kıslarr fikirlerinize ihtiyacım var:((

strawberryim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
26
0
86
Eskişehir
kıslar 1.5 yıllık ciddi ilişkim 2 hafta önce bitti ve benden çok zor ayrılabildi yani anlıcanız oda bu kararından emin değil.ailesinede maddi sıkıntısı yüzünden ayrıldığımızı istemeye gittiğimizde bu maaşla babası vermicek diye ayrıldığımızı solemiş ama bana en sonunda hisselerinin eskisi gibi olmadığını solemişti ve oda çok üzülerek ayrılmıştı.bugünlerde görüşcez gene arkadaş olarak ve ben hepspor giyinen biri olarak azcık topuklu filanmı giyinip etkilesem tekrar yoksa normal davranıp kendim gibimi olayım???

Son düzenleme:
Onu tamamen kaybetmekten korkuyorsunuz sanırım.Biraz da ''Bak ne kaçırdın.'' demeye getirip,onu pişman da etmek istiyorsunuz.
Arkadaş olarak kalmak size bir şey kazandırmayacaktır.Üstüne bir çizgi çizin,derim.sengözlerimebaksanab

topuklu ayakkabı giyerekte kendin gibi olabilirsin canım :) erkeklere bazen değişik görünmek gerek bazen dişi olmak gerek :) bence etkileyici görün.

ben olsam topuklu giyerdim, olabileceğim en güzek şekilde giderdim karşısına..
ha ama şunu da ekleyim, arkadaş olarak görüşme bence..

süsle püslenn rahat tavırlarınla hareket et
erkekleri çıldırtan şeyler bunlar cnm:)

ama neden ailesine öyle bişey diyorki seni kötü gösteriyor
sanki sen onu parası için reddetmiş gibi oluosn

sonuçta geleceğin ne getireceği belli olmaz
belki tekrar barışabilirsiniz...

bence beni soğutmak için ole dedi gibi gelio mesela anneside ole dio çünkü ilk ayrılmak istediğinde maddiyatını ve bide babamın karşı çıktığını filan solemişti bende tmm diincede ağlayıp pişmanın demişti ama 1 hafta sonra hislerini hissedemediğini soleyip ayrılmıştık sonradanda inşalh bu werdiğim en büyük hata değildir demişti bana. anlayamıorum ben bu erkekleri yaaa

Arkadaş olarak görüşmenin zararını ben çooook gördüm.
Aynı senin gibi çok özlüyordum,bu bahaneyle görüyordum onu.
Ama hayatıma devam etmemi geciktirip,zorlaştırmaktan başka hiçbir işe yaramadı.

Bitmiş bir ilişki bitmiştir bana göre.
Hele de hislerinin aynı olmadığını söyleyen bir adamla yeniden denemenin sana ne kazandıracağını aynı zamanda ne kaybettireceğini düşün.
Ve onu bitmiş bir ilişkinin ardından görünüşünle etkilemeye çalışma bence.
Çünkü sevgisi ve bağınız gerçekten çok güçlüyse sevdiği için döner zaten..
"Bu kızı kaçırmamalıyım"diyerek yeniden başlamak istemesi yalnızca ikinci bir başarısız deneme olur.
Her zaman olduğun gibi ol.
Hakkında hayırlısı canım.

1 kere bi kız çok aramış buda 1 kez görüşmüş beni solemiş ve gelip bana anlattı çok pişmanım dedi ama şuanda başkasıyla görüşmediğine eminim çünkü başkası olsa akşamları çıkardı hep bide ailesinede yok die yemin ediomuş olsa solerdi artık ayrıldık çünkü ama kafası çok karışıkmış gerçekten.nasıl dawransamki ya bi karar weremedim

senden ayrıldı değilmi ?bence arkadaş olarak görüşme bu sana daha çok acı verecektir.yani tamamemn kaybetmemek adına yaptığın onu gerçekten kaybetmenede sebep olacaktır.topuklu ayakkabı meselesine gelince,eğer onun üzerine basacaksan süper olur,hem hıncınıda almış olursun kaydirigubbakcemile3

Back
X