Bebek İkinci El Kışlık-yazlık kız bebek kıyafetleri

exmadon

İtina ile kına yakılır!...
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
954
858
303

98 cm tüylü yelek 15 tl

82 cm şort 5 tl

86/92 cm şort 5 tl

19 numara bot 45 tl zara moskovadan alındı

tüylü şal 3 tl

74 cm bahçıvan şort 10 tl

sarı şort 74 cm 5 tl
çiçekli şort 68 cm 5 tl

78 cm tulum 10 tl

6-9 ay tayt 5 tl

6-9 aylık t-shirt 5 tl

74 cm pijama takımı arkadan çıtçıtlı 10 tl

48/74 cm tulum mont 45 tl bunu giydirirken bebeğime kilotlu çorap ve kısa kollu içlik giydiriyordum ciddi derecede sıcak tutuyor.

80 cm sweatshirt 15 tl

2 yaş elbise 5 tl

4-5 yaş tüylü yelek 15 tl.
Çoğu Rusya ve Almanya dan alınmıştır. Normalde hatıra olsun diye sakladığım kıyafetler bunlar ama hem yer sıkıntısı hem ihtiyaçtan satıyorum.

Kargo parası içinde fiyatlardır. İstanbul/Beylikdüzü'nde oturanlara elden verebilirim.

Cnm merhaba,

ben bu cm ölçülerinden anlamıyorum 2 yaşa uygun varmı bu resimler içinde, kıyafetler güzel kaçırmak istemiyorum

Cnm merhaba,

ben bu cm ölçülerinden anlamıyorum 2 yaşa uygun varmı bu resimler içinde, kıyafetler güzel kaçırmak istemiyorum

Merhaba canim, begenmene sevindim.
Beyaz tuylu yelek, turuncu aslinda yavru agzida denilebilir sort ve turuncu elbise 2 yasa uygun.
Mavi sortu kizim 2.5 yasinda hala oluyor ayarlamali beli var ama normalde uzerinde yazan 12-18 ay.

tamam, turuncu elbise dediğin tulum mu ?, yoksa turuncu çiçekli olan elbise mi

hepsini alırsam uygun bir şeyler yapar msınız

48/74 cm tulum mont 45 tl bunu giydirirken bebeğime kilotlu çorap ve kısa kollu içlik giydiriyordum ciddi derecede sıcak tutuyor.
Ben istiyorum
e-poster karabayfamily@gmail.com

Toplu alımlarda anlaşırız arkadaşlar. Özel mesaj ile iletişime geçebiliriz.

Son düzenleme:
Satılmıştır arkadaşlar. babyoverlock arkadaşıma hayırlı olsun
Kalanlar hala satıştadır.

arkadaşım dün yelek ve şortlar için konuşuyoduk birdaha msj atmadın, başkasına satmışsın , neyse hayırlı olsun

arkadaşım dün yelek ve şortlar için konuşuyoduk birdaha msj atmadın, başkasına satmışsın , neyse hayırlı olsun

En son mesajımdan sonra akşama 10'a kadar bekledim cevap vermediniz. (Online olduğunuz halde)
Vazgeçtiğinizi düşündüm. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Aman da aman kuzumun cicileri el mi değiştiriyor .

Hepsi çok güzel ürünler canım arkadaşım , hemen de satılmış bir çoğu zaten .

Hayırlı işlerin olsun , yeni ürünler de ekleyecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…