Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün yemeklerinde kullanırsınız.Selam kızlar,
Kışlık yaptığımız menemenliklerle hangi yemekleri yapıyorsunuz? Nelerde kullanıyorsunuz?
Kayınvalidemde yaptı bana bu sene, hangi yemeklerde kullanacağımı çok bilemedim. Cevaplarınızı bekliyorum :)
ya keşke sadece domates yapsaymışın o herşeye kullanılıyor menemende biber oldğu için dolmaya sarmaya olmaz da ben mesela sebzeli bulgur pilavına et soteye mantar yemeğine falan kullanıyorumSelam kızlar,
Kışlık yaptığımız menemenliklerle hangi yemekleri yapıyorsunuz? Nelerde kullanıyorsunuz?
Kayınvalidemde yaptı bana bu sene, hangi yemeklerde kullanacağımı çok bilemedim. Cevaplarınızı bekliyorum :)
ya keşke sadece domates yapsaymışın o herşeye kullanılıyor menemende biber oldğu için dolmaya sarmaya olmaz da ben mesela sebzeli bulgur pilavına et soteye mantar yemeğine falan kullanıyorum
tabi canım her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır :)Niye olmasın ben biber dolmasının içine biber de doğrarım :)
tabi canım her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır :)
Yok canım biberli domateste kullanılır sarmada dolmada çok güzel oluyor.ya keşke sadece domates yapsaymışın o herşeye kullanılıyor menemende biber oldğu için dolmaya sarmaya olmaz da ben mesela sebzeli bulgur pilavına et soteye mantar yemeğine falan kullanıyorum
Bizde koruz maydanoz. Sarma dolma içine hatta bizde dolma sarma içi kavrulmaz. Domates. Maydanoz. SOĞAN sarımsak bol Salça. Baharat koruz vs nane bile konur.Aynen
Benim eşim güneydoğulu.
Orada dolmaya satır kıyması, domates, biber, hatta maydanoz bile koyarlar :)
Bizde koruz maydanoz. Sarma dolma içine hatta bizde dolma sarma içi kavrulmaz. Domates. Maydanoz. SOĞAN sarımsak bol Salça. Baharat koruz vs nane bile konur.![]()
Biz de de çiğ Mersin deBiz içini kavurmayı bırak pişirerek yaparız
Ama kayınvalidemler her şeyi çiğden koyar :)
Biz de de çiğ Mersin dedolma içinin pistigini burada duydum.
sen nasıl yapıyorsun peki.pisirerek mi çiğ mi.