Eşim gerçekten pişman biliyorum ama unutamıyorum terapi yanasmaz tek başıma gitmem nasıl olur bilmiyorum
Nasıl olur söyleyim. O yapınca hata olur, boşluktaydı olur, İstemeden yaptı olur, bir anlık hata olur.. sen yaparsın ooooo senden ahlaksızı, edepsizi, terbiyesizi olmaz. Sen onun yüzüne geçmişini vurmazsın ama o senin yaptığın minicik şeyi Arş-ı Alaya taşır. Neden kendini saçma sapan hallere düşürüyorsun. Kıskanınca gözü safece seni mi görecek. Kıskandırarak canını ne kadar yakabilirsinOlmuyor isde malesef belki bir nevi kendimi mutlu hissederim yada ne bilim bana tutumu nasıl olur diye merak ediyorum galiba
Doğru isde bu kadar saçma düşüncelere saptırıyor beniNasıl olur söyleyim. O yapınca hata olur, boşluktaydı olur, İstemeden yaptı olur, bir anlık hata olur.. sen yaparsın ooooo senden ahlaksızı, edepsizi, terbiyesizi olmaz. Sen onun yüzüne geçmişini vurmazsın ama o senin yaptığın minicik şeyi Arş-ı Alaya taşır. Neden kendini saçma sapan hallere düşürüyorsun. Kıskanınca gözü safece seni mi görecek. Kıskandırarak canını ne kadar yakabilirsin
Evet gerçekten saçma bir düşünceymis insanalr böyle sacmaloyo demek kiBos islerle ugrasmayin
Aldatildiysaniz ve affettiyseniz yolunuza bakin. Unutamiyor ve sindiremiyorsaniz da yardim alin. Esiniz yardima yanasmiyorsa terapilere tek basiniza gidersiniz
Bocaliyor diyelim.Evet gerçekten saçma bir düşünceymis insanalr böyle sacmaloyo demek ki
Neden hep bocalayan kadinlar ne den bu kadar güçsüzBocaliyor diyelim.
Cunku afedersiniz saftirik gibi kocalarini dunyanin merkezi yapmislar. Kendilerini degil kocalarini dusunmekten bu hale geliyorlarNeden hep bocalayan kadinlar ne den bu kadar güçsüz
Evet çok haklısınız onun bunları düşünmesi gerekirken ben düşünüyorum sanki hatayı ben yaptım ben düşürmeye çalışıyorumCunku afedersiniz saftirik gibi kocalarini dunyanin merkezi yapmislar. Kendilerini degil kocalarini dusunmekten bu hale geliyorlar
Kesinlikle doğru aldatılma korkusu yerleşti üzerime güvenim azaldı halbuki tekrar olursa bunun dönüşü Yok yani benim korkmam gereken bir konu yok ama düştüm durum tamamen buBu adamın sizi düşürdüğü durum aldatmaya kalmamış. Kendinize oaln güveninizi de kaybetmişsin ne yazıkki. Bunlarla uğraşırsanız daha kötü sonuçlara ulaşırsınız. Sizin ihtiyacınız olan şey psikolojik destek ve zaman. Kendinize güveninizi ve yok olmuş gördüğünüz değerinizi bu şekilde geri getiremezsiniz.
Evet dün Çalismak istedimi söyledim sinirlendi bağırdı çağırdı bunu saçmalık olarak gördü otur çocuklara bak düşüncesi rahatlık batıyor misKiskandirmakla olmaz o is. Hatta daha beter olur. Ilgisini uzerine cekmek istiyorsun sanirim. Bunu istedikce ters teper. Ilgiyi kendi uzerine cek. Kendinle ilgilen. Ise gir mesela. Bir hobin olsun. Arkadaslarinla gorus. Onu hayatinin merkezinden cikar. Hayatinin merkezine kendini koy. Git alisveris yap kendine. Arkadaslarinla gez. Adami onemseme. Sasirsin bi. Ilgi uzerinden cekilince bir kendine gelsin. Olmuyorsa da uzatma. Biterse bitsin gozuyle bak hep. Bitmesinden korkarsan biter cunku. Unutma aldatilan sensin. Suclu o. O seni kaybetmemek icin ugrassin, sen degil. Kendine bak. Kuafore git. Makyaj yap. Gez toz bir kenara da ondan gizli hep para biriktir ne olur ne olmaz. Eskisinden daha cok para iste ondan, masraflarin artsin mesela. Cunku artik kendine bakmaya baslamalisin. Unutma erkekler parayi bulunca once arabalarini degistirirmis sonra eslerini...o yuzden acıma ona.
İlgiyi üzerime çekme konusunda da yatersiz hissediyorum kendimi daha doğrusu bu olaydan sonra berbat hissediyorum kendimiKiskandirmakla olmaz o is. Hatta daha beter olur. Ilgisini uzerine cekmek istiyorsun sanirim. Bunu istedikce ters teper. Ilgiyi kendi uzerine cek. Kendinle ilgilen. Ise gir mesela. Bir hobin olsun. Arkadaslarinla gorus. Onu hayatinin merkezinden cikar. Hayatinin merkezine kendini koy. Git alisveris yap kendine. Arkadaslarinla gez. Adami onemseme. Sasirsin bi. Ilgi uzerinden cekilince bir kendine gelsin. Olmuyorsa da uzatma. Biterse bitsin gozuyle bak hep. Bitmesinden korkarsan biter cunku. Unutma aldatilan sensin. Suclu o. O seni kaybetmemek icin ugrassin, sen degil. Kendine bak. Kuafore git. Makyaj yap. Gez toz bir kenara da ondan gizli hep para biriktir ne olur ne olmaz. Eskisinden daha cok para iste ondan, masraflarin artsin mesela. Cunku artik kendine bakmaya baslamalisin. Unutma erkekler parayi bulunca once arabalarini degistirirmis sonra eslerini...o yuzden acıma ona.
Senin kendine ozguvenin yok. Sana bagiramaz. Buna musade etme. Calismak istiyorsan engelleyemez. Bu bosanmada kusur sayiliyor. Otur cocuklara bak diyecegine o cocuklar da onun. Ise gidiyorum diye aldatmayi biliyor ama. Sen cok sessiz kalmissin. O da tepene cikmis. Cocuklar kucuk mu bilmiyorum ama biraz buyuyunce krese verip ona bile sormadan ise gir. Sana bu pisligi yapani adam yerine koyup izin isteme bile. Bu senin hayatin. Cok tepene cikarmissin.Evet dün Çalismak istedimi söyledim sinirlendi bağırdı çağırdı bunu saçmalık olarak gördü otur çocuklara bak düşüncesi rahatlık batıyor mis
Sana bagirmadina musade etme. Begenmiyorsa seni kapi orada de ceksin gitsin pislik adam.Evet dün Çalismak istedimi söyledim sinirlendi bağırdı çağırdı bunu saçmalık olarak gördü otur çocuklara bak düşüncesi rahatlık batıyor mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?