canım arkadaslarında vs bındallı falan yokmu onlardan odunc alsan ???
saol allak razı olsun.olsa zaten alacağım ama herkes kiralamış az değilki en az 50 liradan başlıyor olmayınca olmuyor işte.bende istiyorum bi kes olsun eğlencem olsun nişanım olmadı düğünüm olmayacak içimde kaldı bide bunlar yetmiomuş gibi babamın evinden çıkamicam düşünsene ev dağılacak die tezem bile mırın kırın edio kına gecesi için.ama ben herzaman şükrediyorum çünkü karşıma canımı bile verebileceğim biri çıktı.onu ok seviyorum ve çok heyecanlıyım
ufff çok üzüldüm canım benim yadiyecek bişi bulamıyorum bizim buralarda bi adet vardır ama eğer kına evde oluyosa kızlar hoş kırmızı veya beyaz saten pijama giyiyolar kırmızıda örtü takıyolar üstlerine belki çeyizinde felan vardır diye söledim oda yoksa bi yerden borç ta olsa al düğünden sonra ödersin ve giy o bindallıyı içinde kalmasın kuzum benim
rabbim yuva kurana yardımcı olur mutlaka sabret dua et kuzum allah yardımcın olsun :Saruboceq:
saribocek yuvamız dağıldığı için annemler babanemde kalıyor ve ev küçük kalacak yer yok.ben tezemde kalıyorum malesef kızı ve damadı ile yaşadığı için tezem nişanlım rahatsız oluyor aynı evde genç bi erkekle kaldığım için bilmem anlatabiliyormuyum.rabbim yardım edecektir inş.bende evlenir evlenmez ne iş olsa giricem zaten.ön yargı ile yaklaşmasak daha ii olur yeterince üzgünüm zaten
ön yargıyla yaklaşmak deme buna bence.
bende sarıböceğe katılıyorum.
bu kadar sıkışık durumdaysan ve bu kadar yapamadığın şey varsa aklında kalan bencede en mantıklısı düğünü ertelemen.
ilerde en ufak bir huzursuzlukta yapamadıkların dahada rahatsız edecek seni.
veya belki evlendikten sonra durup durup kuracaksın kafanda.
ben iki düğün,birde davullu zurnalı kına gecesi yaptığım halde tam istediğim gibi bir gelinlik yaptırmadım diye(ki kendi isteğimle oda gelinlik buda diyerek ısrar etmemiştim.) hala gelinlikçilerin önünden geçerken içim gider.
bu kadar eksikle bu kadar acele etmeyin bence.
kuzenin ve eşiyle aynı evde kalmana gelince.
birincisi sende niye annenlerle beraber babanenin evinde kalmıyorsun?oda yok falan deme.gerekirse annenlerle aynı odada bile kalırsın.bir yabancıyla aynı evde kalmaktan iyidir.
ayrıca diğer bir konuda,nişanlın senin namus bekçinmi?kuzeninin eşi bu kadar adi ve çapkın bir adammı?sen kendi kendini koruyamazmısın?kuzeninin eşi rahatsız edici bir adam olsa sen anlayamazmısın?nişanlını bu konuda kendine çok karıştırtmamanı tavsiye ederim.
ilerdede senin ahlak bekçiliğini yapmaya kalkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?