskandırmaya çalışmakla uğraşmazdım. İnsanın buna mecali bile olmaz, özellikle değmeyeceğini bildiği için. Ben kendi başıma güzel şeyler başarmaya çalışırdım, aklımı ve ilgimi daha yararlı ve güzel şeyler için kullanırdım. ve ne kadar pişman olursa olsun affedemezdim. Affetsem bile zaten bir ömür o his içimi kemirirdi. Öyle de yaşayamazdım. İnşallah hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olur..
Merhaba eşini kislandirma nasıl bir fikir ve nasıl yapılır dozu nasıl olmalı
Teşekürler bunları uyguluycam kendime vakit ayiricam yapabilirsem tabiKsıkandırmak derken başka erkeklere ilgi duyuyor ya da başkaları size ilgi duyuyor gibi davranmayacaksınız herhalde değil mi?
Bence en iyi yolu kendinize çok güzel bir bakım yapmak ve öyle devam etmek. Sanki eşiniz umurunuzda değil gibi takılın. Bakımınıza giyiminize ve gezmenize özen gösterin.. Bakın bir aya nasıl kıskanıyor...
Senin kendine ozguvenin yok. Sana bagiramaz. Buna musade etme. Calismak istiyorsan engelleyemez. Bu bosanmada kusur sayiliyor. Otur cocuklara bak diyecegine o cocuklar da onun. Ise gidiyorum diye aldatmayi biliyor ama. Sen cok sessiz kalmissin. O da tepene cikmis. Cocuklar kucuk mu bilmiyorum ama biraz buyuyunce krese verip ona bile sormadan ise gir. Sana bu pisligi yapani adam yerine koyup izin isteme bile. Bu senin hayatin. Cok tepene cikarmissin.
Rahatlik batiyormusmus. Evde cocuk bakmak rahatlikmiymis. Az yesin kendine bir hizmetci tutsun beyefendi.
Çok çirkin bi durum dozu falan olmamalı zerresi olmamalı . Eşim böyle bi adım atsa böyle bi davranışta bulunsa ona olan güvenim inancım sarsılır.Merhaba eşini kislandirma nasıl bir fikir ve nasıl yapılır dozu nasıl olmalı
HaklısınızÇok çirkin bi durum dozu falan olmamalı zerresi olmamalı . Eşim böyle bi adım atsa böyle bi davranışta bulunsa ona olan güvenim inancım sarsılır.
Galiba davranamadigim için bu durumdayimÖzgüvenin sarsılmış bu iş kıskandırmskla olmaz
Madem afettin unut bu olayı
Olmamış gibi davran tabi ne kadar davranabilirsen
Aynen öyle. Kendi işe gidiyorum diye aldattığı için eşinin de işe girmesini istemiyor. Kendi sapık olduğu için kişi kendinden bilir işi. Berbat bir adam bu
Evet saten o şeklide birşey yaparsam hakliyken haksız duruma duserimAdamdan adama değişir, sevmediği şeyleri yapınca ki tepkiler adamın huyuna göre farklılık gösterir.
Çok abartmayın siz, dozunu kendiniz bilin.
. Aldatılan kadın, benim hayatımda biri var dese şakacıktan dese bide bak yalandan vallahi ağzı burnu dağılır. Yada kendime yeni birini bulacağım dese... Eyvah kıyamet..
Kocani kiskandirma fikrinden vazgec once. Sadece kendin icin birseyler yap. Madem affedip evine dönmüşsün bu aldatma mevzusunu unutmaya calis. Unutamazsin ama isitip isitup gundeme getirme. Kendine de yuklenme. Tekrar aldatma olayina karsi tetikte olve tekrarlarsa affetme.Evet saten o şeklide birşey yaparsam hakliyken haksız duruma duserim
Evet şuan o düşünceden vazgeçtim çocuklar kreş Eylül ayında başlıyacak umarım o zamana kadar iyi olabilirim Eylül sonrası kurslara basliyabilirim ama Eylül ayına kadar neler yaparım bilmiyorumKocani kiskandirma fikrinden vazgec once. Sadece kendin icin birseyler yap. Madem affedip evine dönmüşsün bu aldatma mevzusunu unutmaya calis. Unutamazsin ama isitip isitup gundeme getirme. Kendine de yuklenme. Tekrar aldatma olayina karsi tetikte olve tekrarlarsa affetme.
Cocuklarin yaslari nasil bilmiyorum kres icin yaslari uygunsa krese gonder. Kendin de belediyeleri bile hobi kurslari var onlara gidebilirsin. Biraz kwndin icin birseyler yap. Yeni birsey ogrenmek iyi gelir sana. Biraz gez dolas yeni arkadaslar edin.
Sakin kiskandirma olayina girme hakliyken haksiz duruma dusersin. Aldatan kadin konumu sokar bu adam seni.
Al cocuklari parklara git arkadaslarinla gorus gez dolas. Ben evde cok duramam mesela. Degisiklik iyi gelir. Ekonomik durumunuz nedir bilmiyorum ama esinizden isteyin cocuklari gezdirecegim diye. Cocuklari yuzme kursuna da yazdirabilirsiniz.Evet şuan o düşünceden vazgeçtim çocuklar kreş Eylül ayında başlıyacak umarım o zamana kadar iyi olabilirim Eylül sonrası kurslara basliyabilirim ama Eylül ayına kadar neler yaparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?